![]() |
Witam, czy ktoś z Wiślackiej Braci udziela korepetycji matematycznych na poziomie I roku studiów?
|
Ostatni tydzień jako urzędas w skarbówce... to były piękne dni:) a nawet miesiące.
|
Cytat:
P.S Szukam pracy :) |
Wymień się:D
|
Cytat:
Ja dopiero teraz mogę powiedzieć że mam nadzieje że ostatnie 2 tygodnie jako sprzedawca w sklepie z telefonami komórkowymi. Przez 7 m-c i telefony zbrzydną. |
Obecnie operator maszyny papierosowej w Philip Morris Polska.
A wcześniej bywało różnie: - sprzedawca/kierowca w sklepie obuwniczym; - malarz w Paryżu; - barman; - przedstawiciel handlowy; - referent w urzędzie; i najlepsze : traktorzysta :P |
Uczeń IIILO o profilu biol-chemi-fiz , a jak udanie pójdzie matura i się poszczęści do startuje na medycynę .
|
Cytat:
kolezko wez ogarnij sie bo szybko skonczysz kariere na forum , zaczac mozesz od zmiany wielkosci swego podpisu |
Spec ds. Marketingu - branża spożywcza min. odżywki i suple dla sportowców.
Jest git. A wcześniej głównie handel od kart kredytowych, przez oprogramowanie dla firm po szkolenia z zakresu budowlanki. |
Żołnierz zawodowy Polskich Sił Powietrznych w stopniu starszego szeregowego :D
|
albo mi się wydaję, albo A.C.A.B potrzebuje odpoczynku od forum.
JoeyLG z ciekawości, co konkretnego robisz? |
Nie wiem czemu to piszę , nie ma się kompletnie czym chwalić.
Pracuję (nie wiem jak długo jeszcze , oby krótko) w przemyśle poligraficznym. Dymam na 3 zmiany na rolowej maszynie drukującej. Nie polecam. |
Cytat:
bo chciałes to z siebie wyrzucić..... ;) |
Cytat:
to mnie pocieszyles :D ja studiuje Transport i Logistyke xD ... no coz... ;p |
Cytat:
|
Co do bombowca to chętnie :D ale niestety nie mam takich możliwości :D
A co do samej pracy to: Prace zaczynam o godzinie 7:30, a o 15:30 jade do domu (nie licząc służb, takich jak np. podoficer dyżurny, czy kontrolny na kompanii, ale z tym sie liczą dodatkowe pieniądze do pensji) :D. Siedze w kancelarii pomagam ustalac grafik służb, przepustek, czasami ide do sztabu załatwic jakies dokumenty, jade z żołnierzami na lotnisko żeby się nie nudzili :D W sumie to tą pracą namęczyc się nie można :D |
technik hotelarstwa w szkole policealnej i praca w 2 krakowskich hotelach (kelner, kucharz, barman) ;)
|
Właściciel firmy handlowej (eksport w branży drzewnej)
|
Student I roku Turystyki i rekreacji
Kurier |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl