![]() |
Pro¶ba o Wasze głosy - Osiedle LG
Drodzy Bracia Wi¶lacy i Siostry Wi¶laczki,
Wielka pro¶ba o zagłosowanie na moje wirtualne mieszkanie w akcji "Osiedle LG" Jest szansa wyłapania za darmo, albo za dobr± cenę sprzęt RTV od LG. Warunkiem jest duża liczba głosów i je¶li mi się uda zakwalifikować, zrobienie kozackiego testu na YouTube. Także jak widzicie nie wszystko jest tylko w moich rękach. Dlatego kieruję swoj± pro¶bę do Was. Cała procedura zajmuje jakie¶ 20 sekund. wystarczy wej¶ć na ten link: http://www.osiedlelg.pl/mieszkanie/jarzonek-jarzonkowie Nacisn±ć "Zagłosuj" i wpisać kod z obrazka. Operację można powtarzać co kilka godzin! Z góry dzięki!!! |
Cytat:
Głos poszedł pierwszy i nie ostatni. Powodzenia życzę.:) |
Poszło! Powodzenia!
|
poszło powodzenia
|
Poszło. Niech Ci się darzy. ;)
|
Poszło, powodzenia :)
|
zaglosowane
|
głos oddany - jest jakis ranking? To zawsze dodatkowo motywuje :)
|
Poszło
10 znakow |
Głos oddany
|
Poszło ;) Obyś tylko jak wygrasz ten piękny odbiornik TV nie przeniósł się przed niego podczas meczów Wisełki ;)
|
Zagłosowane ;)
|
Poszło, powodzenia
|
Poszło...życzę powodzenia
|
Szczerze, po przeczytaniu nazwy tematu, myślałem,że będzie głosowanie nad nazwą nowego osiedla w Gdańsku. Osiedle... Lechii Gdańsk.
A tu niespodzianka. Głos oddany. |
Miałam podobne przeczucia jak poprzednik ;) Tak czy inaczej, oczywiście zagłosowałam.
|
Dzięki wielkie!
Moja obecność na R22 jest obowiązkowa, nie zmieni tego nic :-) TV jest dla żony, żeby z dzieciakiem na ręku mogła mieć mnie na oku :-D Rano byłem 240, teraz już na 63 pozycji min. dzięki Wam!!! |
masz i ode mnie
|
Poszło. Pozdro
|
Głos oddany ;)
|
no to jeszcze jeden z dalekiego Dublina i nie ostatni
|
Poszło ;)
Przypomnę się kiedyś, pamiętaj :D |
Głos oddany!
Szkoda, że nie widać które miejsce w rankingu :) życzę zwycięstwa. |
Ładne mieszkanko i ładne TV
Poszło i powodzenia :) |
59 pozycja... teraz będzie coraz trudniej piąć się w górę, ale liczę na Was.. mam naciupane 293 głosy, wypadałoby mieć z 600-700.
Dzięki zajebiście za pomoc i przypominam, że można klikać co kilka godzin :-) |
oddałem głos dla Ciebie, ciekawe co to da hehe
|
Powodzenia !
|
Jest nieźle... pękło 400 głosów :-)
Ale to wystarcza na 48 miejsce... przydałoby się więcej.... |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 06:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl