![]() |
Zlota lopata dla mnie za odkopanie tematu sie nalezy:D
Szlugi juz rzucilem (przynajmniej jak nie pije alko) wiec jedno z glowy. Nie pic tyle zeby sie napruc jak szmata. W miare zdrowo sie odzywiac. Pojechac na historyczny wyjazd do Niecieczy:D Silka, bieganie i takie tam jak co roku. Porobic jakies tam kursy. Znalezc lepiej platna robote na dniowki. Pojechac do Kazachstanu na repre. Nie zostac zabitym we Francji na ojro. |
Panie, to jest lista na przyszły rok czy na całe życie? :D
Ja zamierzam tak jak Ty nie pić tyle żeby się film urywał. Ogólnie chcę stronić od wódy bo za szybko się traci kontrolę nad sytuacją jeśli chodzi o normalne dozowanie tego trunku. Dieta i siłka oczywiście też. Znalezienie jakiejś w miarę normalnej pracy. Plus trochę nadrobienia braków jeśli chodzi o czytanie książek, zarówno tych, które były lekturami szkolnymi jak i innych. Ale to nie są jakoś specjalnie postanowienia noworoczne tylko plan ogólny, który lepiej lub gorzej staram się od jakiegoś czasu wdrażać w życie. |
1) Więcej czasu poświęcać 4 letniemu synowi,
2) Zrobić coś z fajkami ( najlepiej skończyć z tym gównem), 3) Mniej kląć ( bo klnę jak szewc), 4) Dorobić trochę ( dosłownie trochę bo nie chcę wyglądać jak koks) mięśni. Skoro w 2015 pozbyłem się 14 kg w trzy miesiące to teraz wypada coś zrobić w drugą stronę ))) 5) W pracy niech będzie tak jak jest a jak ma się coś zmieniać to oby "do przodu" ))) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl