Wyświetl pojedynczy post
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2011, 12:06
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Dlatego mamy z niego pożytek.

Co do Ilieva. Nie trzeba być jasnowidzem aby wiedzieć,że facet będzie grał pierwsze skrzypce w niejednym meczu Wisły. Widać,że wie o co w piłce chodzi. Klepa, przegląd pola, minięcie. Tylko nurek z niego strzaszny. Dobrze,że jest bo Maor będzie miał z kim grać. Do tego ograny w Partizanie. Naprawdę bardzo fajny transfer. Podobnie Lamey. Doświadczeniem,ograniem i inteligencją bije na łeb Cikosa nad którym tyle osób rozpaczało. Ja nie mówie,że Cikos był beznadziejny,bo nie był,ale jest to zawodnik do nauki. Natomiast Lamey jest do gry już na teraz i w meczach na styku, swoim wyrachowaniem i doświadczeniem może przechylić zwycięstwo na naszą stronę.
Z ta polityką transferową zawsze jest taki problem, że nie zadowolisz wszystkich. Ale tu jest inny problem Cikos na dziś mniej daje od Lameya, ale jest bardziej perspektywiczny i po roku juz mógł go przebić. Ale to sa tylko gdybania, nigdy nie wiadomo jak dany zawodnik będzie się rozwijał, ja najchętniej widziałbym w kadrze ich obu, niechby rywalizowali. Czytam na stronie, że ludzie płaczą po Rado, a ja się pytam, zamiast kogo ten Rado miał w Wiśle grać, skoro jest słabszy od konkurentów? A że jest słabszy to pewne skoro nie zaistniał nawet na poważnie w Kolejarzu Stróże, a teraz zgłosiła się po niego zaledwie drugoligowa Garbarnia. Do tego dodajmy fakt, iż zagrał jedynie w Wiśle u Kulawika i to krótko. Wszyscy pozostali się na nim nie poznali
Odpowiedz cytując