Wyświetl pojedynczy post
dziki
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2022, 10:17
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Możesz mieć swoje zdanie, a ja mam swoje. Nie chodzi o to żeby się licytować. Po Widzewie Gula wpuścił Kieszka na ligę, jakie były lamenty, biadolenia, a jaki efekt? Z Wartą dał szanse na remis w końcówce. Chłop zawalił 1 na 5 bramkę w Poznaniu, i wpuścił farfocla w Gliwicach. Przy czym błąd wynikał z nonszalancji dokładnie tak samo jak z Banikiem, a nie z braku umiejętności. To tyle jego ewidentnych błędów, no może jeszcze wolny z Lechią, ale przy tym wolnym był jakis kabaret i chłopu wyszedł strzał życia.

Nie zdziwiłbym się gdyby przedłużyli mu umowę, a w miejsce Rosy przyszedł Broda.
Wszystko zależy od tego jak wyglądają treningi. Ja też uważam, że się od Kieszka Biegański może dużo nauczyć, bo ogólnie od każdego starszego bramkarza, który zagrał ileś tam lat w niezłych ligach, można się nauczyć – nawet jak jesteś.Wojtkiem Szczęsnym to sie mogłeś uczyć od Macieja rzemiosła.

Ale nie zdziwie się, jeśli w lato pożegnamy Kieszka, Rosa zostanie na trzeciego, a na zmiennika (w tym do pucharu) przyjdzie już Broda.
Life is short. Wear your passion!
Odpowiedz cytując