![]() |
Sporty zimowe - narciarstwo, biegi, hokej.
Zakładam ten temat bo podobnego nie widziałem a jest zapewne wielu fanów skoków jak i naszego orła z Wisły
Jak wrażenia po dzisiejszej wygranej,wielki powrót na najwyższe miejsce na podium po kilku latach http://bi.gazeta.pl/im/2/8987/z8987402X.jpg |
Cytat:
jak ktoś znalazł to na priv proszę:> |
To on jeszcze skacze?to ci historia.
|
Malysz to fenomen,niepamietam zeby jakis sportowiec byl tyle lat na topie, i ciagnał za soba tysiace a nawet i miliony kibiców
jak bylem mlodszy to pamietam jak skakalem ze szczescia jak wygral turniej Czterech skoczni masa czasu,a dzis robilem to samo,czulem to samo,skakalem tak samo tyle lat a ta radosc i "lec Adaś lec" ciagle zywe cos niesamowitego,Adam to Mistrz w pelnym tego slowa znaczeniu |
Małysz 4 po pierwszej serii. Zaskoczył pozytywnie Stoch który zajmuje 7 pozycje.
Ale by zajebiście było jak by Adaś wygrał, a Stoch wskoczył do trójki... :D |
Dlaczego na Małyszu można używać rac i środków pirotechnicznych a na stadionach nie?
|
Szaranowicz coś mówił o racach... ciekawe czy im skocznie zamkną przez to piro.
|
Cytat:
|
Cytat:
Stoch dzisiaj pozytywnie zaskoczył :-) |
Cytat:
|
Przedwczoraj zwycięstwo, wczoraj średnia lokata, a dziś...
Oby nie stalo mu sie nic poważnego. |
Natomiast Kamil ma dużą szansę na zwycięstwo...ciekawe, czy II seria będzie jednak odwołana.
|
No lekkie przerażenie przez chwile było jak Adam się nie ruszał ale powinno być wszystko ok bo już sam chodzi,a Kamil ma szanse na zwycięstwo
|
Jeżeli będzie II seria skoków, to najlepsi po pierwszej będą mieli podobne problemy jakie teraz były pod koniec.
|
Ehhh, szkoda, że prowadzenie Kamila spotkało się z równoczesnym wypadkiem Adama.Znowu niemal całą przerwę gadali o Małyszu, a o I miejscu Stocha tylko krótko wspomnieli.A to może być dziś jego wielki dzień, bo zimowego konkursu PŚ jeszcze nie wygrał.
|
No no, nie sadziłem że powtórzy drugi dobry skok, a tu skok jeszcze lepszy, brawo!
Że aż z Jamajki przyjezdzają do Zakopca, ma się tą siłę :D |
Flaga Jamajki mnie rozwalila bardziej niz skok Stocha :D
|
Fani z flagami Jamajki to chyba za legalizacją :P
|
Brawo Kamil.Bardzo ładny skok, a bałem się że zawali :)
|
Pięknie! Jestem na prawdę dumny. Nareszcie Małysz ma następce. (ale sam mógłby jeszcze trochę poskakać ;) ).
|
Adam się wyliże z tego.
Co do Kamila to chwała mu za to nie wierzyłem w niego a tu proszę :D Brawo Brawo !! i dziękuję za Mazurka Dąbrowskiego xD |
Chyba trzeba zmienić tytuł tematu :P
|
Cytat:
|
mówisz o racach ;D przy mnie na skokach stał chłop który miał pól plecaka wódki nawet w kurtce miał schowane jak to on wniósł t nie mam pojecia ;D
|
nie wierzyłem w Kamila, byłem prawie pewien że popsusje drugi skok, ale mega się ciesze że mogę teraz przyznać się do błędu. Brawo Kamil i oby tak dalej ;)
Co do Małysza to raczej nic mu nie będzie czysto fizycznie, tylko nie wiadomo jak to wpłynie na jego psychikę i formę. Będzie dobrze mam nadzieję!:) |
On musiał w końcu wygrać. Już od 2,3 lat widać to było, ze idzie w góre. Potrzebował tylko wsparcia trenera i dobrych wyników. BRAVO!
No i wydaje mi się, że nazwa pownna zostać zmieniona :) |
Cytat:
|
No to dzisiaj Kamil puścił Uhrmanna z torbami :hura:
|
Apeluje o zmianę tytułu tematu :D !
|
Cytat:
http://twojanuta.pl/mp3,nmnk,polska-bialo-czerwoni.html :piwko: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl