![]() |
Wałki na B'Win??
Siema ma ktoś może jakieś strony gdzie mozna ich sprawcić?? Grałem na tzw. live czyli obstawiałem mecz podczas relacji. Z relacji wynikało ze kupon wchodzi ale na koncie kasy ubywało. Ma ktoś może jakąś strone gdzie można znaleźć dokładną relację z meczu badmintona. Typu kto pierwszy zdobył 10 pkt. w pierwszym secie itp. Spotkał się juz ktoś z tym co ja?? Czyli na relacji live kupon powinien wejść ale na koncie nie wchodzi! Sprawdzić to **** wie gdzie bo to badminton. I jakiś mecz piłki nożnej Seul z kimś tam U18 jakbyście wiedzieli gdzie znaleźć dzisiejsze wyniki kosmicznych meczów to będę wdzieczny.
|
Cytat:
Ja miałem takie problemy ale w bah napisałem i wszystko mi uregulowali. |
wyślij mi na PW parę jaka grała w badmintona i konkretne nazwy drużyn to jakoś się sprawdzi ;)
btw. BWIN to wogóle jeden wielki wałek. jak za dużo wygrasz to Ci konto zablokują. edit: PW poszło. |
Potwierdzam to co napisal kolega wyzej.
Prawie kazdy gracz majacy wieksze doswiadczenie w bukmacherce raczej u nich nie gra. Jesli lubisz gre na livie to sportingbet ma niewiele gorsza oferte a np. w pilce noznej ma bogatsza oferte. |
http://www.soccer-live.pl/ tu jest adres strony gdzie mozna ogladac mecze na zywo i inne dystypliny sportowe nie wiem czy akurat badmintona ale cos jest.tylko ze trzeba najpierw zainstalowac sopcasta ale tam jest wszystko napisane
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl