![]() |
Rysiek z Klanu Nie żyje
W dniu dziesiejszym zmarł Ryszard Lubicz, przyczyną śmierci był uraz czaszkowo-mózgowy wynikły z bójki ze złodziejami którzy okradali pacjętów w szpitalu, wydarzenia te poprzedził zawał serca Ryszarda podczas malowania sufitu w mieszakniu w wyniku którego trafił do szpitala. Nasz ukochany Rysiek gościł w naszych domach nie przerwanie od 2235 odcinków naszego ulubionego serialu Klan. Bardzo was proszę o podzielenie się wsponieniami o Ryszardzie Lubiczu:(
Odcinek który opisuje te dramatyczne wydarzenia można obejrzeć tutaj http://vod.onet.pl/klan,klan,41999,0...inek.html#play |
Odszedł z tego publicznego chłamu bo...."wszystkie Ryśki to fajne chłopaki'
|
[*] Pozostanie w naszej pamięci
|
|
Wielki Wiślak, przyjaciel, mąż, ojciec, brat, wujek... Nie raz zawoził mnie na Reymonta 22 nie biorąc za to kasy. Zaliczył wiele wyjazdów za młodu, dzięki czemu mogłem się wiele dowiedzieć z jego opowieści. REST IN PEACE [']
:lol: |
To było bardziej niż pewne wszak złapał wieniec na pogrzebie Hanki.
R.I.P. |
a o czym jest ten "Klan" ? coś jak "Z Archiwum X" ? Bo nie widziałem żadnego odcinka, ale skoro o nim tyle sie mówi to musi byc dobry
|
Najpierw śmierć Hanki, teraz ten szok .......
|
[*] Rysiek - na zawsze w naszych sercach
|
Jeszcze wczoraj odwoził mnie spod hali a dziś... eh zbyt wcześnie, zdecydowanie zbyt wcześnie:mysli:
|
A ja mam niemałą satysfakcję, bo gdy wszyscy ubolewali na Hanką, ja przewidziałem odejście Ryszarda, trochę pomyliłem okoliczności, ale zawsze:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...55#post1189255 |
Cytat:
|
Tragedia... Jutro nasi piłkarze muszą wystąpić w czarnych opaskach, a na Koronie uczcimy pamięć Ryśka minutą ciszy.
|
Chuck Norris udzielił wywiadu, w którym stwierdził, iż do końca życia nie wybaczy sobie faktu, że nie obronił Ryśka przed tą szumowiną okradającą pacjentów. Ta tragedia poruszyła jego serce.
|
A czy Roman z "Na Wspolnej " zaczął znow pić ??????????
|
Biedna Grażynka cóż ona teraz pocznie ? (*)
|
Szkoda mi Maćka, biedak został półsierotą.[*]
|
Póltora bo był adoptowany
|
Klan bez Ryśka jest jak Maciek bez downa...
|
a rączki umyliście ?!
|
Najpierw Hanka, teraz Rysiek... Jak my się po tym wszystkim pozbieramy :lol:
|
Na pogrzeb ktoś się wybiera?
|
Płaćmy abonament bo nam Burskiego zapier(d)olą ;/
|
Chłop z klasą. Przed śmiercią umył nie tylko rączki ale i cały się wykąpał
|
"Ulubieńcy bogów umierają młodo".
|
Hanka z M jak Miłość, Patryk z Pierwszej Miłości, a teraz Rysiek ;(
|
Cytat:
|
Najpierw Havel, potem Wisłocka, teraz Rysiek. I ja też się źle czuję.
|
Hanka z M jak... , Patryk z Wisły :( teraz Rysio z Klanu. MACIEK TRZYMAJ SIĘ i pozdrowienia dla Lubiczów!
|
Teraz pora na Romana z "Na wspolnej" :lol: Ten to by mogl fajnie zginac z racji "hobby" ktore posiada :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl