Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2014, 12:49
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Doskonale wiem, że na dentystę z Niemczech można czekać dobre pół roku jak chcesz mieć refundowaną droższą usługę. Podobnie wyglądają porody w specjalnych warunkach, za które często musisz dopłacić krocie. Chcesz więcej przykładów?

Gdzie cokolwiek pisałem o gdybaniu?

Z mojej perspektywy PO i PiS są równie antypolskie, więc wolałbym żeby jedna nie zastępowała drugiej, a obie spłonęły na stosie historii.
Ale ja musiałbym być idiotą, gdyby wierzyć w to, że politycy nie kradną- Kradną i to na całym świecie- wynika to choćby z biologicznej potrzeby zapewnienia sobie dobra sobie jak i rodzinie. Tu chodzi ....a o to, by nie robili tego wiadrami i jeszcze ludziom nie wmawiali, że to nie ich ręka tylko opozycji.

Nie wiem jaką ty masz wiedzę- być może wiele rzeczy nie chcesz powiedzieć, ale z tego ja pamiętam , co się działo przez te 7 lat, to PiS w aferach nawet ....a do paznokcia nie dorasta PSL`owi i PO.
Dlatego jeszcze raz- Będę głosował AntyPo, gdy opozycja dojdzie do władzy będę głosował na Ruch Narodowy- wszystko musi miec swoją kolej. Pacjenta po wypadku, najpierw trzeba wyprowadzić z "szoku" i ustabilizować, pózniej można leczyć groźne choróbska czy dolegliwości.

Ja nie wiem, jak może się jeszcze Wam nie zapalić "lampka ostrzegawcza". Skoro daną partię rządową, którą popiera całe postkomuna - od wysokich rangą dowodców WSI po Urbana- TO JAK ....A MOŻNA NAWET POMYŚLEĆ, by na nich zagłosować. Już nawet nie chce wspominać o tym, o aferach czy zwykłych kompromitacjach- typu Pendolino, czy autostrady.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.12.2014 o godz. 12:55.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/