![]() |
[XVIII KOLEJKA] Lech Poznań - Gwiazdorzy z Krakowa
Już w najbliższą środę Gwiazdorzy z Krakowa zapraszają na kolejny pełen emocji, dobrej gry i przepełniony ambicją mecz. Tym razem po przeciwnej stronie murawy stanie Lech Poznań.
Zapowiedzi mecz nie będzie, bo zwyczajnie nie mam głowy do pisania po dzisiejszych Derbach. |
Dodałbym:
Zapraszają "trener" z "piłkarzami" którzy "walcząc do ostatniej minuty" przegrali u siebie 191. Derby Krakowa, kończąc tym samym 56-letnią passę meczów bez porażki w najwyższej klasie rozgrywkowej na Reymonta. Cytat:
|
Ja myślę, że należy dodać jeszcze jedno. Takie małe pytanie. W której minucie naszym przestanie się chcieć biegać
A) w 60 B) w 65 C) w 49 Na osobę, która poprawnie wytypuje wynik oraz trafi odpowiedź w pytaniu konkursowym czeka atrakcyjna nagroda. Nauka marnowania setek z Pawłem Brożkiem oraz nauka bezsensownego biegania ze strusiem pędziwiatrem Rafałem Boguskim. Dodatkowo już dzisiaj możesz wysłać sms o treści pomagam na numer xxxx w celu udzielenia pomocy zarządowi . Nie czekaj, typuj już dzisiaj, pamiętaj żeby nie edytować postu. Pamiętaj również, że Kazimierz Moskal jest jedynym człowiekiem, który podczas ceremonii losowania grup LM wylosował by kartkę z napisem "Remis albo w......." Dobranoc |
Ta era skończyła się w 2011 roku a najgorsze,że nawet chyba Cupiał nie wie co dalej. Staliśmy się pośmiewiskiem. Lech się rozpędza powoli i raczej nie ma szans nawet na remis...Swoją drogą jakie to przewrotne...Byli tak długo na spadku a za chwilę mogą nas wyprzedzić.
|
Kazimierz Moskal :
Cytat:
|
Moskal wie, że nic nie wie.
|
Niezależnie od dzisiejszego wyniku nie dałbym naszym szansę na choćby 1 punkt. To będzie podobny wyjazd jak ten w grudniu 2013 roku. 0-2 i problemy ze skonstruowaniem składnej akcji. Amica pozbierała się i teraz nas ogra na luzie.
|
Już widzę te wpisy "nagle umieją grać" "chce im się biegać". Ta banda frajerów taaak! Banda frajerów i tak ich będę nazywał. Myślę że pstryczek w nos wszystkim zrobią i przywiozą jakieś punkty z poznania. Taka nasza ekstraklasa
|
Damy rade, mamy przeciez Uryge w srodku pola!
|
Chvj z grajkami, chvj z wynikami, KUPUJCIE BILETY NA LEGIĘ!!!
|
Ja kupuję nadal na Wisłę.
|
Ekstraklasa to jedna wielka niewiadoma. Nie zdziwiłbym się, gdybyśmy z Lechem/Legią zagrali kolejny mecz życia i zgarnęli komplet.
|
Po pierwsze to nie damy rady kondycyjnie. Juz w derbach siedliśmy dlatego tak to wyglądało jak wyglądało od 70 minuty.
Klania się nasza wąska kadra. |
Albo przygotowanie. Remis biore w ciemno. Morale nisko jak cholera.
|
Idiotyczny temat, ja tam nie widzę żadnego gwiazdorstwa, może poza DG77, ale to przecież nie jest piłkarz. Tego typu i inne określenia w tym momencie bardziej pasują do właściciela tego "cyrku" bo inaczej nie da się tego nazwać. Proponuję kubeł zimnej wody to może właściwe proporcje w postrzeganiu rzeczywistości wrócą. A w Poznaniu każdy wynik jest możliwy. 0-3 jak i 3-0. To pewnie remis.
|
Cytat:
|
Wiem, inaczej bym napisał ze pewnie będzie remis :)
|
12 punktów do końca roku i choć trochę plamę po derbach zmażą...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już nie przesadzajcie, wygrają kolejne derby to i plamę zmażą - najlepiej te w grupie mistrzowskiej na wiosnę.
|
Cytat:
|
Prżeciez na Reymonta wygrali 20 lat temu w II lidze myśmy wygrali w rewanżu tak wiec gadanie o 56 latach jest śmieszne tym bardziej, ze w I lidze graliśmy od tej ostatniej porażki 11 razy, a ze starozakonni grywali regularnie w niższych ligach to trwało to 56 lat
|
56 lat temu wygrali w najwyszej lidzę jako goście
|
Cytat:
|
Cytat:
Spoko, tylko 4:0 i to na Kałuży. Innego wyniku nie przyjmuję do wiadomości. Za bardzo zagłaskaliśmy naszych grajków tłumacząc wszystko brakiem kasy i biedą w klubie. Jakoś Maciej Jankowski czy Maciej Sadlok nie mieli oporów, żeby zgłosić sprawę o tym, że klub zalega im z wypłatą a mieli już opór żeby zapierrdalać w DERBACH. Ja nie wybaczam takich błędów i takich meczy. Komplet punktów w ostatnich czterech meczach nie wymarzę tej palmy na honorze. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie gwiazdorzy a "partacze part 2"
partacze part 1 to była Wisła Maskanta przegrywająca z parchami. a dziś. niezaleznie kto trenerem i jaki sład wystawi : TYLKO WISŁA! |
jak widać nasz nowy trener nie za bardzo da szansę młodym od początku, widać tylko jedną zmianę więc będzie bardzo ciężko, no chyba, że ich jakoś zmotywował np. weźmie ich do mcdonaldsa ;)
|
Cytat:
Mi wystarczy, jak wpuści kogoś choćby na 20 minut. |
jak widac zwolennik i milosnik warszawskiego blichtru i splendoru nie mial ochoty w niedziele zagrac przeciw swej ulubionej druzynie
|
Cytat:
|
Zagłaskaliśmy te ....y ...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl