![]() |
Puchar UEFA 2008/2009
Tematu nima, szkoda zeby na paryzantce w innych tematach cos pisac.
Tak na rozruszanie. Famagusta i Bate w LM - to daje do myslenia Czekam na Apoel i Omonie i polska tragenia pt dlaczego jakis p..... Cypr a nie my, bedzie mogla ruszyc(a w zasadzie juz ruszyla nawet zdajac sobie sprawe ze losowanie bylo najgorsze z mozliwych ,no ale ktos na to zapracowal ze jestesmy wiecznie nierozstawieni-patrz chocby uefa). |
Bo oni zaryzykowali i sciagneli paru dobrych zawodnikow, co jak widac sie im oplacilo.
|
Drago Okuka już wyleciał z pucharów, jego Lokomotiv Sofia zremisował z Serbskim Borac Cacek 1-1 a pierwszy mecz przegrał 0-1 i odpadł.
Pamietam że Kolega 7kotów bardzo lubił Drago i czesto o nim dobrze pisał. |
1. dzieki za zmaine nazwy tematu - normalnie ktos przeczytal mi w myslach:)
2.Omonia - AEK Ateny 2-2 - niesamowite. |
w dzisiejszych meczach jak narazie do uefa polecialy:
FK Moskwa Manchester City Litex Łowecz Hapoel Tel-Awiw Sporting Braga Hertha BSC Berlin Red Bull Salzburg Honka Espoo NK Slaven Belupo Koprivnica FC Vaslui Czerno More Warna Omonia Nikozja FC Kopenhagen Rosenborg Trondheim Kalmar FF |
Cytat:
Te drużyny powinismy delikatnie przejść, jedyne ale mam do Nikozji, niepokoi mnie ich szaleństwo. Zachowują się tak jakby chcieli wszytko wywrócić do góry nogami. Mam nadzieje,że wyeliminowanie AEK-u to jednorazowy wyczyn. Niechce mi się łazić po ich stronach i czytać,ale podejrzewam,że Omonia i Famagusta specjalnie spięły zwierzacze na mecze jakby nie było z sąsiadami. I stąd te szokujące wyniki. |
Cytat:
Oni się lubią i jeśli się spięli to bez żadnych podtekstów! |
APOEL prowadził w Belgradzie do 77 minuty 2-0 , ale Crvena się wzięła w garść i chyba dogrywka będzie :) Blisko , blisko żeby kolejny zespół z Cypru sprawił niespodziankę . Kosa strzelił bramkę na 1-0 dla APOELu :) .
Cytat:
|
I Apoel tez przeszedl ,to co te zespoly wyprawiaja to kosmos:)a gwiazdami u nich sa tacy zawodnicy jak Sosin,Kosowski czy Paulista
|
Ale tak swoją droga Crvena to sest słaba druzyna. Rok temu Grozlin by ją puknął gdyby jeszcze ktoś koło Sikory umial piłkę kopnąc. W Belgrzadzie tylko wykończenia akcji brakowao. Oni jadą głównie na legendzie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl