![]() |
być moze koleny tytuł mistrzowski powedruje do Franza , juz dzisiaj mozna powiedziec ze kolejna udana eskapada pucharowa tego trenera
natomiast co do faworyta ankiety , to jaskółki cwierkają że poprowadzi Górnik Zabrze... |
Dla mnie najlepszym trenerem jest Skorża i to bez dwóch zdań. Takim składem jaki miał wygrać ligę z przewagą 12 pkt nad resztą to jest naprawde duży wyczyn. Drugie miejsce dla Heńka, za Schalke i Parme i Lazio a trzecie dla Smudy za sezon 98/99. Tuż za podium Nawałka za świetną końcówkę sezonu 00/01.
|
Szlak mnie trafia w tym momencie. Sądzę, że gdyby wczoraj Skorża wygrał 3:0 to ten temat nie zostałby odkopany. Proponuje zamknąć temat.
|
Skorża, ex-equo z Kasperczakiem. Heniu za Puchary, a Skorża, że z takim przecietnym składem ma znakomite wyniki.
|
Wesstersyl : zaręczam Ci że nie, raczej chodzi o Smude
szacunek dla Skorży mam ogromny , jak robiłem tę ankietę to trenerem był chyba Nawałka stąd brak w niej p. Maćka osobiście pana Maćka postawiłbym na drugim miejscu ex auqo z Petrescu |
Cytat:
|
1. Kasperczak - ale tylko jako trener bo kwestie transferowe to żenada, natomiast potrafił rewelacyjnie zagospodarować przejęty po Franzu zespół.
2. Smuda Gdyby temat brzmiał kto był najlepszym trenerem menagerem kolejność odwrotna Franz = nr. 1 |
Cytat:
jak silny to był skład świadczyły potem jego wyniki które z nim uzyskał Okuka czy Nawałka |
Oczywiście że do tej pory najlepszym trenerem Wisły Był Henryk Kasperczak ale teraz jest trener Maciek Skorża i to on poprowadzi Wisełke do Mistrzostwa.
|
Cytat:
|
nie bardzo rozumiem twój komentarz , prosze cie zebys go rozwinął
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl