![]() |
Treningi Wis³y w My¶lenicach
Siemanko, wiecie kiedy s± treningi Wis³y teraz w My¶lenicach?
|
w najbli¿sz± sobotê, tj 19.01 o godz 13:30 gramy w My¶lenicach z Wis³± Sandomierz
|
Cytat:
w sobotê 19.01 jest sparing z Garbarni± Kraków nie wprowadzaj zamieszania, bo godziny meczu z Garbarni± jeszcze nie podali |
przepraszam, ¼le doczyta³em
|
A wiadomo czy B³aszczykowski bêdzie bra³ udzia³ w sparingu? Czy narazie by³ tylko go¶cinnie na treningu?
|
Czyli dzi¶ o 13:30 w My¶lenicach sparing z Wis³± Sandomierz?
|
Te sparingi s± otwarte dla kibiców?
|
Dobre pytanie
|
Kto¶ pisal, ¿e mo¿na za ogrodzeniem staæ.
Ja mam inne pytanie. Bêdzie stream z meczu? |
Niestety mo¿na bylo ogl±daæ tylko zza ogrodzenia, natomiast mam pytanie odno¶nie drugiego sparingu z Garbarnia. Czy wie kto¶ mo¿e ju¿ gdzie siê odbêdzie i o której godzinie?
|
Podbijam. Wie kto¶ o której godzinie bêdzie sparing z Garbarni±? Dwa dni do meczu i cisza..
|
19.01 (12:00) Garbarnia Kraków
|
W My¶lenicach prawda?
|
Podbijam pytanie
- Da sie zobaczyc sparing za siatk±? On jest na pewno o 12? - ewentualnie jakas transmisja? |
Tak bez problemu, nawet wygodnie i do¶æ du¿o osób stoi za t± siatka i ogl±da. O 12 podobno siê zaczyna
|
co ze sparingiem który mia³ odbyæ siê w ¶rodê? Bo dosz³y mnie s³uchy ¿e nasi wyje¿d¿aj± teraz
|
Panowie jak kto¶ bêdzie mia³ info czy ten sparing z Msk zilina bêdzie czy nie i je¶li tak to o której to bardzo proszê o info w temacie. Z góry dziêki ch³opaki!!!
|
A ja bym ten sparing zrobi³ w formie oficjalnego meczu z prezentacj± dro¿yny normalny zakup biletów jak to mia³o miejsce kilka lat temu stadion mo¿e byæ i r22 wynaj±æ 1 trybunê jak garbarnia
|
Chcia³ebym w SB zabraæ syna na sparing czy kto¶ siê orientuje co do dostêpno¶ci dla kibiców ?
|
Cytat:
|
Jest jakie¶ doj¶cie do kopaczy zeby np podac koszulke z markerem do podpisu ?nie by³em jeszcze a pamiêtam tylko stare boisko treningowe wis³y przy r22
|
Baza nie jest duza, zawsze mo¿na czekaæ na parkingu pod o¶rodkiem. My¶lê ¿e jak Kuba zobaczy m³odego to na pewno mu nie odmówi.
|
wie kto¶ mo¿e o której jutrzejszy sparing ??
|
a teraz odbywaj± siê jeszcze treningi w my¶lenicach?
|
Powtarzam pytanie z wy¿ej. Czy orientuje siê kto¶ czy teraz odbywaj± siê treningi w My¶lenicach?
|
Cytat:
|
Witam, bêdê wybiera³ siê do Polski na urlop w zwi±zku z czym z m³odym dobrze by³oby postaraæ siê o autografy , zdjêcia , wiecie w jakich godzinach zazwyczaj mo¿na spotkaæ naszych w bazie treningowej czy mo¿e na stadionie ?
albo jaki¶ nr do informacji ? z góry dziêki za pomoc pozdrawiam |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 09:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl