![]() |
Potencjalni kandydaci na stanowsko Skorży,
Witam . Wszyscy wiemy że w naszym klubie ostatnio nie dzieję się za dobrze i pojawiają się głosy mówiące o zwolnieniu Skorży. Ale kto mógłby przyjść na jego miejsce? Tutaj dawajcie propozycje.
|
Myślę że Zieniu 1906 będzie najlepszy
|
Maradona , temat to zamknięcia
|
im świeższa data pobytu na forum,tym większe parcie by koniecznie mieć swój temat.litosci.
|
oto nasz nastepny trener http://www.youtube.com/watch?v=FxUlmryhn48
do zamkniecia |
Myślę że w grę wchodzi Mourinho, po ostatnich kilku małych sukcesach można ewentualnie wziaźć pod uwage Guardiole.
Litości... Do zakmniecia |
Kazio Górski!
|
Huub Stevens,Adriaanese,Arie Haan,Johan Neeskens
|
Jan Urban, Bogusław Kaczmarek, Jerzy Engel... tacy są w naszym zasięgu finansowym :) Nic, tylko zmieniać!
|
Jasiu Urban na trenera!!!
|
Ja proponuje zrobic grupe forumowych ekspertow, bo jak czytam ich wywody to bez watpienia awansujemy do LM, pewnie tez ja wygramy
|
Ja, ja, ja!! Za darmo, z doswiadczeniem jak zrobic kondyche i zabijake z pilkarzy;)A tak na powaznie to w kraju nie ma nikogo, kto moglby Skorze zastapic. Z zagranicy to moze jakis z Balkanow trener albo z Holandi.
|
Cytat:
|
Temat jak najbardziej na miejscu. Jeżeli ktoś ma sensowne kandydatury to dlaczego ma się nimi nie podzielić. Wyszydzanie kogoś ,że ten założył sobie temat jest objawem niedojrzałości. Możemy spekulować o transferach czy tam innych sprawach dlaczego nie możemy dywagować o zmianie trenera ,która jest konieczna. Inna sprawa jest taka ,że w klubie nawet nie ma ludzi od szukania nowego szkoleniowca a co dopiero my kibice mamy zrobić...
|
Dotarłem do tajnych informacji ze sztabu Wisły, tu są wszystkie szczegóły z kim obecnie rozmawia zarząd w sprawie objęcia posady trenera po Skorży:
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0 |
Ja podsumuje to krotko. Poki pilka w grze...
|
Cytat:
|
Zadanie Skorży to zdobycie majstra, nie będzie żadnej zmiany przed koncem sezonu wbijcie to sobie do głowy !!!!!!!!
|
Przykro mi to powiedziec, ale bez zwolnienia Macka mistrzem Polski 2009/2010 zostanie amica....
Niema zadnych przeslanek ze nagle Wisla zacznie grac jak z nut :/! |
Nie rozumiem po co ten temat się jeszcze trzyma... gdzie są moderatorzy ? Tym bardziej że nie padło tu żadne sensowne nazwisko na trenera...
|
Cytat:
... to zawsze pozostaje nadzieja, że się uda. Jeśli Mistrzostwo Polski i złudzenia co do skutecznej gry w Europie są szczytem waszych marzeń to w porządku - nie narzekajmy, jest dobrze! |
Owszem nie sa szczytem marzen. Ale na wiecej niz odpadniecie z grupy PUEFA nawet z najlepszym na swiecie trenerem, ale brakiem dobrych wykonawcow nie mamy co liczyc.
|
Cytat:
|
No to konkretnie, Duszan Radolsky ? xd
|
No to ja podam konkretne nazwisko: Bogusław Kaczmarek.
Ale po obejrzeniu dzisiejszej Ligi+Extra myślę, żeby Skorży dać jeszcze przynajmniej ten jeden mecz. Fakt, boję się, że jeden dwa mecze i się pożegnać możemy z majstrem, możemy sporo zaprzepaścić. Ale tak na prawdę to jaki trener by nie przyszedł, nie da pewności wygranych. Okażmy póki co jeszcze wsparcie trenerowi. Wiecie kogo mi teraz w Wiśle brakuje? Blachy. Ten koleś jak widać trzymał tę kupę (w sensie: grupę) naszych grajków w łapie. Skorża, Janas... Wszystko fajnie, ale oni maja dobre głowy, za to silnej ręki im najwidoczniej brak. Nie wiem jak tam trener Blacha z tymi zarzutami korupcyjnymi, ale jeśli nic nie porabia (nie siedzi w więzieniu) to może by go jednak tutaj zawołać? Skoro Sobol i Głowa nie dają rady pozytywnie wstrząsnąć sobą i kolegami... Tak jak mówię- jak ma ktoś przyjść to obstawiałabym Bobo, ale póki jest Skorża to postaram się dać na luz. Ale... W Białymstoku tylko zwycięstwo Wisełko tylko zwycięstwo! EDIT: Cytat:
|
Ma byc ktoś kto spowoduje, że laleczki podniosą grzecznie 4 litery i będą zapierdalac. Choc nawet jakby nam się trafił trener pokroju Mourinho to i tak gwiazdeczki zepną się i zaprotestują w postaci wyników takich jak te z BOT-ami i arkami i zaraz go wy.......ą. Takie moje zdanie do tego tematu.
|
może pociągnąc wątek Rumuński ? Skoro to tacy dobrzy fachowcy,Hagi chyba jest wolny
|
Hagi albo ten Daun z niemiec co wachal na boku!
|
Maciek z Klanu na Trenera !!!
|
Usuńcie ten temat, bo to się robi bardziej żałosne niz te dwie porażki naszych pilkarzy.Pewnie jak przyjdzie lepszy okres gry Wisły to już Skorża będzie super, ekstra, zajebisty...Kibice sukcesu... !1906% SZACUNKU I POPARCIA DLA MACIEJA SKORŻY !
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl