![]() |
[XXXV kolejka] Wisła Kraków - Korona Kielce, 11-07-2020, 20:00
https://i.imgur.com/9LtOqli.png
Aktualna tabela: https://i.imgur.com/LxzlxAg.png Zestaw par nadchodzącej kolejki: https://i.imgur.com/4n9lGRG.png A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) https://i.imgur.com/TGik7QF.png Zapraszam do dyskusji :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: |
Ciężki mecz będzie.Korona na luzie my oby na luzie ale nie takim jak z ŁKS-em.Drwale z Kielc szczególnie ci młodsi przyjadą pokazać się. Oby nie było kontuzji.trzeba wygrać i powalczyć o miejsce 12 ew.11
|
Trzeba postawić na zawodników na których można liczyć w przyszłym sezonie (lub jest taka szansa):
Lis- Niepsuj, Klemenz, Janicki, Sadlok - Basha, Pawlowski- Buksa, Chuca, Boguski, Turgeman Nie dla: Hołowni, Tupty... Jeśli chcemy gonić 10 miejsce to wygrana to obowiązek, ale nie zdziwi mnie nawet remis |
Misja spełniona, sezon zakończony, utrzymanie zapewnione.
Noc mnie w tym meczu nie zdziwi. Komuś z piłkarzy chce się gonić jakieś wyższe miejsce? |
Ja chciałbym zobaczyć Pawłowskiego. On się może nie mieścić do pierwszego składu, środek jest napakowany, ale dziwi mnie, że nie wchodził chociażby na końcówki. Jak dostawał wejścia to z miejsca zaczął grać bardzo dobrze, dobra technika, produktywny. Szkoda że nie ma go w meczach, bo myślę, że to jest zawodnik do sprzedania.
|
Ja liczę na to, że zobaczymy więcej niż jednego młodzieżowca (dwóch, trzech jednocześnie) w każdym z tych meczów.
|
Cytat:
|
Dziwny mecz. Ale ta drużyna przegrała już tyle razy w tym sezonie, ze mam nadzieję że nie jest im wszystko jedno.
|
pasuje wygrać ten i pozostałe dwa mecze w tym sezonie, pokazać charakter i walke do końca i zająć jak najwyższe miejsce w lidze w tym roku, a szansa jest nawet na drugie miejsce w spadkowej co już tak źle nie wygląda :D poprzeczka w postaci rywali też nie jest zawieszona zbyt wysoko więc wszystko w głowach naszych piłkarzy, osobiście miałbym zyczenie żeby nie odpuszczali po tylu KOMPROMITACJACH w tym sezonie po prostu nie przystoi i chyba sami sobie coś też mają do udowodnienia, więc głowa do góry, klata wypięta i walka do końca.
Raczej nie powinni już grać chłopaki co wiadomo na 100 % że odejdą po sezonie no chyba że Turgeman to nie :D on niech gra. Fajnie by było zobaczyć Dawida Szota, Damiana Pawłowskiego i Olka Bukse. Tych trzech to nasza przyszłość sportowa i finansowa i wg mnie już w tym momencie wcale nie widać żeby odstawali od starszych i kiszenie ich na ławce to marnowanie potencjału podczas gdy seniorzy nie wymieniając z nazwiska dostają kolejną i kolejną szanse na przełamanie i złapanie formy.Mój skład : Lis Niepsuj / / Klemenz / / Janicki / / ???? Sadlok Szot / / Basha / / Pawłowski / / ???? Wojo??Boguś? Buksa Antychryst |
Edit: nieważne
|
zero oczekiwan co do tego meczu, milo byloby wygrac, ale bez cisnienia
chce juz zakonczyc ten koszmarny sezon i byle do nowego, lepszego |
Dawno nie widziałem sędziego z tak głęboko wsadzonymi oczami w dvpie. I już mi nawet nie chodzi o tą czerwień dla Hołowni. Reszta decyzji na tym samym poziomie.
|
niestety kilku zawodnikom grać się za bardzo nie chciało. dzieci z kielc jak Długosz czy Szelągowski ogrywali naszych jak dzieci. Turgeman dzisiaj odcięty od podań i widać było, że po przestrzelonym karnym stracił motywację.
Sędzia? nie używając przekleństw to o pracy jego nie można napisać nic |
Najlepsza wiadomość tego sezonu jest taka, że ci skorumpowani i zakompleksieni rzeźnicy z Kielc wypieprzają w końcu na swoje miejsce.
|
Z całym szacunkiem, ale za dzisiejszy mecz to sędzia z typowego meczu A/b klasy to wracałby z żółtą kartką poprzek zamontowaną w dvpie albo z wywaloną szybą czołową w swoim aucie bo od baaaaaardzo dawna nie widziałem tak miernego poziomu, żeby nie powiedzieć wałka....
|
sędzia parodysta, Alon strzelił jak RB9, Chołownia chciał mieć swój udział w mistrzostwie Legii, doping słaby, pogoda barowa, wódka ciepła, ogólnie mecz do zapomnienia, wieczór również :)
|
Wie ktoś o co ostra spina Bashy i Lukasa pod koniec meczu. Nie wyglądało to dobrze.
|
Po liczbie komentarzy widze, ze nie tylko mi po obejrzeniu tego czegos odechcialo sie wszystkiego co ma cokolwiek wspolnego z pilka nozna. Mialem kilka przemyslen, ktore chcialem tu wymienic, ale tak bardzo mam juz dosc tego sezonu i takich pseduo pilkarskich wyczynow, ze moze pozniej gdy odpoczne troche opisze wyczyny Pawlowskiego, sedziego czy oczywiscie mega gwiazdy Boguskiego i wystawiajacego go z uporem maniaka Skowronka.
|
[QUOTE=Wehrmacht;1553597]Po liczbie komentarzy widze, ze nie tylko mi po obejrzeniu tego czegos odechcialo sie wszystkiego co ma cokolwiek wspolnego z pilka nozna. Mialem kilka przemyslen, ktore chcialem tu wymienic, ale tak bardzo mam juz dosc tego sezonu i takich pseduo pilkarskich wyczynow, ze moze pozniej gdy odpoczne troche opisze wyczyny Pawlowskiego, sedziego czy oczywiscie mega gwiazdy Boguskiego i wystawiajacego go z uporem maniaka Skowronka.[/QUOTE
Lepiej już nic nie pisz matole. Wara od Boguskiego. |
|
Sędzia wypaczył wynik meczu.
Od Boguskiego wara, bo akurat w tym meczu zagrał bardzo dobrze. Jego przytomne podanie napędziło akcję bramkową (kluczowe podanie) i to na nim był rzut karny (niewykorzystany). Ale ja sobie ciebie przypomniałem Wehrmacht - to chyba twój tekst z przed dwóch sezonów padł po meczu w którym Rafał strzelił hat-tricka, że 'poza bramkami niczego nie pokazał'. Żałosny jesteś. Uważam, że Boguś powinien otrzymać huczne pożegnanie, bo niestety na większość meczy sezonu, w których występował już nie dojeżdżał. |
Bez dwóch zdań Rafał swoje dla klubu zrobił, zasługuje na szacunek, ale już zwyczajnie nadszedł czas na pożegnanie.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl