![]() |
Wisła - Górnik (19.07) Poszukuje osób z wawy.
Witam,
jedziemy(ja i moja dziewczyna) samochodem na mecz Wisły z Górnikiem, 19 lipca. wyjazd z wawy w godzinach rannych, ponieważ nasze karty kibica straciły ważność więc musimy je wymienić i zakupić bilety a chcemy później uniknąć kolejek. Mamy 2 m-sca w samochodzie. (klima) Z chęcią zabierzemy kogoś za nie wielką sklepke na paliwo. Wyjazd w jedną stronę 35zł/os, 70zł/os w 2 strony. W razie pytań można śmiało pisać czy tutaj czy na priw Pozdrawiam |
Przypominam o zachowaniu ostrożności bo nie każdy podający się za wiślaka jest nim i zamiast na R22 można wylądować w szpitalu
|
Będę uważał Dzięki za troskę ;)
|
Nie wystarczy napisać "Będę uważał Dzięki za troskę"
Najlepiej poszukać ewentualnych towarzyszy podróży wśród znajomych, znajomych znajomych itd. Bo takie szukanie na forum może naprawdę się źle skończyć |
Jada ludzie z Wa-wy na mecz...
jak porzebujecie, to sa miejsca w aucie... jezeli ktos potwierdzi Wasza Wislacka 'tozsamosc' to problem macie rozwiazany. ps. a takie podawanie nr.tel, jakim autem i kiedy to moze sie naprawde zle skonczyc;) TEMAT DO SKASOWANIA! |
Cytat:
|
Takie rzecy to chyba tylko w Krakowie. Czy tu moze byc normalnie kiedys?
|
tak jest wszędzie. Myslisz żę jak ktoś napisze że jedize na mecz Legii z Krakowa to też może bez obaw być pewnym że osoby które do niego pisza będą legionistami?
|
Kolega prześlę skan Karty Kibica na PRIV - do mnie. Wtedy ewentualnie można zweryfikować.
|
Cytat:
dostal propozycje jazdy z pewnymi osobami na PW mala weryfikacja i moze bezstresowo jechac na mecz |
Wiadomosc na PRIV poszla jak cos ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl