![]() |
Luksembursko-Brytyjskie konsorcjum właścicielem Wisły Kraków S.A
Stało się.
We wtorek 18 grudnia doszło do spotkania przedstawicieli Towarzystwa Sportowego „Wisła” Kraków z luksembursko-brytyjskim konsorcjum funduszy inwestycyjnych, podczas którego podpisano warunkową umowę sprzedaży 100 procent akcji Wisły Kraków SA. Szczegóły umowy są objęte ścisłą klauzulą poufności. Uprawomocnienie umowy nastąpi w najbliższych dniach. Zapraszam do dyskusji. Jakie są wasze odczucia ? |
Moje odczucia są na razie chujowe.
|
|
Bardzo mieszane odczucia, zobaczymy co przyniosą najbliższe dni i kiedy nastąpi "uprawomocnienie". Obyśmy nie czekali na konferencję jak z Meresiem...
|
|
Panowie i Panie, zachowajmy dobry humor, nic wiecej nam nie zostało.
Wygląda to na niezłe gówno bo nawet jeśli kryje sie za tym król królów, to partnerów do biznesu wybrał sobie dość wątpliwych. Oczywiście czysto teoretycznie Wisła może byc lepsza inwestycją niż taka Genoa by wspiąć się na europejski poziom :D |
Temat dupa bo umowa nie jest uprawomocniona :)
|
Właściciel nie jest jeszcze nawet dobrze znany, a 99% forum już uważa go za oszusta i gangstera.
Dobry macie start, panowie. Współczuję, aczkolwiek życzę wszystkiego co najlepsze. Niech trendy na forum i w sieci szybko zmieniają się przez Wasze działania. |
Dlaczego nie kambodżańsko-brytyjskie?
|
Takie mocne 2/10
|
Cytując klasyka: "Kondominium luksembursko-brytyjskie pod kambodżańskim zarządem powierniczym".
|
Fajny ten nowy właściciel, tak nie za transparentny.
|
Strasznie debilnie ten temat brzmi :D
|
Są dwa scenariusze, albo będzie eden(czyt. raj) albo, the end(koniec)
|
Trzeba czekać na konferencję i na przelew. Do tego czasu jestem nastawiony sceptycznie.
|
Teraz Pietrowski przekonuje, że Alelega ma udziały w Manchesterze City xD Wracam do pracy, bo mózg paruje
|
Cytat:
|
|
|
Boję się, że to będzie "meresiński 2.0". Czekam na przelewy... W piątek wszyscy na mecz!
|
Cytat:
|
Narazie tak naprawde nic nie wiadomo....po meresinskich i innych kretaczach ciezko uwierzyc dopoki nie zobaczymy dowodu,przelewow itd ..narazie smierdzi to czyms oby nie czyms zlym...
|
mam nadzieje ze bedzie bobrze, bo takich zwrotow akcji to ja juz nie wytrzymam
|
Temat z dupy jak nie wiemy do końca czy napewno doszlo do transakcji i wogule przez kogo...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl