![]() |
Przeskoczenie z sektora na sektor
Siemanko
Poszedlem wczoraj na mecz ze znajomymi, ja mialem karnet na C a reszta kupila bilety na D, postanowilem wiec ze nie bede sam i przeskoczylem z sektora na sektor po chwili przylecili "stjularci" wywalili mnie i zabrali karte, ochroniarz powiedzial ze bedzie ona do odebrania w czwartek u glownego dowodzacego, a w raporcie wpisal ze czuc bylo odemnie alkohol i przeszedlem sektory. Miał ktos z was taka sytuacje? dodam ze chodze na mecze od malego i nie chcialbym dostac zakazu stadionowego za takie cos. |
Ale na co liczysz? Że dałeś mu kartę? Po co? Trzeba albo było go przegadać albo s.......ić.
Jedyne światełko że wpisać o alku mógł sobie co chciał Ty możesz mówić że przecież nie mieli alkomatów. Dlatego też sądzę że rozejdzie się po kościach. Pójdziesz dostaniesz co najwyżej upomnienie aby tak nie robic i po sprawie. |
Ja mysle ze moze dostac zakaz na dwa lata i 2 kola grzywny. Przynajmniej Tyle dostal ziomek pol roku temu...
PS jak chcesz robic takie akcje to musisz robic to z glowa, najlepiej czapeczka, lub dwie koszulki. Lecisz w tlum, albo tak zeby Cie nie przyciela kamera zmiana kolejnosci koszulki, czapeczka w kieszen i na sektor... No ale teraz przez najblizsze dwa lata nie bedziesz mial takich problemow, a po Euro moze juz nie bedzie takich restreykcji... |
za takie cos az 2 kola grzywny i zakaz stadionowy na 2 lata? mimo tego ze byl to mecz zgodowy i nie bylo to zgloszone na policje? Ten ziomek byl w takiej samej sytuacji?
|
Wy na poważnie?...
|
nigdy nie bylem w takiej sytuacji wiec nie mam pojecia co moze byc z takiego czegos, dlatego tutaj napisalem
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 15:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl