![]() |
[26 kolejka] Termalica Nieciecza - WISŁA Kraków, 14 marca, godz.18:00
http://i.imgur.com/bW7JvR4.png Taka wersja testowa tematu meczowego. Zobaczymy czy się przyjmie :) Za przygotowanie grafiki odpowiada wolfu |
Proszę również o oceny i wszelkiego rodzaju komentarze :)
Pozytywne i te negatywne również. |
Rozumiem, że grafiki całkowicie zastąpią część opisową?
|
Cytat:
Docelowo chciałbym aby były podzielone i uzupełniały część opisową :) |
Cytat:
Ułomy boiskowe prowadzone przez ułoma bez uprawnień trenerskich na ławce. I nie piszę o Termalice. |
Przyznam, że na szaro-forumowym tle wygląda to ciut mniej okazale.
@topic, obawiam się że znowu siądziemy w drugiej połowie, a Termalica może to bezlitośnie wykorzystać... |
To co? Remis bierzemy w ciemno?
|
Bardzo fajna grafika, dobra robota.
|
Mi się również grafika podoba, do tego jeszcze porządny opis od WISŁAZWE i będzie elegancko. A może w końcu wygrana co? ;)
|
Super grafika, jak nie piłkarze to chociaż forum podnosi poziom :)
Będzie remis, postawię mnóstwo kasy i spłacę kredyt. |
Informacja nt. liczb przy piłakrzu:
-brak informacji przy Dawidzie Plizdze oraz Dawidzie Sołdeckim [kolejno mecze/bramki/asysty] - kolor lub wielkość czcionki napisu "[kolejno mecze/bramki/asysty]" do zmiany. d dopiero za drugim razem zauważyłem ten napis. Dodatkowo przy gradientowym przejściu grafiki ten napis nie będzie widoczny przy zawodnikach Plizga oraz Sołdecki. Reszta - ELEGANCKA! :) |
Graficznie rzeczywiście wszystko super.
|
Cytat:
Cytat:
|
Bardzo fajna grafika a dodalbym do tego jeszcze pilkarzy kluczowych Wisly.
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślisz, że jest sens co kolejkę podawać tych samych? Bardziej myślałem, o tym aby uzupełnić część o Wiśle w ciekawostki typu: Denis Popović - zdobył dwie bramki dla Wisły, obie ze stałych fragmentów gry. Wisła w dotychczasowych meczach zdobyła dwie bramki po rzutach rożnych. Paweł Brożek nie strzelił bramki od X minut. I oczywiście informacje o ewentualnych kontuzjach i zagrożeniach kartkami. To wymaga pracy, no ale to użytkownicy decydują o czym chcą przeczytać czy zobaczyć grafikę. |
Broniszewski - nie zrobił zmiany od.... minut ;)
|
Nie za bardzo rozumiem dlaczego kolejne wyniki (W, R, P) należy czytać w tej grafice od prawej do lewej??
|
Donald nie zagara?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Remis tutaj będzie sukcesem.
Cytat:
|
Oczywiście wygramy.
3:0 |
Zapowiada się agrowp..rdol
|
Ja mam sugestię aby w "ostatnie mecze" zamiast W(wygrana) było Z(zwycięstwo) jakoś lepiej się to odczytuje.
|
Fajna grafika tylko w tabeli mała pomyłka w kolejności (ale to szczeguł)
Dodałbym jakieś ciekawostki typu najlepszy zawodnik ostatniego meczu. Remis w ciemno. |
Cytat:
Cytat:
|
Będzie remis i to 1-1. Na jesień Broniszewski miał cztery mecze i cztery porażki i zero bramek, teraz będzie miał cztery mecze i cztery remisy, a przy trzecim podejściu będzie cztery mecze, cztery zwycięstwa byle nie w pierwszej lidze...
|
Przynajmniej sędzia nie z Warszawy.
A co do grafiki to bardzo fajny pomysł :) |
Grafika elegancja.
Dla mnie osobiście przydałaby się info kto sędziuje i jakie ostatnio mecze nam sędziował (w tym - jego grubsze pomyłki). Ponadto istotna dla mnie zawsze przy składach jest info - kto pauzuje za kartki/kontuzje/inne. Bo z przypuszczalną jedenastką można nie trafić w 2-3 nazwiskach, ale jak ktoś mocny pauzuje to warto to wiedzieć. |
Nowa forma zapowiedzi bardzo fajna. Lubie takie ze statystykami, zawsze bedzie mozna dodac cos wiecej przy najstepnej okazji. Co do meczu ciekawe czy Termalica była taka mocna czy Legia taka koszmarna w meczu w Niecieczy. Bedzie ciezko nawet o remis, szkoda straconej szansy z nimi na Reymonta ale moze teraz sie uda. Kiedys to zwyciestwo musi nadejsc
|
Piłkarsko jesteśmy mocniejsi. Wciąż się łudzę....
|
Cytat:
|
Cytat:
Jasne info kto sędziuje, jest dość ważne. Pragnę jednak zauważyć, że tego dowiadujemy się praktycznie dzień lub dwa przed meczem. Temat meczowy powstaje wcześniej, co czasami wyklucza podanie głównego rozjemcy. Oczywiście, pojawi się informacja kto pauzuje za kartki lub kto jest kontuzjowany, tak jak to było dotychczas. Będzie się również pojawiać info odnośnie tego kto jest zagrożony pauzą w następnym meczu ze strony naszej drużyny. |
1-1 i polecam grac progresje
|
zwycieski remis naszych paraolimpijczykow biore w ciemno
|
Grafika rewelacja!!!! Szacunek za rozwijanie tego forum w jakikolwiek sposob. Pozdr
|
W....... gwarantowany
|
Dla mnie grafika do tematu meczowego bomba !! :)
Co do meczu 5-0 dla nas jak zawsze. Ave Wisła !! |
wow świetna grafika, szczerze mówiąc nigdy nie chciało mi się czytać zapowiedzi meczu :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl