![]() |
Zgubiony telefon :/
Witam .
:-/ Bardzo bym prosił o pozostawienie tego tematu przez moderatorów.Dziś podczas kupowania biletów na mecz z Polonią Warszawa w Sobotę zgubiłem nowy telefon, nie jestem pewien czy zostawiłem go w Wiślackim Świecie czy może wypadł mi z bluzy kiedy przechodziłem przez park Jordana bądz gdzieś w okolicach Reymonta. Jeśli tak akurat się składa ,że na tym forum jest ktoś kto akurat znalazł telefon bardzo bym prosił o wysłanie wiadomości prywatnej do mnie. Telefon Samsung UltraStyle. Ktoś go na pewno znalazł bo pózniej był już wyłączony. Czy coś więcej można zrobić w takiej sytuacji niż poprostu zablokowanie połączeń ? |
Skoro został wyłączony to ja bym się nie spodziewał, że został przez grupę harcerzy znaleziony..
|
niestety nie spodziewaj sie pozytywnego zakonczenia :/ sam bylem w podobnej sytuacji pare miesiecy temu i lipa, mimo ze poruszylem przyslowiowe niebo i ziemie :(
za duplikat karty (ten sam numer) dalem 50zl - doliczaja te kwote do najblizszego rachunku, a nowa karte wydaja na poczekaniu w salonie. Tak przynajmniej jest w plusie... |
W Samsungach była taka opcja że wysyłął sms z numerem telefonu karty którą ktoś wkładał do środka nie wiem czy to było i czy ustawiłeś, monioruj allegro może się pojawi.
|
Idź zgłosić utratę/kradzież na policji i potem do salonu - niech zablokują IMEI.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl