![]() |
Znajdźmy zawodnika - zabawa w Scouta
Zabawa podpatrzona. Każdy zna chyba Football Managera lub inna grę w piłkę nożną, w której głównym celem jest znalezienie optymalnego składu drużyny.
Jak wiemy nasza jedenastka potrzebuje odswiezenia oraz kilku tranferow w tym i odpowiedniego zawodnika na pozycji napastnika. Może każdy z nas zabawi się w takiego Scouta i znajdzie w niższych ligach ciekawych zawodników spełniającego wymagania przede wszystkim co do strzelania bramek, a także dysponującego odpowiednim wzrostem. Może nasza zabawa też przysłuży się sztabowi szkoleniowemu przy ewentualnych przyszłych wzmocnieniach na tej pozycji. Na pierwszy ogień mój pierwszy typ: Piotr Trafarski Obecnie Olimpia Elbląg - III liga podlasko-warmińsko-mazurska napastnik, 15 meczów - 20 bramek data urodzenia: 08.05.1983 wzrost:178 Ilijan Micanski obecnie Zagłębie Lubin - I liga napastnik, 17 goli Data urodzenia 20 grudnia 1985 wzrost: 186 cm / 79 kg Zabrac sie za utalentowana mlodziez, poszukac talentow w nizszych ligach. |
ciekawe czy "sztab szkoleniowy" wchodzi na forum ....
|
Trafarski jest już chyba w Lechii
|
|
|
Chociaż nie jestem inicjatorem tej zabawy to stwierdzam ze...złośliwość nie zna granic ;]
|
Znasz utalentowanego pilkarza (bramkarza !!) daj tu znac.
Linki kazdy wklejac gupi umie. |
Jeśli chodzi o mnie to wydaje mi się że Kasprzik z Piasta jest bardzo dobry, wiem co móię bo ogladałem sporo meczów Piasta
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl