Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Co Z Wejściówkami Na Stadionw Sosnowcu !!?? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5971)

wilis 22.06.2009 11:49

Co Z Wejściówkami Na Stadionw Sosnowcu !!??

czesc...jesli uwazacie ze temat jest niepotrzebny prosze go poprostu zamknac...ale wydaje mi sie ze trzeba cos takiego obgadac...
pytanie dla kumatych...
WIadomo ze bedziemy grac w sosnowcu... i w II rundzie z Levadia
jak wyglada sprzedasz biletow na ten i inne mecze? bedzie mozna kupic w Krakowie?
czy w sosnowcu? czy jak? bo karnetow na lige na Stadion ludowy raczej nie bedzie ;D hehehe
zeby ie bylo tak ze nie kupie sobie biletu bo ktos z sosnowca kupil sobie 10 ... ;/
prosze o info w tej sprawie

szymek_884 22.06.2009 12:00

dobry temat
ja tez jestem ciekawy
jestem z okolic Sosnowca i jestem kibicem Wisły od wielu lat...
i też sie zastanawiam jak będe mógł kupić bilet na 2 runde eliminacji i potem na mecze Wisły...
czy tutaj w Sosnowcu bedzie szansa kupna...czy jakos inaczej...przez internet bede musial zamawiac...

szczebrzeszcz 22.06.2009 12:05

też jestem zainteresowany

przy czym nie tylko puchary ale liga :)

skorzystałbym z okazji :) i parę razy się na meczu pojawił ;-)

hunter 22.06.2009 12:10

Na razie to się chyba musi policja zgodzić na mecze z udziałem kibiców...

Wrona 22.06.2009 12:18

Lepiej by było, gdyby się w Sosnowcu nie dało kupić... Chyba wiecie, o co mi chodzi?

wilis 22.06.2009 12:21

ale koledzy...przez neta to czarnooooooooo widze ;/ szczerze,,,
woallbym normalnei w kasie.... na Wisle ;D

Tiramisu 22.06.2009 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szymek_884 (Post 749477)
teraz mam szanse blisko na mecze jeździć

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szymek_884 (Post 749481)
wreszczie mam szanse bywac na meczach Wisełki

Jeśli dla Ciebie 70 km, czyli jakieś 2,5 godizny w pociągu to jest daleko to ja nie ma pytań. Że ty byś chciał,, A my byśmy chcieli,,,,, Itd. No chyba, że jesteś nie w pełni samodzielny/sprawny/itp. to sory.

wilis 22.06.2009 12:38

Kolego...ja mam dalej niz ty
bo jestem z KOŁACZYC(niedaleko Jasła;/)
,,,, 140 km od WIŚLACKIEGO KRAKOWA !!
chociaz mam 18 lat to od 5 lat caly czas na R22

wiec nie mow mi tu kto ma na miejscu a kto nie...
dla CHCĄCEGO nic trudnego!
ale jesli bilety na WISŁĘ to w Krakowie a nei w Sosnowcu!

St@chu 22.06.2009 12:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 749501)
Jeśli dla Ciebie 70 km, czyli jakieś 2,5 godizny w pociągu to jest daleko to ja nie ma pytań. Że ty byś chciał,, A my byśmy chcieli,,,,, Itd. No chyba, że jesteś nie w pełni samodzielny/sprawny/itp. to sory.

Dla jednych daleko, dla innych blisko... Pyta człowiek normalnie więc ..uj Ci do tego... Nie musisz mu od razu wyjeżdżać z tekstami o niepełnosprawności...

Myśle, że przed samym meczem powinno się dać kupić... Tak mi się wydaje... Choć może to być inaczej załatwione... Zawsze można kogoś poprosić o zakup w Krakowie, umowić się na miejscu i odebrać za jakiegoś browara, etc.

wilis 22.06.2009 12:40

no dokladnie,... bez napinki
temat jest do obgadanai a nie napinania sie glupio;/

element 22.06.2009 12:40

Sosnowiec z kumplami będą mogli darzyć do przerwania meczu i tym samym zdyskwalifikowana Wisły z LM.

Żadnych biletów w Sosnowcu! Tylko w Krakowie!
Najlepiej niech rozprowadza SKWK wraz z porozumieniem klubu, żeby wszystko grało jak należy.
I przy okazji pozbędzie się Janków z trąbkami.
To mecz Wisły a nie Polski i nie reprezentujemy Polski tylko Wisłę.

Tiramisu 22.06.2009 12:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 749510)
Dla jednych daleko, dla innych blisko... Pyta człowiek normalnie więc ..uj Ci do tego... Nie musisz mu od razu wyjeżdżać z tekstami o niepełnosprawności...

Nie. To nie jest dla jednych daleko, a dla innych blisko. To jest BLISKO. I nie wyjeżdżam, tylko z góry uprzedzam, że jeśli tak, to sory - bo wtedy rozumiem, że 70 km to może być problem. Dla zdrowego człowieka problemem to nie jest.
A konkretnie chodzi mi o patrzenie na "problem" przez pryzmat siebie a nie klubu.

