![]() |
Imię dla dziewczynki.
Jak w temacie. Prosze o uczciwe głosowanie w ankiecie.
:D |
Takie ruskie troche.;p
|
też myślałem o tym imieniu dla swojej córki - ostatecznie zostało na Natalia.
|
Lepsza ''Natasza'' niz ''Tanja''
:D |
Heh, spodobało mi się te imię nawet :)
|
eee WISŁAwa lepsze ;)
|
Zuzia lub Julka ; )
|
Cytat:
|
Ja bym dał mercedes, a natasza, rzeczywiscie dosyc 'rosyjskie'
|
Jak już musi być jakiś radziecki akcent w imieniu-to może lepiej MiLENA;)
|
Fajne imię, ale "na dystans" - córce bym nie dał :) Stąd w ankiecie głos na NIE. Zawsze powtarzam, że moim zdaniem najlepiej nie udziwniać, bo robi się krzywdę dziecku potem. Ania, Kasia, Paulina, Kinga, Asia, Magda, Marta - cos z tego. Z naciskiem na Kasia / Magda.
|
Jak dla mnie Natasza zdecydowanie nie, Natalia już dużo ładniejsze. ;)
|
Jak dla mnie Natasza bardzo ładne :) Fajne są też : Magda, Lena albo Julia ;)
|
Jest takie jedno imię dobre dla dziewczynki:
http://www.youtube.com/watch?v=_IuLfTHk2Fs Mnie się imię Natasza nie bardzo podoba, typowo rosyjskie. |
Zdecydowanie nie. Kojarzy mi się z Urbańską. Moja córka ma na imię Maja - polecam!
|
Lena
albo Madzia ( Magdalena ) |
Jest jeszcze jedno takie podobne do imion Natasza/Natalia. A mianowicie: Nadia. ;)
|
Cytat:
|
@Lacrima - Nadia się kojarzy z jakąś baśniową postacią...
Ale lepsza Nadia niż.... Adamina - bo też słysząłem takie imię, i wbrew pozorom młoda dziewczyna takie nosi ! Ale jakie by to imię nie było, kochaj jak swoje hehehe :P |
Nina to mega imię.
|
Jeśli chodzi o imiona dla dzieci to kiedyś do mojej mamy (dentystki) przyszła kobita z bliźniakami. Dziewczynka miała na imię Rzepicha, a syn Mszczuj .... Także Natasza nie taka straszna, ale mi sie nie podoba :D
|
Po prostu... Aga :)
|
Nie podoba mi się to imię, być może dlatego ze znałem jedną Nataszę......
Co do imion żeńskich to Jagoda........:) |
Dziewczynka? TYLKO WISLAwa :D
|
Cytat:
|
Natasza mnie się osobiście podoba, lecz wolę "Oleńkę" ;)
|
Natasza brzmi jak pseudoi dz iw ki z Bułgarii Lub Rumunii
|
Natasza... Pierwsze skojarzenie z Rosją ;).
Dałem jednak na "Nie" - już Ci inni podawali fajne typy, więc nie będę Ich powtarzał ;). A no i oczywiście - gratulacje ! :piwko::piwko::piwko: |
Oliwia! :D
|
Cytat:
:D Zawsze mi się te dwa imiona podobały. Natasza zdecydowanie na NIE. aaa i jeszcze Ula (Ulka). Urszula już gorzej brzmi ale i tak fajnie. Choć nie do końca jestem pewny czy to imię mi się podoba, bo swego czasu zakochałem się w pewnej Uli i może dlatego to imię jest mi bliskie :P PS: Gratulacje! :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl