![]() |
Okradziono mnie ! ; (
Witam, szedłem w zakopanym i miałem na sobie bluzę GKM Grudziądz . Napadła mnie grupa kibiców Fan Clubu Wisły Kraków . W bluzie miałem portfel i bardzo potrzebne dokumenty. A przecież " Kibic to nie złodziej "
NAPRAWDĘ ZALEŻY MI NA ODEBRANIU MOJEGO DOWODU < LEGITYMACJI I BADAŃ LEKARSKICH ORAZ UPRAWNIEN NA MOTOR > POMOZECIE MI ? JA NIE MAM NIC DO WISŁY KRAKO A OGLĄDAM WIĘKSZOŚĆ MECZÓW> PS: STAŁO SIE TO W POBLIZU KRUPÓWEK >:-/:-/:-/:-/ |
No to miales pecha
|
hehe trzeba było nie być kozakiem i się nie bujać w takiej bluzie
|
jestescie zajebisci < chcecie byc postrzegani przez innych kibic<ow jako zlodzieje >
nie bujalem się < mAM PIETNASCIELAT I TAKIE JAJA ROBICIE < ZALATWCIE MI CHOCIAZ TE DOKUMENTY < JA POKRYJE KOSZTY PRZESYLKI |
hehe peszek chłopaku... pozdro dla zkp:)
|
nie bujalem się < mAM PIETNASCIELAT I TAKIE JAJA ROBICIE < ZALATWCIE MI CHOCIAZ TE DOKUMENTY < JA POKRYJE KOSZTY PRZESYLKI
|
Jak juz ci kroili ta bluze :lol: to mogles powiedziec ze masz dowod w kieszeni i wyjac ,pewnie "bys mogl" .Takto nas tu oskarzajac nie za bardzo masz ku temu podstawy
Masz 15 lat i dowod osobisty ? |
Pobili Cie, czy tylko skroili ??
Trzeba się liczyć z takimi okolicznościami, życie..... |
ALE DACIE RADE TO ZALATWIC ;JESTEM DYSLEKTYKIEM
|
[quote=GERO7;740790]
Masz 15 lat i dowod osobisty ?[/quot] Można mieć od 13-go roku życia. A autorowi tematu, nie ważne za kim jest(bo to gówniarz, życia nie zna) życzę odzyskania papierów. |
Juy Nie Chodzi O Kase ;ale O Papiery
|
Cytat:
|
A Istnieje Forum Fc Wisly Krakow W Zakopanem
|
Nie ma tu, o czym dyskutować. Jeśli macie jakieś informacje to piszcie na priv.
|
Po pierwsze na pewno nikt tu nie napisze "odeslemy ci dokumenty".
Jesli ktos z uczestnikow tej akcji to przeczyta to niech mu wysle dokumenty bo to wazne jak widac dla chlopaka i po sprawie. Powstrzymajcie sie od komentarzy bo nie ma to sensu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl