![]() |
Śląsk Wrocław - prośba
we Wrocławiu trwa aktualnie konkurs na nazwę ulicy przy której będzie stadion Śląska. Zostały przez "szanowną" komisje wybrane 4 nazwy.
Mamy prośbę do Was bracia o głosowanie na jedyną słuszną nazwę czyli ul. Śląska :) http://www.stadion.um.wroc.pl/index.dhtml Liczymy na pomoc dzięki!!! ŚWL!! |
Głoś oddany :) ulica fair play troche mnie śmieszy
|
nie tylko Ciebie :D tą nazwę komisja wymyśliła :) były ciekawsze propozycje "ul. Stop rasizmowi" "ul. Kochanego PZPN" ;) heheh dzięki!!!
od razu napiszę, że system kodu wpisywanego jest pogrzany :) i trzeba przeczytać co jest nad obrazkiem, które literki trza wpisać :) |
no właśnie, ja 4 razy wpisywałem, już miałem gówno wyłączyć, ale coś mnie tknęło żeby przeczytać 'instrukcję'. :P
|
Głos oddany 50% poparcie dla ul Śląska już jest;)
PS. Przeczytajcie instrukcje, bo w innym razie można się zdenerwować nieźle;) |
głos poszedł - próby 2 ;)
|
47% na chwilę obecną
|
Głos oddany - 48% wszystko zmierza w dobrym kierunku
|
Głos oddany - 46%
|
głos oddany. system wpisywania kodu jest poroniony :D
|
46% z kodem zabawa niezła 4 próby
|
Kurna 9 razy kod wpisywałem :-/ Aż sie skapłem ;)
|
za 7 razem :)
gł8os oddany- 48% dalej :] + nerwy weszły do gry :) |
Poszło i ode mnie narazie 48% miejmy nadzieje że tak będzie do końca
|
Poszedł głosik, ja nawet nie liczyłem ile razy kod przepisywałem :D
|
fajnie jakby na naszej stronie głównej pojawiła się informacja o tym...jest na to szansa ?
|
a jakby się komuś nudziło :)
Wchodzimy na stronę i glosujemy, następnie wchodzimy w Firefox w "Narzędzia -> Opcje -> Prywatność -> Wyświetl ciasteczka -> szukamy "stadion.um" kasujemy -> i głosujemy jeszcze raz :D |
poszło, 50% jak na razie
|
hah widzę że się wyróżniam z tłumu, za 1 razem poszło :D
|
52% ;) 10 głosów oddanych i jedziemy daleeeeej:D
|
w urzędzie chyba kogos na etat zatrudnili bo "Fair Play" się nieźle trzyma
|
Cytat:
Raczej spodziewałbym się szczególnej przychylności tej nazwie kibiców innych drużyn :-P Kilka głosów oczywiście oddanych :> |
Głos oddany :) nawet kod mi za pierwszym razem wszedł
|
Poszło za pierwszym razem 49% :p
|
Poszło na Śląska 50 % :D
czytajcie INSTRUKCJE |
tylko nie piszcie że to zajmuje chwilkę! :evil:
wstyd mi!!! wpisywałam kilkanaście razy... blondynka :-/ ale głos oddany :-D |
Gos oddany, sposób weryfikacji fascynujący, a nazwa Śląska niestety ni jak nie kojaży mi się z WKS a ze Ślaskiem jako regionem ... ale jak taki prykaz :)
|
Rowniez uwazam ze wszystkie nazwy sa beznadziejnie. Ulic Slaskich w innych miastach jest juz duzo i jestem pewny ze 90 % spoleczenstwa bedzie sie kojarzyla nie z klubem tylko z wojewodztwem.
|
ulica ŚLĄSKA jest ok ,gdyby nasz stadion mial stanąc przy ulicy WISŁY czy komuś kojarzyl by się z rzeką?
|
Poszło......
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl