Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Puchar UEFA 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4779)

1q2 28.08.2008 06:01

Puchar UEFA 2008/2009

Tematu nima, szkoda zeby na paryzantce w innych tematach cos pisac.

Tak na rozruszanie.
Famagusta i Bate w LM - to daje do myslenia

Czekam na Apoel i Omonie i polska tragenia pt dlaczego jakis p..... Cypr a nie my, bedzie mogla ruszyc(a w zasadzie juz ruszyla nawet zdajac sobie sprawe ze losowanie bylo najgorsze z mozliwych ,no ale ktos na to zapracowal ze jestesmy wiecznie nierozstawieni-patrz chocby uefa).

Maciuś 28.08.2008 06:28

Bo oni zaryzykowali i sciagneli paru dobrych zawodnikow, co jak widac sie im oplacilo.

AYALA 28.08.2008 11:32

Drago Okuka już wyleciał z pucharów, jego Lokomotiv Sofia zremisował z Serbskim Borac Cacek 1-1 a pierwszy mecz przegrał 0-1 i odpadł.
Pamietam że Kolega 7kotów bardzo lubił Drago i czesto o nim dobrze pisał.

1q2 28.08.2008 19:52

1. dzieki za zmaine nazwy tematu - normalnie ktos przeczytal mi w myslach:)

2.Omonia - AEK Ateny 2-2 - niesamowite.

pasikonik 28.08.2008 19:55

w dzisiejszych meczach jak narazie do uefa polecialy:

FK Moskwa
Manchester City
Litex Łowecz
Hapoel Tel-Awiw
Sporting Braga
Hertha BSC Berlin
Red Bull Salzburg
Honka Espoo
NK Slaven Belupo Koprivnica
FC Vaslui
Czerno More Warna
Omonia Nikozja
FC Kopenhagen
Rosenborg Trondheim
Kalmar FF

Marszałek 28.08.2008 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pasikonik (Post 593794)
w dzisiejszych meczach jak narazie do uefa polecialy:

FK Moskwa

Hapoel Tel-Awiw
Sporting Braga

Honka Espoo
NK Slaven Belupo Koprivnica
FC Vaslui
Czerno More Warna
Omonia Nikozja
FC Kopenhagen
Kalmar FF

Te drużyny powinismy delikatnie przejść, jedyne ale mam do Nikozji, niepokoi mnie ich szaleństwo. Zachowują się tak jakby chcieli wszytko wywrócić do góry nogami. Mam nadzieje,że wyeliminowanie AEK-u to jednorazowy wyczyn. Niechce mi się łazić po ich stronach i czytać,ale podejrzewam,że Omonia i Famagusta specjalnie spięły zwierzacze na mecze jakby nie było z sąsiadami. I stąd te szokujące wyniki.

Ogryzek 28.08.2008 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 593868)
Te drużyny powinismy delikatnie przejść, jedyne ale mam do Nikozji, niepokoi mnie ich szaleństwo. Zachowują się tak jakby chcieli wszytko wywrócić do góry nogami. Mam nadzieje,że wyeliminowanie AEK-u to jednorazowy wyczyn. Niechce mi się łazić po ich stronach i czytać,ale podejrzewam,że Omonia i Famagusta specjalnie spięły zwierzacze na mecze jakby nie było z sąsiadami. I stąd te szokujące wyniki.

Grecy z Grecji przeciw Grekom z Cypru:)

Oni się lubią i jeśli się spięli to bez żadnych podtekstów!

Mareq 28.08.2008 21:10

APOEL prowadził w Belgradzie do 77 minuty 2-0 , ale Crvena się wzięła w garść i chyba dogrywka będzie :) Blisko , blisko żeby kolejny zespół z Cypru sprawił niespodziankę . Kosa strzelił bramkę na 1-0 dla APOELu :) .
Cytat:

Te drużyny powinismy delikatnie przejść
Z tych drużyn , to tylko chyba Kopenhaga będzie rozstawiona ;) EDIT 103 min karny dla Crveny zamieniony na trzecią bramkę dla Serbów i czerwona kartka dla gracza APOELu . 117 min bramka na 3-3 dla APOELu . Niezły meczyk tam musi być ;)

1q2 28.08.2008 23:04

I Apoel tez przeszedl ,to co te zespoly wyprawiaja to kosmos:)a gwiazdami u nich sa tacy zawodnicy jak Sosin,Kosowski czy Paulista

Marszałek 28.08.2008 23:32

Ale tak swoją droga Crvena to sest słaba druzyna. Rok temu Grozlin by ją puknął gdyby jeszcze ktoś koło Sikory umial piłkę kopnąc. W Belgrzadzie tylko wykończenia akcji brakowao. Oni jadą głównie na legendzie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl