Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Jagiellonia Białystok – Wisła Kraków godz. 18:00 Stadion Miejski w Białymstoku (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9948)

KOMINEK 28.04.2018 09:56

Jagiellonia Białystok – Wisła Kraków godz. 18:00 Stadion Miejski w Białymstoku

Niestety nasi stali redaktorzy meczówek wycofali się. zapraszam do dyskusji i poszukujemy chętnych do tworzenia tematów meczowych

El'kabat 28.04.2018 10:25

Kolejka pokazuje, że zespoły, które nie grają już o nic jak świnia czy scyzory - kompletna wyjebka..
Patrząc na nas, gdzie połowa zespołu już jest myslami gdzie indziej, cudów raczej nie oczekuje.

1-4 w plecy.

Może to i dobrze, punkty macie urwać amice.

Stelio 28.04.2018 10:42

z 3 legia, lech, jaga zdecydowanie mistrzostwo tych ostatnich byloby najkorzystniejszym rozwiązaniem, więc mam szczerą nadzieję, że naszym kopaczom klasycznie meczyk nie wyjdzie i powalczą za tydzień z lechem. Oby tylko kompromitacji nie było, obstawiam luźne 2:0 na wyjebce dla jagielloni

South 28.04.2018 10:50

Czas na świeżość : Wojtkowski, Kolar , Balaniuk. Cywki nie ma co nawet zabierać do Białego

obikenobi 28.04.2018 10:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK
Niestety nasi stali redaktorzy meczówek wycofali się. zapraszam do dyskusji i poszukujemy chętnych do tworzenia tematów meczowych

W.S Ty k...a obiboku, nawet nie chce Ci się wrzucić gotowego tekstu :D

Co do meczu to gładkie 0:2.

FraMat 28.04.2018 13:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1499729)

uwolnijcie Czerepacha

Co do meczu: wygrywamy 3:1.

A szkoda, bo chciałbym żeby Jaga zdobyła mistrzostwo

_ukoL 28.04.2018 13:39

Ta liga jest nieprzewidywalna. Szkoda tylko, że Wisła jest ostatnio przewidywalna. Remis biorę w ciemno, choć z trójki Jagiellonia, Amica, Legia, mistrza życzę białostocczanom.

El'kabat 28.04.2018 14:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1499743)
uwolnijcie Czerepacha

Co do meczu: wygrywamy 3:1.

A szkoda, bo chciałbym żeby Jaga zdobyła mistrzostwo

Po puchary idziemy ? 3-1 na Jadze, która chce zrobić MP ? :)

FraMat 28.04.2018 15:14

a co mi szkodzić życzyć naszym zwycięstwa?
Tym bardziej będzie mi przykro, jak znowu MP zdobędzie 7 czy amica

arti 28.04.2018 15:19

Bardzo się zdziwię jeśli jutro nie przegramy

Kac 28.04.2018 15:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1499730)
Może to i dobrze, punkty macie urwać amice.

mam takie samo podejscie, niech Jaga walczy o mistrza, a pocisnac Lecha.

meczyk bez cisnienia zadnego dla mnie

El'kabat 28.04.2018 15:21

Framat ja też im serdecznie życzę zwycięstwa, ale raczej realnie oceniam szansę.
Z drugiej strony podobnie jak Ty, wolałbym żeby Jaga wzięła MP, a nasi się spieli na amikę.

Także niech chłopaki walczą, ale z głową w tym meczu :)

swiety37 28.04.2018 15:24

Co prawda brakuje mi argumentów, ale coś mi się wydaje że jutro wygramy. Obstawiam 0:2 po golach Carlitosa i Imaza.

obikenobi 28.04.2018 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat
Framat ja też im serdecznie życzę zwycięstwa, ale raczej realnie oceniam szansę.

Skoro realnie oceniasz szansę, to powinieneś raczej odpuścić sobie myśl, że nasi zepną się na Lecha :)

Nie żeby coś, fajnie by było zasadzić im gola na 1:0 (95' Paweł Brożek :D ) pozbawiającego ich MP i w końcu pomścić Mariusza Jopa, ale to się raczej nie wydarzy.

Może biadolę, ale uważam, że jedyne punkty jakie możemy ugrać w tej rundzie to na Zagłebiu, ale i o to nie będzie łatwo.

Patryko 28.04.2018 16:56

2-2, trzeba wierzyć do końca :D

mitmichael 28.04.2018 17:07

Ciezko uwierzyc, ze wygramy z Jagiellonia w Bialymstoku wiec remis powinien byc ok. Szans na 4 miejsce nie mam (szanujmy sie) wiec moze to bedzie dodatkowym impulsem dla zawodnikow, zeby zagrac bez presji na dobrym poziomie. Aha i Cywka out ze skladu, nie bedziemy Amice pilkarzy ogrywac :D

Now 28.04.2018 17:42

a chuja nam z pucharów i tak już na 4 miejsce nie mamy szans a lepiej żeby Jagiellonia zdobyła MP niż legie czy amiki

Karherop 28.04.2018 17:55

@czyli mamy oddać mecz walkowerem i jeszcze bardziej wku.. kibiców? lecz się chłopie

Nie jara mnie jutrzejszy mecz, ale nie wyobrażam sobie przejścia obok żadnego gracza.

FraMat 28.04.2018 19:06

Otóż to.
Chcę wygranej Wisły i z trojga złego wybieram MP dla Jagi.
Trudne, ale może nie niemożliwe?

Ogryzek 28.04.2018 19:18

Ja akurat spokojnie sobie wyobrażam że zagramy z mniejszym zapałem jutro. Ot po sezonie. Sumując informacje z klubu kto otchodzi + wakacyjna pogoda i Jaga wygrywa z nami bez problemu.

MaLk 28.04.2018 19:38

Niczego nie oczekuję po tym meczu. Wszystko zależy od tego, czy "naszym" będzie się chciało, czy nie, a nie ma żadnych racjonalnych przesłanek do stwierdzenia czy im się akurat będzie chciało.

Jedynie statystyka może wskazywać na to, że ostatnio chce nam się co drugi mecz i akurat wypadałoby na ten mecz. Ale to tylko statystyka...

Dariook 29.04.2018 00:14

http://i39.tinypic.com/fc7jp1.jpg

Licze na wyjjebane w kosmos 90 minut Mitrovica, Małego nie pasującego do koncepcji na pełnej ławie, załataną w połowie jedenastkę piłkarzami na nie nominalnych pozycjach i Captaina Cywke, wysmienitego spiningiarza i gruntowca.

...i oczywiscie Bragiela z gotową reprezentacyjną druzyną e-sportową w czwartej globalnej edycji "Sims" oraz MAnuela Junko z zamkniętą listą kandydatow na miejsce Carlitosa do 10-ego naszego kolejnego wyboru

VAMOS!

enzo 29.04.2018 00:36

Żarty żartami, ale jak na to patrzę, to nie wiem gdzie realnie szukać jakichś powodów do optymizmu. I niby aż pięć meczów przed nami wciąż do rozegrania, a równie dobrze moglibyśmy przecież jutro nie wychodzić na boisko. Nie zrozumcie mnie źle, ale mam takie odczucia po ostatnich naszych spotkaniach, że zespół zabił gdzieś w sobie tego ducha rywalizacji. I to jest takie typowe odwalanie pańszczyzny; byle doczłapać do wakacji.

A może to po prostu ja jestem w tej fazie rozgrywek już za bardzo zblazowany po tym, co prezentują nasi piłkarze? I prawdopodobnie też z tego powodu kompletnie nic od nich już na ten moment nie oczekuję.

Patryko 29.04.2018 00:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez enzo (Post 1499785)
...że zespół zabił gdzieś w sobie tego ducha rywalizacji...

Później się te wkłady do koszulek dziwią, że kopią się po czole w Ekstraklasie zamiast grać w zachodniej lidze kosząc $$$. Ja nie mogę pojąć, że im się ku**a może nie chcieć.

Dariook 29.04.2018 00:43

Tu chyba głownie chodzi o to aby oszczedzac piłkarzy przed zblizającymi się MŚ i eliminacjami do europejskich pucharow.

Fakt, nie opinia.

ziuk_NYC 29.04.2018 05:32

z tego co widze to nie ma informacji o wypadku pociagu ktorym pilkarze Wisly jechali do Bialegostoku na mecz. oto tekst o zderzeniu pociagu z losiem: http://www.poranny.pl/wiadomosci/pod...ecia,13136090/
zycze spokojnego weekendu szanownym kolegom
ziuk_NYC

brylant17 29.04.2018 09:03

Po wczorajszej kompromitacji Amicki nasze zwycięstwo nie będzie dla mnie zaskoczeniem....

FraMat 29.04.2018 09:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez enzo (Post 1499785)
Żarty żartami, ale jak na to patrzę, to nie wiem gdzie realnie szukać jakichś powodów do optymizmu. .

Może w tym, że to 7 ma zdobyć MP?
;)

buczo1985 29.04.2018 10:01

Paweł Brożek od 1 minuty :D I tak już do końca sezonu. Tak sobie bym życzył :)

kpn 29.04.2018 10:58

Standardowo tam czyli 2-0 w plecy.

Levis88 29.04.2018 11:28

Remis siądzie aż miło.

Hives4 29.04.2018 15:45

https://pbs.twimg.com/media/Db9RHkPW0AEc-Cn.jpg

Obrona "jakotako", razi brak Sadloka i emeryt Wasyl na środku. Pomoc oprócz Lloncha to porażka. W ataku może Carlitos z Imazem coś poklepią, a Boguś nie będzie zbytnio przeszkadzał. Powinno być łatwe 3:0 dla Jagi :/

A tak w ogóle, skoro już Carillo się ożenił z Mitro to spoko, niech gra, ale po cholerę Cywka? Już lepiej było cofnąć Bogusia i dać do przodu Wojtkowskiego lub Halilovicia. Pomijając już fakt, że to odpowiedni moment, by spróbować innej taktyki...

krzaq12 29.04.2018 15:48

Cywka? TO jest już ku........ dramat.

Nie mam słów.

Charlie 29.04.2018 15:55

Odechciało mi sie oglądać mecz jak to zobaczyłem. Kibice chcieli młodych, to jedyny młody został wywalony i gra Boguski.

Karherop 29.04.2018 16:03

Gładkie 3-0 lub 3-1 dla Jagi.
Gramy k... sparingi a ten dalej ciśnie Mitro Cywkę Boguskiego. Panie Carrillo, napawdę mnie Pan zawodzisz.

Hives4 29.04.2018 16:06

Mitro i Cywka to jedno, a wychowankowie to drugie. Jasne, przez CLJ nie ma młodych, ale... dla Chorążki miejsce się jednak w 18 znalazło, więc skoro już gramy o nic to mógł go Carillo dać do pierwszego składu. Ale oczywiście w Wiśle nigdy się nie stawia na młodych bramkarzy, nawet w takich okolicznościach :/

brylant17 29.04.2018 16:21

Tam powyżej nie kibicujcie nie oglądajcie nikt was nie zmusza

czaro 29.04.2018 16:27

Nie rozumiem postów "nikt was nie zmusza". Chłopaki kibicują swojej drużynie i chcą dla niej jak najlepiej. Chcieliby ją widzieć zwycięską, albo przynajmniej walczącą, a nie starą, sflaczałą i bez pomysłu. Pewnie można by postukać się w czoło, gdyby narzekali bez sensu, ale narzekanie na uparte wystawianie Cywki, który odchodzi i Mitrovica, który nic nie gra w meczu, w którym aż się prosi pokazać publiczności jednego-dwóch młodszych nie budzi chyba kontrowersji. Ja te frustracje rozumiem.

ashkeczup 29.04.2018 16:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hives4 (Post 1499846)
Mitro i Cywka to jedno, a wychowankowie to drugie. Jasne, przez CLJ nie ma młodych, ale... dla Chorążki miejsce się jednak w 18 znalazło, więc skoro już gramy o nic to mógł go Carillo dać do pierwszego składu. Ale oczywiście w Wiśle nigdy się nie stawia na młodych bramkarzy, nawet w takich okolicznościach :/

O ile mnie pamięć nie myli, to Chorążce kończy się kontrakt, a Junco powiedział w ostatnim wywiadzie, że nie wiadomo czy przedłużą

Hives4 29.04.2018 16:44

Cytat:

Tam powyżej nie kibicujcie nie oglądajcie nikt was nie zmusza
Ej, Małecki, skup się na treningu, a nie znowu wysyłasz kibiców na drugą stronę Błoń :D :D :D

Cytat:

O ile mnie pamięć nie myli, to Chorążce kończy się kontrakt, a Junco powiedział w ostatnim wywiadzie, że nie wiadomo czy przedłużą
To tym bardziej warto sprawdzić w meczu czy warto dać kontrakt. No chyba, że sam już nie chce tu zostawać, ale jeśli tak jest to właśnie przez brak gry.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl