![]() |
Reanimowanie psiaków.
Tworzę nowy temat, właściwie jako jednorazowy tylko post ale nie znalazłem bliskoznacznego topic'u.
Dla osób, które spędzają wolny czas lub po prostu życie, ze swoimi psiakami. Oby się to Wam, nam, nie zdarzyło ale trzeba to wiedzieć. I jeśli będzie trzeba to reanimujcie do skutku. Nie przerywajcie. Do czasu ew. kontaktu z lekarzem. "Instrukcja": http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...58957477_n.jpg |
Nie wstydźcie się łez.
----------------------------------------------------- "OPOWIEM CI ZAGADKĘ" Barbara Borzymowska Na środku drogi siedzi i z osłupieniem patrzy Za znikającym autem. No? Co to jest? To przecież pies. Pani drzwi otworzyła Pies nawet się nie bronił Pan ostro gazu dodał Żeby ich nie dogonił A pies siedzi i patrzy Niczego nie rozumie... Są takie sprawy, których Zrozumieć pies nie umie Czy to poważna sprawa? A może to zabawa? Pan z panią zaraz wróci I powie – ech, ty głupi bałeś się, że zostaniesz? A skąd, mój stary draniu ********************** "TO TYLKO PIES ..." Barbara Borzymowska To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl