![]() |
Tradycyjnie: Barca-Real
Panowie i panie, typujemy. Najlepiej dokładny wynik. Sercem jestem za Realem, ale wygra Barcelona 3-1.
Mam nadzieję że jednak nie wygra:-/ |
1-2
Hala Madrid! |
jak tylko mam nadzieje że bedzie super mecz i dużo bramek.
A typuje 3-2 dla Realu |
Zero - Dwa dla Królewskich
|
Ja tylko mam nadzieję, że będzie dużo ujęć i zbliżeń Cassillasa :P i jak najmniej Ronaldo. I że Messi coś strzeli, czyli,,, Hm,, 2:2.
;) |
Niestety Barcelona. Real od dawna nie wygrał na Camp Nou i tradycja zostanie podtrzymana. 3:1 dla Barcy/
|
wolalbym Real, ale chyba jednak Barca zdobedzie 3ptk. zobaczymy- ogladac bede napewno:)
|
hmmmm jak dla mnie 2:1 dla Barcy...
|
ciężka sprawa ale mam nadzieję że Barca wypunktuje Real i będzie 2 0!
a bramki strzelą Iniesta i Ibrahimovic |
Barca 2-2 Real
bramki: 2x Ibrakadabra Higuain Krystyna :D |
Chciałbym bardzo, żeby Real wygrał 4:3.
Ale wydaje mi się, że zwycięży Barcelona - 3:1. |
4-2 dla Barcy po świetnym meczu. ;)
|
Wygra Barca, najlepiej ze 3:0, bo Realu i kryściano jonaldo nie trawię.
|
2:0 dla Barcy. Poleje sie krolewska krew ;)
|
jeśli zagra Ibra i Messi to 3-1 dla Barcy. Jeśli nie to 1-1
|
A co, powtórka z Santiago Bernabeu...6:2 Barcelona!! Albo coś koło tego, ale będzie pogrom.
|
licze na dobry mecz z wieloma bramkami najlepiej dla Madrytu ;) wynik 3:3 też nie byłby zły :D
|
Pewnie wygra Real,bo ma Ronaldo,a z nim Real wygląda inaczej,dużo lepiej. Natomiast Barcelona ma Ibrahimovica, no Real ma Marcelo na obronie, niemniej drewniany Zlatan na tyle jest słabym ogniwem F.C,że spokojnie można zaryzykować stwierdzenie,iż Barcelona będzie grać w 10.
Wygra Real. |
Może Pedro coś walnie. 2-0 Barca
|
Real ma indywidualności ale nie ma zespołu. Bramki strzelają głównie zawodnicy z zeszłych sezonów. Real wygrywa po słabych meczach po 1-0. A Barca na luzie po 3.
|
Barcelona.
mam taką nadzieję przynajmniej. jak Messi będzie w pełni sił to zje Cristiano. |
Pogrom. 3-0 i płacz Christiny.
|
Barca wygra ze 3-0 ;]
pieniądze to nie wszystko :D |
9-9 bedzie,
:D |
remis po 1:)
|
3-2 dla Barcy :)
|
Obustronny walkower
|
4:2 dla Barcy. :D
|
3-1dla BARCY:-):-)
Liczę na to że Messi przyćmi płaczusia Ronaldo:P |
5:3 dl RealU :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl