Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2009, 15:40
felipe napisał(a):Wyświetl post
Wszystko się da moim zdaniem. Od tego w magistratach pracują specjaliści od promocji by takie imprezy wykorzystywać. Nawet w sytuacji gdy nie mamy w Polsce gwiazd tej dyscypliny.

Wizyty koszykarzy w szkołach, turnieje, billboardy (widział ktos jakiś billboard reklamujący Mistrzostwa w Krakowie ?), reklamy na tramwajach z gwiazdami NBA, których nie brakuje w Polsce, ciekawe spoty w TV/internecie.

Da się dojść do ludzi tylko trzeba pomyśleć, zainwestować, mieć wizję.
Widziałem dwa plakaty,jeden na Zakopiańskiej,drugi nie pamiętam. Reklamowali,że w Spodku będą rozgrywane mecze. Dotknąłeś tematu którego nie chciałem poruszać. Masz rację,wszytko się da zareklamować. Tylko aby to zrobić trzeba mieć wiedzę i być nietuzinkowym. Czy tacy ludzie pracują w magistratach?Patrząc na to jakie reklamówki,hasła robią nasi rodzimi copywriterzy9szumnie zwani) to nie wiem czy podołaliby takiemu zadaniu. Poza tym wszytko i tak jest sterowane przez FIBA,więc jakby chcieli to podpowiedzieliby gdzie co i jak. Spoty w necie masz,ale drętwe. To jest wyższa szkoła jazdy ale mało kto potrafi a Ci co potrafią to są zwyczajnie za drodzy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując