![]() |
ratunek dla Wisełki
Śpicie wszyscy ?
Może zaczniemy coś rozmawiać na temat klubu ? Na świecie były takie sytuacje że kibice dźwigali klub sami. Jest nas tysiące. Takich twardych kibiców może do 10 000 tyś. Ale na początek zawsze coś. Wyszedłem przed szereg ? Mówcie cokolwiek, burza mózgów wskazana !!! |
A pieniążki, to masz pewność, że pójdą na Wisłę ? Czy może trafią do tego chuja ? :D
|
To może skoro on nie zaszczyci nas przywitaniem z nami to my przywitajmy się z nim?
|
Cytat:
Wie ktos kiedy spotkamy pana Jakuba w klubie? |
Robimy manife pod klubem i wbijamy się na rozmowę do kolarza a nie pie...imy na sb!!!
Data, godzina! Już! |
Jestem pewien że ktoś się dowie :)
W mojej ocenie im więcej osób tym lepiej więc trzeba to zaplanować i dać kilka dni czasu. I żeby byli wszyscy- też starsi, więc info lub nawet zrzutka na reklamę do gazet wymagana. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę, że hasło "Cała Wisła Zawsze Razem" byłaby dobra dla całej akcji.
|
Cytat:
|
tylko na razie jest 5 osób chętnych z forum... Czy w sb JM jest dostępny przy R22?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chętnie pomogę. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak go w....icie, to sprzeda co się da i zamknie klub... tak tylko mówię.
|
zero tekstów anty. aby przyciagąć ludzi musi być tekst PRO :) anty odpycha.
|
I miejmy nadzieję (przynajmniej ja jeszcze mam) że pewna ekipa na Wiśle bądź co bądź zasłużona zrozumie że bez szacunku nic nie będzie a SKWK ma reprezentować wszystkich kibiców.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jasne :D Oni już pokazują teraz, jak im na klubie zależy. ;) |
Myślę, że jak decyzyjni z skwk się dowiedzą do cała akcje szlag trafi :>
|
Panowie wreszcie ! Dziękuje że coś się rusza! CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM to hasło najlepsze z możliwych, bardzo proszę kogoś ogarniętego z forum o wydarzenie na fejsie i wrzucenie tego na wszystkie nasze możliwe fanpage'e! Wszyscy którym naprawde zależy muszą się o tym dowiedzieć Panowie OGIEŃ, pokażmy naszą prawdziwą siłe! A decyzyjni niewiele zrobią bo ich jest parunastu a nas setki a nawet tysiące !
|
Cytat:
Cytat:
|
Odbiegając od tematu to na ich miejscu bałbym sie tylko zjednoczenia innych kibiców. Jak się zjednoczymy I ZOSTANIEMY ZJEDNOCZENI to damy radę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przecież nam nie chodzi o byłe i obecne zgody, o wpływy z pamiątek klubowych, zbiórek do puszek. My chcemy normalnie funkcjonującego klubu, z normalnym właścicielem, który nie będzie robił z kibiców durni bo na tą chwilę to tak wygląda
|
Wg mnie, jeśli już coś takiego miałoby się udać - pasuje zaangażować trochę osób publicznych. Ludzi rozpoznawalnych.
To Kraków ma pokazać, że Wisła nie jest mu obojętna !!! Mam na myśli przede wszystkim - byłych piłkarzy, może p. Ludwik Miętta, Marcin Daniec (?) ....Takich osób jest naprawdę wiele. Ich możliwości są nieporównywalnie większe niż np tysiąca anonimowych kibiców. |
Poczekajmy do końca tego tygodnia. Na konkurencyjnym forum jest bardzo dobrze napisane o aktualnej sytuacji. Jak do końca tego tyg. nie będzie konfy, to można zacząć myśleć o czymś. Ale żaden pucz pod stadionem nic nie da ;p Po za tym jak kilku panów z SKWK się dowie, to się zdenerwują, a było już kilka razy mówione, że dostali obietnicę dwóch stołeczków w nowym zarządzie ;)
|
Cytat:
które to forum? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat z WIsłap
".....rzecznika prasowego Damiana Juszczyka odezwał się Krzysztof Targosz współwłaściciel firmy Profix Hale z Krakowa link ť i wyraził chęć sponsoringu klubu. link ť Nie znam gościa, ale biedny to raczej nie jest link ť Pewnie to nie jest jakiś mega sponsor, ale nam potrzeba w tej sytuacji każdego chętnego." Na takich ludzi trzeba liczyć, z takimi ludźmi trzeba rozmawiać. |
Cytat:
P. S źle zrozumiałem kontekst. Oczywiście każde wsparcie bardzo ważne ale nie to nam klub uratuje. A na rozkimny typu "poczekajmy tydzień bo ktoś chce odkupić Wisłę" już za późno. To tak jak z walką Cupiała o ponowne przejęcie |
w tej chwili 155 zarejestrowanych użytkowników online na forum, jakie propozycje działań? Czy można liczyć że admini forum i strony podejmą razem z użytkownikami próbę jakiegoś przedsięwzięcia?
|
Cytat:
Więc błagam Was, niech ktoś zorganizuje wydarzenie na FB - manifestację z conajmniej 2-tygodniowym wyprzedzeniem, ale niech to będzie poważny organizator, który zgłosi manife w UM :) Błagam, róbmy to! Uratujmy naszą kochaną Wisłę!!! :) |
wg mnie trzeba zaczac dzialac TERAZ, chociazby zalozyc wydarzenie na facebooku.
|
Cytat:
|
Ciekawe czy skwk poparło by taki protest przed klubem, jezeli nie to chyba wszystko było by już jasne. Ja bym zrobił wydarzenie, ale łatwiej chyba będzie komuś kto jest z Krk i zna bardzo dobrze realia kibicowskie i jest przykładem też dla kibiców w pozytywnym znaczeniu oczywiscie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl