Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2016, 18:23
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Zamiast ironizowania fajnie byłoby usłyszeć realną kandydaturę na nowego trenera. Kogoś kto podąłby się pracy w takiej a nie innej sytuacji i był na miarę naszych możliwości finansowych. W dodatku był polskim trenerem znającym nasze warunki.

Jakieś propozycje?

Można się cieszyć po przegranych meczach, mieć super atmosferę w szatni jak za Pawłowskiego, albo brać za mordy i zrobić tam wojnę. Ze Smudą na pewno nie będzie 'przyjemniej', ale czy o to teraz chodzi?
Moje propozycje?
Moja propozycja już padła z Polski - Maciej Skorża, jednak on raczej nie podejmie się tego zadania.

Osobiście rekomendowałbym trenera z zagranicy - Krunoslav Jurčić.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nikt w klubie, wśród piłkarzy, kibiców, nie cieszy się z powrotu Smudy. Ale czy to teraz ważne?
Tak ważne, przynajmniej dla mnie. Jak sobie wyobrażasz szatnię skłóconą z trenerem na ekstraklasowym zakręcie?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.