Nie ważne. Bilety w Krakowie.

szymek_884 22.06.2009 12:41

Gdybym mógł zawsze jeździć do Krakowa to bym tutaj sie nie pytał...
ale nie mam takich szans...i nie chodzi o to ze do Krakowa jest 70km...
tylko mam inne powody...

St@chu 22.06.2009 12:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 749518)
Nie. To nie jest dla jednych daleko, a dla innych blisko. To jest BLISKO. I nie wyjeżdżam, tylko z góry uprzedzam, że jeśli tak, to sory - bo wtedy rozumiem, że 70 km to może być problem. Dla zdrowego człowieka problemem to nie jest.

Nie ważne. Bilety w Krakowie.

Widzę, że masz dość wąski zakres patrzenia na pewne sprawy...

Załóżmy a) że ktoś pracuje codziennie i nie bardzo ma jak i kiedy jechać 70km w celu zakupu biletu choćby i chciał...
b) że jest bidny i sam bilet to dla niego spory wydatek, nie mówiąc już o dojazdach po sam bilet, które kosztowałyby drugie tyle...

Znalazłbym jeszcze kilka przykładów, gdzie te 70km to jednak może być 'daleko' nawet dla pełnosprawnego, zdrowego na ciele i umyśle człowieka...

Ale nie o to w tym temacie chodzi...

Tiramisu 22.06.2009 12:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 749534)
Widzę, że masz dość wąski zakres patrzenia na pewne sprawy...

Załóżmy a) że ktoś pracuje codziennie i nie bardzo ma jak i kiedy jechać 70km w celu zakupu biletu choćby i chciał...
b) że jest bidny i sam bilet to dla niego spory wydatek, nie mówiąc już o dojazdach po sam bilet, które kosztowałyby drugie tyle...

Znalazłbym jeszcze kilka przykładów, gdzie te 70km to jednak może być 'daleko' nawet dla pełnosprawnego, zdrowego na ciele i umyśle człowieka...

Ale nie o to w tym temacie chodzi...

Ok. Masz rację. Zirytowało mnie podejście "BO JA". Chłopak przyznał, że wie o co chodzi, a i tak "bo lepiej żeby były w Sosnowcu".
szymek_884
sory za napaść ;). po prostu spróbuj czasem wyjrzeć dalej niż własny nos. bez napinki.

Koniec off topa. Czekamy na info jak będzie, też ciekawam.

Arturo Qr2nów 22.06.2009 12:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 749518)
(...) Dla zdrowego człowieka problemem to nie jest (...)

A jak ten zdrowy jest biedny lub nieletni... :-D

Co by jednak nie było - bilety tylko w Krakowie i po okazaniu stosownych dokumentów.

terje 22.06.2009 12:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 749515)
Sosnowiec z kumplami będą mogli darzyć do przerwania meczu i tym samym zdyskwalifikowana Wisły z LM.

Żadnych biletów w Sosnowcu! Tylko w Krakowie!
Najlepiej niech rozprowadza SKWK wraz z porozumieniem klubu, żeby wszystko grało jak należy.
I przy okazji pozbędzie się Janków z trąbkami.
To mecz Wisły a nie Polski i nie reprezentujemy Polski tylko Wisłę.

100% racji!

wilis 22.06.2009 13:03

dokladnie panowie....tazke czekamy na oswadczenie SKWK
w tej sprawie...jak i zarzadu...
bo moze byc i tak ze zarzad nas ..... ;/
i dadza bilety normalnei do kas w sosnowcu i nie bedzie ich to bochodzilo kto ma byc na tym meczu..wazne zeby bilet sie sprzedaly ;/
MAM WIELKA NADZIEJE ZE SIE MYLE !!

szymek_884 22.06.2009 13:08

zgadzam się z wami
w Sosnowcu i w okolicy Wisła nie jest ceniona...sam to odczułem na sobie...
ja jako jeden z nielicznych zawsze musiałem walczyć o Wisłe...
bo kazdy zawsze Legia i Zaglebia...
i moze byc nie ciekawie jak wejda kibice Zaglebia na mecz Wisly...

PrawdziwośćDlaGry 22.06.2009 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 749510)

grzeczniej do kobiety może by tak?

jeśli chodzi o temat to biletów na pewno nie będzie sprzedawanych w Sosnowcu. Nie wyobrażam sobie tego. Tak jak ktoś wcześniej pisał
"Sosnowiec z kumplami będą mogli darzyć do przerwania meczu i tym samym zdyskwalifikowana Wisły z LM."
Nie bardzo wydaje mi się by aż tak poupadano na łby żeby sprzedawać tam bilety. Na zdrowy rozsądek, wystarczyłoby żeby kibice Zagłębia kupili sobie "tak dla rozrywki" z X00 biletów. Burdel gwarantowany.
Na 90% nie powinniśmy się martwić, bo system sprzedawania biletów/karnetów będzie przeprowadzony tak jak dotychczas.

diablo885 22.06.2009 13:15

A jest juz wogole 100% pewnosc ze bedziemy mogli rozgrywac tam mecze??

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl