![]() |
Jaro i Sobol
Temat pochwalny
|
Ciężko obrażasz Błaszczykowskiego nie umieszczając go w tytule, popraw się.
Dzisiejszy mecz to mistrzowski i brutalny nokaut GKS-u, który pewnie się już nie podniesie w tym roku. |
Jakby on grał byłoby 3:0
|
Myślę, że w tym wszystkim nie dostrzegacie talentu Kazka Kmiecika i Bogdana Zająca....
|
Latka lecą i już tylko rządzi schowany w cieniu, wielkie dzięki także dla Kuby i rodziny, że awansowaliśmy do 1 ligi i solidnie sobie w niej radzimy.
|
Organizacyjnie najlepszy prezes ostatniego 30-lecia a gdyby miał do dyspozycji pieniądze Cupiała byłby najlepszym w Europie
by #mocnewiślakówrozmowy |
Jaro i Sobol oraz grono fachowców
Nastrój imprezowy po wypiciu dwóch browców Jeśli słyszysz ten numer, dla DJ-a 1:0 Witam koleżanki, pojedziemy na stereo Bity dają w banię, ja kocham ten stan Jeśli chodzi o to, to nie jestem tu sam Nie, jest nas wielu J.A.R.O., mój stary przyjacielu Impreza zapierdala, browar się leje Kobiety dookoła, stary co się dzieje! Co? Budynek się chwieje każdy się śmieje Z głośnika napierdala je je je je ha ha i oto stary chodzi Impreza u Sobola nikomu nie zaszkodzi! :taniec: |
Kiedy ranne wstają zorze
To Królewski spać nie może chodzi,kicha, smarka i prycha Z jego rządów syf i kicha Płaci ludziom bez pojęcia za granie w dziadka na zajęciach Legendarny Wisły sztab klasę gorszy niż Hyballa szwab. Każdy kibic widzi, że nic z tego nie będzie a Królewski mądruje się wszędzie Sobolewski na piłce zna się bardzo dobrze Jak Misiek na Sarapaty bobrze. Nasz sztab trenerski jest taki żałosny że z Hiszpana w miesiąc zrobi kłodę sosny Każdy jeden co tu do nas przychodzi robi zjazd i ch*j wie o co tutaj chodzi Dziś analiz całe szafy mamy ale w ogóle z nich nie korzystamy Jakby tak nie było i byśmy się ich słuchali to byśmy się z tym dziadowskim sztabem dłużej nie je*bali. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl