![]() |
Wiślacy, pomóżcie, to tylko kilka kliknięć
Witam,
Nie ukrywam, że trochę głupio mi prosić o głosy, tu na forum Wisły, ale jako że wcześniej, u innych, takie praktyki zdawały rezultaty, to może i ja spróbuję. Konkretnie, chodzi o konkurs ENERGA Świeć Się. Jest to konkurs fotograficzny, ja biorę udział w kategorii KreAkcja, a to moja galeria: http://swiecsie.pl/konkurs?galeria=a...sa-takie-ciche Aby oddać głos trzeba się zarejestrować, co można zrobić używając facebooka, żeby było szybciej. Nagrodami w tej kategorii są: -Za 1 miejsce: Ipad 16gb -Za 2 miejsce Aparat Nikon -Za 3 miejsce Nawigacja Samochodowa Ranking dostępny jest tu: http://swiecsie.pl/konkurs/ Kategoria, jak już wspomniałem KreAkcja Bez pomocy Wiślaków raczej na Aparat lub Ipada nie ma szans, więc jeśli to dla was nie problem wspomóżcie. EDIT: Konkurs trwa do 8 stycznia, więc mamy trochę czasu, aby ich przegonić :) |
Jest i głos :)
|
Zagłosowane.
|
21 głosów brakuje do osoby na 2 miejscu, czyli do aparatu. Pomóżcie, jeśli to dla was nie problem. Przy okazji dzięki wszystkim głosującym.
edit: już 20, damy radę! |
głos oddany. powodzenia
edit: do kiedy trwa konkurs |
Konkurs trwa do 8 stycznia.
Jeszcze taka moja prośba, jak głosujesz, to napisz tu że zagłosowałeś, żebym mógł podziękować EDIT: pojawił się kolejny rywal, i do niego tracimy 8 głosów, już nawet nawigacja się oddala :( |
2 Głosy do 3 miejsca, a 12 do 2! Już bardzo pomogliście, a jeśli jeszcze nie wspomógł, to bardzo proszę. Dla was to 2 kliknięcia, a dla mnie świetny aparat, lub nawigacja.
EDIT: I jest 3 miejsce. Pomóżcie utrzymać je, a może nawet zdobyć 2. Bardzo proszę, Wiślacy. Jeszcze 8 głosów poki co brakuje do 2. |
głos oddany
|
wszyscy zwłaszcza ci z Facebookiem głosują! Nikogo to nie boli, nic nie kosztuje, a pomóc bratu po szalu zawsze fajnie :)
|
poszedl głos
|
Głosik oddany, na fc udostępniony:)
|
głos oddany
|
Mój też poszedł :-)
|
Poszedł głos.
(wkręć akcje, że na tą całą johane.kow żydy głosują, żeby nam do*ebać, to zobaczysz jakie będzie poruszenie :)) pzdr. |
poszło, powodzenia
|
poszło i ode mnie
|
Głos oddany!
|
Głos oddany, obecny ranking:
1 miejsce 204 pkt 2 miejsce ("MY") 104pkt 3 miejsce 90 pkt cieżko bedzie dogonić 1 miejsce... |
bardzo ładne zdjęcia :)
głos oddany. |
Dzięki wszystkim za głosy, wystarczy to utrzymać, i wygram aparat dzięki wam. Kto jeszcze nie głosował- to bardzo proszę, to tylko parę kliknięć.
|
Cytat:
oczywiście głos poszedł :) |
Głos oddany
Powodzenia ! |
Jakby ktoś miał czas, i chciał jeszcze bardziej pomóc, to co 10 minut można dorzucić nowego głosa. Wystarczy wejść na http://10minutemail.com/ zarejestrować się w serwisie swiecsie.pl na ten adres i dorzucić głos. za 10 minut przydzieli wam nowy adres. To tylko jeśli komuś by się chciało. Dzięki z góry.
|
STARY WIŚLAK też kliknął...bo lubi młodych, bo lubi ładne fotki i wogóle
Pozdrawiam i powodzonka!!! |
Poszło.
Pierwsze miejsce poza zasięgiem jak na razie, ale drugie też raczej pewne :) |
Póki co 210 głosów! 106 do prowadzącego, a 79 przewagi nad 3. Kto jeszcze nie wspomógł to bardzo proszę, może się jeszcze uda wyjść na pierwsze... To naprawdę nie zajmie wam długo.
Edit: Właśnie w tym momencie na forum jest ponad 1000 użytkowników, jeśli przynajmniej połowa z was by wsparła to pierwsze miejsce pewne. Z góry dzięki, tym którzy być może teraz zagłosują. Edit2: I już 218 głosów. i "tylko" 98 straty... Dzięki głosującym |
poszło
1906 |
I ode mnie głos.
|
poszlo! powodzenia
|
Zbliża sie rywal do 2 miejsca, strasznie dużo głosów mu przybyło, kto nie głosował proszę o pomoc.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl