![]() |
Co dostałeś(aś) od Mikołaja?
Zacznę od siebie.
Różne browary w ilości.......dwóch sztuk i .....czekoladę. Oszukali mnie, banda złodziei polskich dysydentów takich jak tu piszą... Ja się pytam. Gdzie moje skarpety? Ps. Dostałem jeszcze bana na miesiąc od....., zresztą nieważne:rotfl:. |
dostałem wypowiedzenie z pracy.....
a skarpet i bokserek też do cholery nie dostałem.... zapomniał o mnie..... |
Też nic nie dostałem. :( Wychujał mnie sukinkot, ale to może dlatego, że nie zostawiłem ciasteczek, czy coś? Bo grzeczny to byłem na pewno...
Gigant - uwielbiam Twoje wpisy :D |
Mnie dzisiaj Mikołaj proponował, że jak pójdę z nim na zaplecze, to da mi niespodziankę. Nie zaufałem dziadowi, bo dzieci z zaplecza wychodziły raczej mało zadowolone. Cholera, nie wiem czy dobrze zrobiłem, bo skarpety by się przydały na taką pogodę :/ .
|
Pawełka ponoć na 3 lata, katar, ból głowy i ogólne w....ienie...
Ja się pytam gdzie moja rózga. Nie można po staropolsku, a nie tak z każdej strony atakować? |
Skręconą kostkę...
|
Jedna rzecz prosze o wygrana Patriots dzisiaj w nocy
|
Cytat:
Cytat:
To ten nikczemny proceder nadal trwa? ;D |
Cytat:
|
:rotfl:
Coraz ciekawsze tematy na tym forum widze :lol: W sumie ja niestety skarpet tez nie Dostalem :( ale z drugiej strony pewnie dlatego ze wczoraj mialem urodziny, a na gwiazdkę przyjdzie ich podwójna partia :D |
Cytat:
|
potężnego kaca. dobrze, że to nie moralniak.
|
Ja to co wszyscy - nowego/starego prezydenta. Ale czego innego można się spodziewać po czerwonym ?
|
Znowu słodycze, człowiek się stara całymi dniami, spala kalorie po kalorii a tutaj przez Czerwonego z laską, znowu dupa urośnie ...
|
A ja dostalem skarpety :D I co ? Glupio wam ? :-P
;) |
A ja dostałem na skarpety kasę (widać staruch miał w tym roku dużo roboty:P), która się może pomnożyć - 3 kupony lotto heh A jakby nie, to na osłodę jeszcze czekolada...
|
Cytat:
Zimno :/ |
ja dostalem tylko kasę..
gr aa koszuleczke Wisły chciałem mikołaj mnie wyjebał grzeczny byłem nie zostawię mu na drogi raz już mleczka. oj nie |
Cytat:
:rotfl: Zły dotyk mikołaj boli cały rok |
Mandat i od ch*ja punktów.
|
Cytat:
|
Ostatnio zapytałem mojej rodzicielki, co dostanę na Mikołaja. Zaczęła się śmiać, to stwierdziłem, że chcę książkę "Anatomia władzy" i już nawet zamówiłem :D
|
Majtki. Jedne z gałą kopaną przez biegunowego nielota a drugie z pijaną owcą.
Pupka nie zmarznie :-) |
Ja tradycyjnie słodycze.. No i ponowne zainstalowanie Władcy Pierścieni dzięki czemu na pewno nie wezmę się za pisane licencjata. A miałam dobre chęci :)
|
Nic nie dostałem... chyba niegrzeczny byłem w tym roku ;(
|
Majtki , płytę Kazika i na szczęście bluzę Wisły. Oj chyba grzeczny byłem. Choć z mojej strony to inaczej wyglądało ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
A wydawało mi się, że byłem grzeczny, ale chyba tylko mi się wydawało :lol: |
W tym roku od Mikołaja dostałem pieniążki, słodycze i żel pod prysznic.
Poślizgnąłem się na żelu i rozwaliłem głowę o wannę a od słodyczy mam biegunkę. Dziękuje! |
Cytat:
Biorąc pod uwagę jeden z poprzednich postów, nasuwa się pytanie czy to aby na pewno żel pod prysznic...:-p Mikołaj szaleje w tym roku ..... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl