![]() |
Wyczytałem, że treningi są w czwartek i piątek o 10:00 i 17:00... Jako że jestem zielony w tym temacie mógłby mnie ktoś poinformować czy są one otwarte i gdzie się odbywają?
|
Boisko treningowe koło nowej hali.
|
W sobote jest jakis trening?? Jesli tak to gdzie i o ktorej??
|
z innej beki.....gdzie sie odbiera krzeselka z dziesiatki?????????wie ktos????
|
o której jutro Wisła ma trening?? Wie ktoś??
pozdr edit: dzięki Piter116 :) |
Cytat:
|
Wiadomo juz moze, jak w tym tygodniu trenuja Wislacy ?
|
w czwartek trening o 18, dziś był trening przed poludniem
|
Kibicka skąd masz takie info jeśli można spytać?:)
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4188 |
Na oficjalnej jest info;
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4188 |
Czy jutro/ pojutrze są treningi??
|
Wie ktoś jak z treningiem we wtorek??
|
Cytat:
|
No i co w końcu z tymi treningami?? Bo planuje jechać jutro, ale nie wiem czy jest sens. Nie wiem o któtrej(planuje na 10.00) i czy będę coś widział
|
Boisko jest osłonięte takim zielonym "materiałem" (coś takiego jak stosuje się np. na kortach tenisowych). Ten materiał został powieszony na płocie dookoła boiska, chyba oprócz strony od mechanika. Przez to niby coś widać, ale jest to napewno skutecznie utrudnione.
Równamy do zachodu ... szkoda tylko, że trochę od d ... strony ... |
Wie ktoś kiedy i gdzie odbędzie się dzisiejszy trening Wisły?NIeoficjlanie słyszałem żę o 17.00-17.30
|
O której odbędzie się jutrzejszy trening?
|
Wie ktoś może jak będzie z treningami w nadchodzącym tygodniu?
|
Jutro jak jest z treningami?
|
Poniedziałek, wtorek - zamknięte, nie ma wejścia.
Środa - mecz. |
Wiadomo kiedy zdejma ten zielony materiał z ogrodzenia boiska treningowego??
tylko niech nie zrobia by tak bylo stale bo kipice tez powinni miec mozliwosc ogladnac trening rozume te co sa zamkniete dla kibicow |
To ma być na stałe raczej.
|
...
Słyszałem że odsłonili już boisko treningowe:D Wie ktoś jak z treningami w czwartek i piątek po meczu z barcą?
|
Panowie ja tak po za tematem.Słuchajcie mieszkam na Mazurach i chciałbym dojechać do Warszawy na mecz z Polonią.Jednak chcę razem z Wiślakami śpiewać w klatce tylko że jak będę z kilkoma kolegami jak się sami dostaniemy tam bo przecież wy będziecie mieli zorganizowany doping?
|
Cytat:
|
reply2
Cool post,I like your information
|
kiedyś było tak, ze oficjalna podawała godziny treningów grajków, teraz nie... :/ nie wie ktoś czy trenują w ND?
jeśli tak to gdzie i o której? |
Wie ktoś gdzie i o której w poniedziałek trenuje Wisła?
Z góry dzięki za odpowiedź. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl