![]() |
Młodzi nadzieją
Nie wiem czy taki temat już był czy nie. W każdym razie temat istotny. Rok temu mieliśmy mistrza w CLJ. Co z tego wynikło każdy widzi. Jedno wielkie nic. Trzeba się skupiać na nowych. Dziś wg mnie wyróżnia się Ernest Świętek. https://www.youtube.com/watch?v=ZFrv2EvvR6o Skrót z meczu ze Stomilem.
Aha, co do tematu. Dyskusja na nt. młodych, perspektywicznych piłkarzy w Akademii Wisły, również w AP21, którzy w przyszłości mogą zasłynąć w Wiśle. Jeśli temat był, bądź moderator uzna za niepotrzebny, do usunięcia. |
Pamiętaj, że przeskok z juniora do seniora jest naprawdę duży. Potwierdzają to obecne wypożyczenia.
|
Moim zdaniem większość naszych juniorów nie ma szans zaistnieć głównie przez swoją mentalność. Wystarczy popatrzeć na ich aktywność w mediach społecznościowych, widać, że większość to lansiarze.
|
Według mnie za mało szans dostaje Piotrek Żemło. Niedawno zagrał w podstawowym składzie i mimo niemrawego początku zagrał solidnie, powinien chociaż z ławki wchodzić.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl