krawiec szyje jak mu materiał podejdzie , no ale chwila,
przeciez ten materiał nie wiedział co robić, w dużej mierze Skorża przyczynił się do tego haniebnego występku!
ZERO pomysłu na gre, ZERO! Bezdradnośc była wymalowana na twarzach naszych panienek!
Po co te wrzutki ze skrzydłą w pole karne gdzie nikogo nei było, bite na wysokich stoperów

Po co?
To ma być taktyka? Rzucamy wszystko na prawe skrzydło (nawet jak jest dobra okazja do strzału) i ze skrzydła babol w pole karne na dryblasa Małeckiego
Panie Skorża, toż to nei trzeba mieć żadnej szkoły aby takie strategie układać.
Zero pomysłu, zero drużyny, nie wiem co się stało ale tutaj dużo winy idzie na Skorże,
Brożek wyma..... rękami nawet jak mu sie piłka odbije od pleców, można zjechać rozumeim, ale nei zrozumeim, dlaczego nikt nie wytyka żenującej gry Kirma?
Irsak też sie nie popisal, jak czytam tutaj ludzie piszacych ze Czech dobrze gral to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać, przecież Kulawikowi on do pięt nie dorasta, o Czerwcu czy Szymkowiaku nie wspominam.
Jop 3 babole-w tym brama, tragedia.
Jedyny jasny punkt to MArcelo, i Alvarez do mementu wrzutek, ale tutaj pomocnik jest od tego, a nie obrońca, który pełni rolę Łobodzińśkiego czy Ćwielonga lub też Kirma
reasumując: pseudo GWIAZDECZKI, bez rozumum, niegodne podania ręki!