![]() |
Gdzie kupić bilety na euro 2012?
Witajcie,
Przyznam sie bez bicia : nie jestem kibicem ale jako Krakowianka i "sąsiadka "lubie Wisłę Kraków wiec zalogowałam sie na Waszym forum bo.... SZUKAM POMOCY :) Bardzo prosze powiedzcie mi gdzie mogę kupić bilety na mecz Polska-Czechy 16.06 we Wrocławiu Potrzebuje: 2 bilety 1 cat na ten konkretny mecz :) To na prezent dla kogoś dla mnie bardzo ważnego. Chce kupic oryginalne bilety, bardzo prosze doradźcie na jakim o portalul to kupić zeby były 100% pewne? Szukam na necie i jest pełno takich stron ale nie wiem gdzie beda oryginalne a nie 'wyrzucone " pieniadze? Czy np viagogo jest ok? Prosze moderatorów o niewyrzucanie mojego posta tylko o pomoc "babie", która nie ma pojęcia w tych sprawach ;) z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie Anka |
ochłapy biletów rozlosowano wśród garstki kibiców ,resztę zabrali reklamożercy i w około reklamuja ze jak kupisz zjesz itp to dadzą bilet ,reszte zabrał pzpn i kilka tysiecy posłowie ,mysle ze kilkaset będzie na portalach za gruba kasę
NAPISALEM TO NA POWAZNIE |
Można jednak jakoś kupić bilety przez platformę UEFA. http://www.fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=82&t=6927 na tym forum opisują to dosyć obszernie.
|
czyli nic ?
czyli nikt nie wie :(
dzieki za linka, jestem zalogowana na oficjalnej odsprzedażowej stronie uefy ale tam nie ma biletów na ten mecz a co sądzicie o viagogo? |
Ja mam do sprzedania 4 bilety do Warszawy na półfinał.
Może będą i Czesi :D |
Tylko że ja potrzebuję (tak jak napisalam powyzej)
2 bilety 1 cat. na mecz Polska-Czechy we Wrocławiu 16 czerwca inne mnie nie interesują niestety tylko ten konkretny jw pozdrawiam |
Cytat:
|
Trochę rozruszam temat ;)
Gdyby ktoś miał w rozsądnej cenie na mecze Polaków ewentualnie ćwierćfinał lub półfinał najlepiej w Warszawie to dajcie znać :) Jako kibice naszego klubu na pewno się dogadamy ;) Jak coś do transakcji mogę dorzucić bilet Grecja-Rosja w 2 kat |
a mnie ....ica bieze jak widze co drugą firmę szastającą biletami i to w tysiącach...ja wiem że to sponsorzy i daja kasę ale ile cholera oni dostali w sumie tych biletów kiedy ich zarzady wzięły kupę a jeszcze tyle maja do wydania !do tego rząd ,Pzpn EKSTRAKLASY ITP.. i kibice zagraniczni i za bardzo nie moge sie doliczyc tych biletów na mecze POLAKÓW dla nas zwykłych kibicow bez ukladów!
a w ogole jakich my szukamy biletow jak ich nie ma: http://www.sportfan.pl/artykul/31737...kiwal-fanow-bo |
Na allegro szukajcie futerałów na bilety :)
|
Cytat:
Po to jest ten temat ze może ktoś miedzy użytkownikami z forum zacznie działać.Jak coś jestem chętny na mecze Polaków ewentualnie ćwierćfinał jakiś w Warszawie. |
kurcze na allegro VOUCHER na 2 osoby POLSKA-GRECJA 5800 szok!
ale ańsze też są he he: sprzedam dwa bilety na mecz POLSKA-GRECJA 2 kat Cena nominalna 560zl odbiór osobisty w Uzbekistanie W celu jakis watpliwosci lub ustalenia adresu odbioru proszę pytać przez: zadaj pytanie sprzedającemu oczywiscie te ogloszenia są wiadome ...ale pewnie cena tez nieziemska |
Cytat:
|
Bilety na Euro 2012
Witam serdecznie, do sprzedania mam po trzy bilety na każde z tych meczy:
piątek 15 czerwca 20:45 - 18:00 M15 Euro 2012 - Ukraine Mecz 15: SWE - ENG Regulamin Stadion Olimpijski Kijów Kategoria 1 wtorek 19 czerwca 20:45 - 20:45 M24 Euro 2012 - Ukraine Mecz 24: SWE - FRA Regulamin Stadion Olimpijski Kijów Kategoria 1 sobota 23 czerwca 20:45 - 20:45 M27 Euro 2012 - Ukraine Mecz 27: IC - IID (ćwierćfinał) Regulamin Donbass Arena Donieck Kategoria 1 niedziela 24 czerwca 20:45 - 20:45 M28 Euro 2012 - Ukraine Mecz 28: ID - IIC (ćwierćfinał) Regulamin Stadion Olimpijski Kijów Kategoria 1 Więcej informacji udzielę pod numerem telefonicznym : 795787680 !! |
Jak ktoś chcę mam 2 mecze na półfinałw Doniecku. Mogę wymienić na mecz Polaków z Czechami, lub sprzedać.
|
Mam na cwiercfinal w Kijowie 1 i 2 kat po 4 bilety
I na polfinal w Doniecku 1 i 3 kategorie po 4 bilety |
Jak ktoś chce poczuć smak euro to bilety na oba ćwierćfinały w PL są dostępne na stronie uefa ->
https://ticketing.uefa.com/euro2012/...toplevelonly=1 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl