Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2020, 00:20
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
No... krysztaly i inne ogryzki moga teraz wykminic na czym polega roznica pomiedzy parodysta a trenerem

W jeden dzien zespol nauczyl sie SKUTECZNIE presowac i odbierac pilke w srodku pola.

W jeden dzien zespol nauczyl sie skracac pole.

W jeden dzien zespol nauczyl sie WYMIENIAC PODANIA na tylach i nie wybijac jej na oslep do przodu tracac posiadanie i inicjatywe.

W jeden dzien zespol nauczyl sie konstruowac ciekawe akcje.
W jeden dzien Yeboah zaczal miec kondycji na 90 minut a nie 60.

Ku&$(*@wa, tak wiele za jeden dzien.

Wyszlismy dwoma mlodziezowcami. Wszedl trzeci za jednego z nich. Dwoch wystapilo na prawej obronie. To chyba jasny sygnal dla Niepsuja i Burligi.

Bardzo dobre zmiany. Kuveljic zapewne kontuzja? Braki kondycyjne?
Szkoda tej czerwonej kartki. Do tego momentu dominowalismy nad corupcovia i nie miala nic do powiezdenia.
Zreszta w 10 jak gralismy miala tak na prawde tylko jedna dobra akcje i pudlo z dwoch metrow (hahahahaha).

Fajnie sie na taka Wisle patrzylo. Mam wrazenie ze Hyballa powiedzial im tyle, ze maja grac do przodu, maja nie bac sie grac podaniem, maja sie szukac na boisku i wychodzic po pilke. I skracac pole gry i probowac w srodku pola odzyskiwac pilke.
Tak k$)*(rwa niewiele i sie da!

Dobrze sie patrzylo na ta Wisle.
Trzeci i ostatni raz pajacu pytam o te posty gdzie to niby tak mocno broniłem Skowronka.Bohaterze.....
Broniłem go wtedy gdy zachowywałeś się jak wieśniak i porównywałeś go do pantofelka albo z premedytacją pisałeś jego nazwisko z małej litery.Co sądziłem o jego zakontraktowaniu sprawdż na pierwszej stronie tematu o nim.Oczywiście miałem nadzieję że może w końcu odpali-no chyba żaden kibic nie chce żeby drużyna której kibicuje była czerwoną latarnią ligi.Co do Hyballi to dopiero okaże się czy to był dobry ruch.Skowronek też dawał na początku nadzieje.Więc nie obsrywaj się w co drugim poście jaki z ciebie ekspert bo jak tylko Niemiec nadepnie piłkarzom na odcisk to będziemy mieli powtórkę z rozrywki.Przez prawie 20 lat właścicielem Wisły był jeden z najbogatszych ludzi w Polsce i z gwiazdeczkami sobie nie poradził
Odpowiedz cytując