Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2014, 00:49
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
możesz czasem odejść od komputera i bzdur nie pisać?
1. Od kiedy Smuda jest zwolennikiem młodych?
2. Młody zawodnik który wywarłby wrażenie na Smudzie musiałby być Messim lub innym Ronaldo
Taaa. Stolarski, Chrapek, Nalepa, Uryga, Szewczyk, Klarić, Czekaj, Fryc, Burdeński, Żemło.
Pogrubieni dostali po kilka szans. Jeden jedyny Chrapek wykorzystał.

Przerażające, jak ten Smuda młodych prześladuje.

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Bo może poza talentem ważne jest być w w typie piłkarzy jakich trener preferuje (techniczni, albo atletyczni). Mieć obrotnego menadżera który umieści cię w klubie gdzie będziesz dostawał szanse. Albo piłkarz słabo wchodził po schodach i to go dyskwalifikuje u Smudy.
Kolejny.
To wymień mi tych prześladowanych, co nie umieli po schodach wejść. Bo z tych co widziałem, to jeden Chrapek nie wchodził tylko dlatego, bo mamy wąską kadrę. Reszta była po prostu osłabieniem, a gra niektórych ocierała się wręcz o sabotaż.
Zobaczymy, gdzie Fryc będzie za dwa lata. Łatwo jest rzucać oskarżeniami, więc zwolenników jego talentu zapytam - na ilu treningach go widzieliście?
I gdzie są miłośnicy Klaricia? Po jednym występie już morda w kubeł?

Pół roku temu kilku tutaj chciało się zesrać z żalu po Stolarskim, bo Smuda śmiał powiedzieć, że nie nadaje się na e-klasę. No i wyszło, że się na razie nie nadaje. Tyle, że w Lechii.

Jak to było? Odstaw rodaków, postaw na młodych Polaków? No to mieliśmy ostatnio Czekaj show, z gościnnymi występami Nalepy. Ja się spodziewałem wszystkiego najgorszego po Burdeńskim, ale on przynajmniej próbował zatrzymać kogoś w polu karnym. Znaczy - mniej więcej orientował się gdzie jest piłka. To już poziom wyżej niż Czekaj.
I to nawet nie jest żart...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.06.2014 o godz. 01:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując