![]() |
Jak opanowac stres przed meczem
zaczynamy zasmiecac kilka tematow wiec piszmy tutaj, jak opanowac to co sie dzieje od kilku godzin z nami?!
ja zlapalem sie na tym ze chodze i nuce Wislackie przyspiewki a prym wiedzie ... WISELKO WYGRAJ MECZ KROLOWO POLSKICH RZEK TY MUSISZ WYGRAC MECZ TEN WAZNY MECZ!!! .:D |
Ja ciągle oglądam bramkę Małego i słucham hymnu LM :D
|
A niby czemu stres przedmeczowy trzeba opanowywać? Właśnie to jest najlepsze, niepewność, dygocące dłonie i oczekiwanie na 20.45!
|
a ja po "rozluźniaczu" już jestem więc czas leci baardzo szybko i nie ma się co stresować
|
@cieniu - daj spokój, nie będę pił przed obiadem. Chyba że masz coś innego na myśli :p
|
Cytat:
|
u mnie na piwko za wczesnie dopiero 9 rano wolne w pracy zalatwione w ostatniej chwili ucze wlasnie syna krzyknac gooollll!!!!
|
Cytat:
Trochę dziwnie w Usa, tylko football , NHL, nascar i bejzbol co ? Naucz go chociaż hymnu Wisły ;-) aaa ! no chyba że jest młodziutki, o tym nie pomyślałem. Dobrze że szefa masz wyrozumiałego. A tak z ciekawości, takie blachy co macie z Wiślackimi motywami, to w stanach coś kosztują ? Bo w PL 1000 zł trzeba dać i możesz mieć tablicę typu K0 TSW , albo K1 WISLA Jak ma się sprawa u Was ? ==== nie musicie gustować w tego typu muzie ( dub step ), ale ja dla przykładu kupiłem eLeMelki niebieskie, palę i słucham tego na fulla: http://www.youtube.com/watch?v=xlfDY...U7GC7JIQapsEvA nosi oj nosiiiiiii |
Od godz. 20.00 studio przedmeczowe w Polsacie Sport- trzeba wytrzymać !:-D
|
Cytat:
koszt tablic jest taki sam jak chcesz zwykla lub "swoja" koszt to 79$ |
Piotrek to tak dziwnie w samo południe mecz oglądać:P ale będziesz miał więcej czasu na świętowanie awansu.
|
no proszę Cię, gdyby cena tablicy z własnym napisem była taka sama jak " normalna " to w Polsce co druga fura by miała blachy typu K1 MAX , K0 BMW itd :D
A co do muzy co może pomóc, to polecam obok tego linka wyżej ( dubstep ), coś z wlkp. Zero słów - sam bit: http://www.youtube.com/watch?v=fExs1...apsEvA&index=2 |
ale ciśnienie!
jak oglądam ten filmik to aż mnie ciarki przechodzą: http://www.youtube.com/watch?v=Ek3y2Ums0aw hymn LM, oprawa, a potem hymn naszej Wisełki kochanej! niedawno, bo na meczu ze Skonto spełniłem jedno ze swoich marzeń - kibicowałem naszej drużynie na R22. W momencie gdy uniosłem ręce w górę z rozpostartym między nimi szalem i zacząłem śpiewać hymn to aż głos mi się łamał ze wzruszenia. Mam wielką nadzieję, że dziś Wisła awansuje do tak upragnionej LM, a wtedy wrócę na nasz stadion i będzie mi dane przeżywać tak podniosłe chwile razem z Wami. damy radę Cypryjczykom! |
|
Cytat:
|
to nie zazdroszczę. w tym sezonie patrząc na porę rozgrywania to i tak luzik ale gdy przyjdą mecze o 14 (bo tak ma Canal+ w rozpisce w soboty i niedzielę) to budzik obowiązkowy.
|
Cytat:
|
Ja siedzę w Hanoi i jest teraz 21:40 i próbowałem się zdrzemnąć choć na chwilkę (nastawiłem budzik na 1:00 mecz jest o 1:45) i nie dało rady usnąć ..tak mi serce wali jak dzwon...ABG
|
Cytat:
A teraz dla jasności podaj wyznanie żony :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
szczepans co robisz w Hanoi? I tak nie mogę sobie znaleźć miejsca przed meczem, to z ciekawością poczytam posty Rodaka, którego wywiało na drugi koniec świata ;]
|
Cytat:
Co Ci potrzeba kolego ? Chłopczyka ? Dziewczynkę ? Dogadacie się co do ceny :lol: Nie no żart, a dla wszystkich spoza PL ,albo tych, którzy nie mają dostępu do polsatu 2 linki, tam znajdzie mecz Apoel - Wisła , dajcie play i powinno Wam hulać bez problemu transmicja. www.meczyki.pl oraz www.soccer-live.pl |
Od końca pierwszego meczu, ciągle przypomina mi się mecz z PAO. Minęło 6 lat i niczego innego w kontekście Wisły nie pragnę, jak to by wreszcie dzisiejszy dzień przyćmił tamte wydarzenia...
|
Cytat:
Jak teraz dzieci w Polsce rodzą się tak .......nięte jak ty to rzeczywiście chyba będę musiał sprowadzić. Nie sil się na odpisywanie. |
pojechałem na praktykę międzynarodową..i powiem że po miesiącu tutaj tak się tęskni za swoimi kątami...za Krakowem,
inna kultura inny świat-temperatura , wilgotność powietrza..ludzie spoko mega pomocni ale Hanoi ma 9 milionów mieszkańcow z tego 90% ma skutery więc jest istny szał-korki gorsze niż na alejach .. a co do azjatek to 99% są bardziej święte niż watykan ;P 70% nic do ślubu - zero i powiem że tydzień temu to dało się oglądać w dobrej jakości ale w sobotę koronę tak cięło że dramt więc dziś się modlę o wspaniałą transmisje.. |
Cytat:
|
Ja polecam robienie wylewki pod kafelki w łazience. Nic tak nie łagodzi stresu jak zabawa z betonem i kielnią :D
|
Albo można już powoli na mecz iść gdzieś do knajpy, zająć dobre miejsce, wypić pierwsze piwko, zapalić:) Poza tym zawsze to lepiej stresować się w gronie znajomych niż samemu w domu:)
|
połowa września 17 wracam do pięknej polskiej ziemi...i czas szukać pracy..i na LM iść ;)
polecam każdemu wyjechać gdzieś orientalnie na 2 miesiące..naprawdę człowiek nabiera pokory i uczy się wielu rzeczy. jeszcze 3 h do meczu u mnie środek nocy..wifi spadło do jednej kreski ku**a, ehh życie, siedzę i oglądam wszystko co popadnie od dramatów społecznych na y-tube po demotywatory żeby zabić czas przed... Wy jak gdzie oglądacie mecz? dużo osób idzie na hale? P.S http://www.youtube.com/watch?v=cx0n-SqK3is to jest real http://www.youtube.com/watch?v=3CU1PR4d1wM |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl