![]() |
Zasponsoruje karnet / nie stać mnie na karnet.
Zakładam temat dla kojarzenia dwóch grup ludzi:
- tych których nie stać na kupno karnetu, a chcą chodzić na mecze. Napisz parę zdań o sobie, ile masz lat, jaki sektor Cię interesuje. - tych którzy są gotowi zafundowac komuś karnet na Wisłę. Cześć osób może krepowac się pisac publicznie, że nie mają kasy. Dlatego jeżeli jesteś gotów zapłacić napisz tutaj z prośbą o priv. Od siebie dodam, że samą formę widzę tak: - koniecznie musisz mieć kartę kibica i konto online do kupna karnetu. Zmieniasz hasło na jakieś proste i udostępniasz je sponsorowi. Ten kupuje Ci karnet online, po czym możesz zmienić hasło na jakieś swoje. Taka forma jest najprostsza i najbezpieczniejsza dla obu stron. Ale jak ktoś chce np. spotkać się osobiście, czy przelać kasę komuś na konto (tego bym akurat odradzał), to droga wolna. |
Zacznę od siebie: mogę kupić z dwa-dwa-trzy karnety, moje warunki:
- masz 19 lat lub mniej. - masz kartę kibica i dostęp do bilety.wisla.krakow.pl - konto na forum założyłeś w 2018 roku, bądź wcześniej. Pisac na priv |
Poczekaj chwilę z tym, bo podobno w klubie pracują nad taką możliwością.
|
Wydaje mi się, że jak komuś kupię karnet zanim klub znajdzie rozwiązanie problemu to się nic nie stanie.
|
Cytat:
|
Od czwartku będzie można kupować bony na karnet bez KK
|
Cytat:
Jak widać, dla chcącego nic trudnego. Jak mawia klasyk, szkoda strzępić ryja na tych s....ysynów... Wróć ludzi z białą gwiazdą w sercach, którzy wcześniej rządzili tym klubem... |
Dobre i to, ale żeby wymienić bon na karnet to karta kibica tak będzie potrzebna.
|
Cytat:
|
Moim zdaniem post bardzo trafiony.
Mogę kupić 2 karnety, warunki takie jak opisane przez Konrada. |
Dokładnie, kupujesz bon i wymieniasz na karnet, jeśli nie skorzystasz to jest to tez jakas forma sponsoringu.
|
Ktoś pisal, żeby dogadać się z klubami, które nam pomogły i im podarować jak najwięcej
|
Co więcej, jeżeli się nie mylę, to jeżeli kupisz voucher,a go nie wykorzystasz, to klub nie musi odprowadzać podatku (8%?) :)
|
Cytat:
|
Ja tez chętnie kupie komuś karnet. Warunki jak użytkownik Konrad - info na prv.
PS. Jak mam karnet na cały sezon a karta traci ważność w lutym to oczywiście muszę wyrobić nowa ? da się to zrobić online ? |
Online - opcja zamów duplikat
|
Ja również chętnie kupię komuś karnet - najlepiej dziecku + opiekunowi.
|
Cytat:
|
żeby nie powstał niedługo temat ,odsprzedam bon na karnet, :)
|
Ludzie maja różne wydatki. Z tego powodu czasem może być ciężko wywalić kilka stow na karnety. Jeśli ktoś byłby zainteresowany jakimiś pamiątkami klubowymi czy czymś podobnym to mam trochę koszulek i szalikow na sprzedaż z przeznaczeniem na szczytny bo 3 karnety ;) koszulki M.in : Interu, Bayernu, Barcelony, Manchesteru United, połówki Liverpoolu, Man City i wiele innych. M.in także oryginalna koszulkę adidas cavs lebron James.” Czy koszulki kolarskie. Zainteresowanych proszę o kontakt priv.
|
Pomeran jest grupa na FB https://web.facebook.com/groups/2065101776860121/
Licytacje na ratunek Wisły, idzie to sprawnie i już ponad 20 tyś uzbieranych wszystko zostanie przekazane dla Socios |
Kierwa kto chce ten karnet ?
|
Cytat:
|
Siema, odkupie bon na karnet na górę D.
W zamian można kupić bon na inny sektor |
Nie ma bonów przypisanych do sektora - na górne D karnetu już w tej rundzie nie dostaniesz.
|
Cytat:
|
Temat z karnetem dla osób poniżej 19 dalej aktualny?
|
Z mojej strony już nie - napisz do Socios, bonów maja dużo.
|
Mam do oddania bon na karnet ulgowy na E|A|H. Jacyś chętni?
|
Pisz na:
[email protected] |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl