![]() |
Co Z Wejściówkami Na Stadionw Sosnowcu !!??
czesc...jesli uwazacie ze temat jest niepotrzebny prosze go poprostu zamknac...ale wydaje mi sie ze trzeba cos takiego obgadac...
pytanie dla kumatych... WIadomo ze bedziemy grac w sosnowcu... i w II rundzie z Levadia jak wyglada sprzedasz biletow na ten i inne mecze? bedzie mozna kupic w Krakowie? czy w sosnowcu? czy jak? bo karnetow na lige na Stadion ludowy raczej nie bedzie ;D hehehe zeby ie bylo tak ze nie kupie sobie biletu bo ktos z sosnowca kupil sobie 10 ... ;/ prosze o info w tej sprawie |
dobry temat
ja tez jestem ciekawy jestem z okolic Sosnowca i jestem kibicem Wisły od wielu lat... i też sie zastanawiam jak będe mógł kupić bilet na 2 runde eliminacji i potem na mecze Wisły... czy tutaj w Sosnowcu bedzie szansa kupna...czy jakos inaczej...przez internet bede musial zamawiac... |
też jestem zainteresowany
przy czym nie tylko puchary ale liga :) skorzystałbym z okazji :) i parę razy się na meczu pojawił ;-) |
Na razie to się chyba musi policja zgodzić na mecze z udziałem kibiców...
|
Lepiej by było, gdyby się w Sosnowcu nie dało kupić... Chyba wiecie, o co mi chodzi?
|
ale koledzy...przez neta to czarnooooooooo widze ;/ szczerze,,,
woallbym normalnei w kasie.... na Wisle ;D |
Cytat:
Cytat:
|
Kolego...ja mam dalej niz ty
bo jestem z KOŁACZYC(niedaleko Jasła;/) ,,,, 140 km od WIŚLACKIEGO KRAKOWA !! chociaz mam 18 lat to od 5 lat caly czas na R22 wiec nie mow mi tu kto ma na miejscu a kto nie... dla CHCĄCEGO nic trudnego! ale jesli bilety na WISŁĘ to w Krakowie a nei w Sosnowcu! |
Cytat:
Myśle, że przed samym meczem powinno się dać kupić... Tak mi się wydaje... Choć może to być inaczej załatwione... Zawsze można kogoś poprosić o zakup w Krakowie, umowić się na miejscu i odebrać za jakiegoś browara, etc. |
no dokladnie,... bez napinki
temat jest do obgadanai a nie napinania sie glupio;/ |
Sosnowiec z kumplami będą mogli darzyć do przerwania meczu i tym samym zdyskwalifikowana Wisły z LM.
Żadnych biletów w Sosnowcu! Tylko w Krakowie! Najlepiej niech rozprowadza SKWK wraz z porozumieniem klubu, żeby wszystko grało jak należy. I przy okazji pozbędzie się Janków z trąbkami. To mecz Wisły a nie Polski i nie reprezentujemy Polski tylko Wisłę. |
Cytat:
A konkretnie chodzi mi o patrzenie na "problem" przez pryzmat siebie a nie klubu. Nie ważne. Bilety w Krakowie. |
Gdybym mógł zawsze jeździć do Krakowa to bym tutaj sie nie pytał...
ale nie mam takich szans...i nie chodzi o to ze do Krakowa jest 70km... tylko mam inne powody... |
Cytat:
Załóżmy a) że ktoś pracuje codziennie i nie bardzo ma jak i kiedy jechać 70km w celu zakupu biletu choćby i chciał... b) że jest bidny i sam bilet to dla niego spory wydatek, nie mówiąc już o dojazdach po sam bilet, które kosztowałyby drugie tyle... Znalazłbym jeszcze kilka przykładów, gdzie te 70km to jednak może być 'daleko' nawet dla pełnosprawnego, zdrowego na ciele i umyśle człowieka... Ale nie o to w tym temacie chodzi... |
Cytat:
szymek_884 sory za napaść ;). po prostu spróbuj czasem wyjrzeć dalej niż własny nos. bez napinki. Koniec off topa. Czekamy na info jak będzie, też ciekawam. |
Cytat:
Co by jednak nie było - bilety tylko w Krakowie i po okazaniu stosownych dokumentów. |
Cytat:
|
dokladnie panowie....tazke czekamy na oswadczenie SKWK
w tej sprawie...jak i zarzadu... bo moze byc i tak ze zarzad nas ..... ;/ i dadza bilety normalnei do kas w sosnowcu i nie bedzie ich to bochodzilo kto ma byc na tym meczu..wazne zeby bilet sie sprzedaly ;/ MAM WIELKA NADZIEJE ZE SIE MYLE !! |
zgadzam się z wami
w Sosnowcu i w okolicy Wisła nie jest ceniona...sam to odczułem na sobie... ja jako jeden z nielicznych zawsze musiałem walczyć o Wisłe... bo kazdy zawsze Legia i Zaglebia... i moze byc nie ciekawie jak wejda kibice Zaglebia na mecz Wisly... |
Cytat:
jeśli chodzi o temat to biletów na pewno nie będzie sprzedawanych w Sosnowcu. Nie wyobrażam sobie tego. Tak jak ktoś wcześniej pisał "Sosnowiec z kumplami będą mogli darzyć do przerwania meczu i tym samym zdyskwalifikowana Wisły z LM." Nie bardzo wydaje mi się by aż tak poupadano na łby żeby sprzedawać tam bilety. Na zdrowy rozsądek, wystarczyłoby żeby kibice Zagłębia kupili sobie "tak dla rozrywki" z X00 biletów. Burdel gwarantowany. Na 90% nie powinniśmy się martwić, bo system sprzedawania biletów/karnetów będzie przeprowadzony tak jak dotychczas. |
A jest juz wogole 100% pewnosc ze bedziemy mogli rozgrywac tam mecze??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl