![]() |
Jak się dostać? Nabory?
Witam jestem tu nowy ,więc chciałbym się przedstawić.Mam na imię Kamil i mam 15 lat ( rocznik 97) .
I mój temat dotyczy tego w jaki sposób mógłbym się dostać do wisły ? Myśle,że mam warunki ,aby spróbować swoich sił . No ,więc kiedy są jakieś nabory,albo jak mógłbym spróbować się dostać?Przypominam jestem z rocznika 97. Z Góry dzięki za odopowiedź. |
Wystarczyło tylko wejść na oficjalną stronę klubu i się rozejrzeć, miast zadawać pytanie na forum...
Ale łap: http://www.wisla.krakow.pl/pl/juniorzy |
Hmm nie no sorki , ja to już widziałem . Ale jak to wygląda?Wyśle to i co? Dostane odpowiedź czy mnie wezmą czy nie,bo nie rozumiem?
|
Bez obrazy, ale czytać nie łaska? Przeca jak wół stoi:
Cytat:
|
Masz napisane na dole coś takiego W przypadku otrzymania zaproszenia na testy – telefonicznie bądź mailowo – należy potwierdzić swoje przybycie u wskazanej osoby. Chyba wszystko jasne?
|
No zaproszenia na testy mailowo bądz telefonicznie? Czyli rozumiem ,że na to zgłoszenie ,które im wyśle dostane odpowiedź? Czy chodzi o takie zaproszenie ,że klub sam mnie zaprasza ,bo sie pokazałem na jakimś turnieju? Sory za problem ,ale naprawdę mi zalezy .
|
W dodatku jestem nie z krakowa . I musiałbym mieszkać w internacie? Czy dla chłopaków spoza Krakowa też są szanse ,aby się dostać?
|
Ja pitolę...
Cytat:
|
No i o taką odpowiedź mi właśnie chodzi. Wielkie Dzięki , bardzo mi pomogłeś. Pozdro.
|
Polecam się na przyszłość.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl