![]() |
Co Robic Po Przegranym Meczu???
Nie wiem jak wy, ale ja bardzo przezywam mecze. Wszczegolnosci te o wielka stawke z lechem, legla czy craxa. Ten sezon niestety nie dal nam wiele do radosci w tych meczach, i tydzien caly byl zj.... za kazdym razem. Juz kilka telefonow bylo wymienianych :(
Napewno kazdy jest ostro wk..... za kazdym razem. Teraz pytanie jest jedno. Co wtedy robisz, i jak mozna zlosc kibicowska wyladowac zeby czlowiek normanlnie funkcjonowal... |
Ja na przyklad wylaczam telefon i chodze wk.... caly dzien palac kilka paczek fajek.
Czasami wyskocze na silownie zlosc wyladowac albo ide spac.... |
W sumie ja powiem od siebie że jakiegoś konkretnego sposobu nie mam, ale tak samo przezywam wszystkie mecze szczególnie te z odwiecznymi rywalami o najwyższą stawke i po takim przegranym meczu jaki np. miał miejsce w niedziele to normalnie mnie ch.j strzela...nie wiem co mam z soba zrobić, cały tydzień spierd..ony, wszystkiego mi się odechciewa i ogólnie nastrój fatalny.Po samym meczu to mam ochote coś rozpie..olic ale się staram powstrzymywac ale złość jest wtedy nie do opisania z nikim mi się nie chce gadać i wszystko mnie w****.a.Jestem ciekaw czy Nasi piłkarze wiedzą co My czujemy po takim meczu i jak nas to potrafi zdołować, że tak powiem.To jakaś fanatyczna depresja po meczowa...
|
"Jak wygramy to się schlamy, jak przegramy też się schlamy"... ;)
|
wódka!!!!!!
|
jeszcze pare lat temu zapewne przezywalbym to bardzo(Np po przegranym meczu z Lazio nie bylem 2 dni w szkole :D) Teraz jednak widzac styl gry Wisly,zaangazowanie naszych zawodnikow,robienie z nas idiotów w wywiadach po porazkach,jakos latwiej mi to wszystko...ogarnac...
A co robilem po przegranym meczu? Pogralem sobie na mojej gitarze basowej :) |
zamykamy temat który tu nie ma sensu
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl