Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wybory prezydenckie 2015 - na kogo zagłosujesz? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9448)

dwdx1906 27.03.2015 13:01

Wybory prezydenckie 2015 - na kogo zagłosujesz?

Wybory zbliżają się wielkimi krokami, mamy już przybliżoną listę kandydatów, więc chyba czas na oddzielny temat z oddzielną sondą. Zobaczymy, czy i tutaj śpiący królewicz zwycięży w I turze.

Jaroo1 27.03.2015 13:03

Proponuję się jeszcze wstrzymać z ankietami aż się ostatecznie wyjaśni kto startuje w wyborach (kto zebrał podpisy). A tak przy okazji to Palikot zebrał te 100 tys? Bo jakoś nigdzie mi się żadna informacja na ten temat nie rzuciła w oczy.

dwdx1906 27.03.2015 13:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1396010)
Proponuję się jeszcze wstrzymać z ankietami aż się ostatecznie wyjaśni kto startuje w wyborach (kto zebrał podpisy). A tak przy okazji to Palikot zebrał te 100 tys? Bo jakoś nigdzie mi się żadna informacja na ten temat nie rzuciła w oczy.

150 tyś. Grodzkie i marszałkinie mu oddały swoje pewnie :-D

pysio 27.03.2015 13:22

Jak można głosować na ochroniarza z zarzutami pobicia?

ps. Dresiki proszę Was, nie idźcie do wyborów, nie róbcie wiochy!

dwdx1906 27.03.2015 14:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1396016)

Idąc tym tropem nie powinno się głosować na Pana Komorowskiego, bo siedział w celi więziennej.

Gwiaździsty 27.03.2015 14:47

Cytat:

Zebrałeś Krzychowi odpowiednią ilość podpisów, czy nie ? Będzie nas straszył w kampani wyborczej, czy nie ?

OpEnTaNy 27.03.2015 14:51

Będzie powtórka z 2005 roku w sondazach i pierwszej turze wygral tusk a w drugiej Kaczyński
Chociaz patrzac na kampanie Komorowskiego gdyby dluzej trawala nikt nie musialby go osmieszac sam to doskonale robi. Ja osobiscie zaglosuje na antysytemowca Kukiz, Korwin-Mikke, Braun albo Kowalski. W drugiej turze oczywiscie Duda chociaz za pisem nie przepadam ale jak mozna glosowac na PO lub komora ?!?!?!

Smuga 27.03.2015 18:19

Mnie najbardziej przeraża, to, że na podstawie ankiety z bólem serca trzeba stwierdzić, iż po takiej serii kompromitacji i wpadek znalazły się osoby, które 10 maja zamierzają oddać swój głos na Jaśnie Nam Panującego Bula. Zgroza, Mości Panowie, zgroza! :help::pala::shock:

ABGwislakABG 27.03.2015 18:23

I głos na Palikota :mozg:

Gwiaździsty 27.03.2015 18:32

No chyba wiadomo kto :)

BlurgH 27.03.2015 18:37

W pierwszej turze - Kukiz/Korwin - Mikke ( przemyślenia w toku, chociaż w gruncie rzeczy - boję się, że na próżno wysilam mózgownicę )...
W drugiej turze - kontrkandydat Jaśnie Nam Panującego...

Janek_wad 27.03.2015 18:47

Cytat:

Jak można bezgranicznie wierzyć kłamliwym mediom, które w zdecydowanej większości działają w zgodzie z własnym (wyłącznie) interesem? Pan Marian w merytorycznej debacie rozbiłby w pył 3/4 pozostałych kandydatów. Szkoda, że prawica tak mocno się podzieliła. Panowie: Kowalski, Braun, Wilk, Mikke i Kukiz na pewno - sumarycznie - zgarną całkiem sporą kupkę głosów. Obstawiam okolice 20%.

W wyborach prezydenckich nie ma to co prawda większego znaczenia, bo zapewne i tak wygra kandydat z opcji 'socjal' lub 'totalny socjal'. Natomiast już za niedługo wybory parlamentarne i jeśli prawicowcy nie będą działali razem, może się skończyć utratą szans na utworzenie jakiejkolwiek realnej opozycji w stosunku do PO/PiS.

Mój głos w pierwszej turze powędruje do Pana Kowalskiego. W drugiej - kontrkandydat tańczącego na krześle z szogunem.

Jaroo1 27.03.2015 19:36

Cytat:

W pierwszej turze - Kukiz/Korwin - Mikke ( przemyślenia w toku, chociaż w gruncie rzeczy - boję się, że na próżno wysilam mózgownicę )...
Nie jestem zwolennikiem Korwina ale przy takim dylemacie polecam głosować właśnie na niego. Dlaczego? Bo nawet przy przegranych wyborach (co jest oczywiście pewne) głos na Mikkego ma dalsze znaczenie. Ten głos przełoży się na najbliższe wybory parlamentarne. Jeśli Korwin zbierze np 7% głosów teraz to będzie to dobry omen na wybory partyjne. Kukiz i Braun mogą natomiast okazać się takim jednym wystrzałem. Dostaną w wyborach prezydenckich 1-5%, i co dalej? Będą czekać kolejne 5 lat żeby startować i dostać 5-15%?
Może to trochę dziwne podejście bo promuje partyjniactwo, które jest rakiem dla polskiej polityki ale chyba i rozsądne podejście. Jeśli bym gdzieś miał szukać wytłumaczenia na określenie "głos stracony" to właśnie tu bym się pokusił o to, że oddanie głosu na kogoś, kto wystartuje w jednych wyborach a później słuch może o nim zaginąć to właśnie taki stracony głos.

Cytat:

W wyborach prezydenckich nie ma to co prawda większego znaczenia, bo zapewne i tak wygra kandydat z opcji 'socjal' lub 'totalny socjal'. Natomiast już za niedługo wybory parlamentarne i jeśli prawicowcy nie będą działali razem, może się skończyć utratą szans na utworzenie jakiejkolwiek realnej opozycji w stosunku do PO/PiS.
Ten cały nurt antysystemowy powinien się ogarnąć i wystawić w wyborach parlamentarnych swoich kandydatów z jednej listy. To jest jedyne logiczne rozwiązanie w obecnej sytuacji. Dzięki niemu siła wszystkich głosów się kumuluje. Taka lista natomiast nie zobowiązuje do niczego. Nie jest to żadna koalicja czy zalążek wspólnej partii. Ani Korwiny, ani RN ani nikt inny nie ma na tyle rozwiniętych struktur i na tyle medialnych i doświadczonych polityków aby sensownie zapełnić swoimi nazwiskami listy w kolejnych wyborach więc naturalne powinno być to, że wystawiają wspólna listę i się dzielą, że w pewnym rejonie 1 dostają Korwinowcy, w innym RN, w innym KNP itd.

kerim1906 27.03.2015 19:42

Jaroo1 "Taka lista natomiast nie zobowiązuje do niczego. Nie jest to żadna koalicja czy zalążek wspólnej partii"

proste pytanie ? jak wyobrażasz sobie ustalenie miejsc na takiej liście ? łatwo powiedzieć , trudniej zrobić , niestety nie jest to takie proste jak Ci się wydaje

pysio 27.03.2015 21:03

Głos na Palikota jest ode mnie. Jedyny z tego towarzystwa, który coś osiągnął, a nie tylko żeruje z publicznych pieniędzy.

IncognitoTSW 27.03.2015 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BlurgH (Post 1396048)
W drugiej turze - kontrkandydat Jaśnie Nam Panującego...

Mam podobnie, w pierwszej turze głos na JKM, w drugiej prawdopodobnie na Dudę - choć bezczelnie atakujący zwolenników prawicy pisowiec Gwiaździsty wyświadcza Dudzie niedźwiedzią przysługę (stając się poniekąd wentylem bezpieczeństwa dla PO) i skłania mnie do tego, by w drugiej turze nie uczestniczyć w ogóle.

Smuga 27.03.2015 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1396063)
bezczelnie atakujący zwolenników prawicy pisowiec Gwiaździsty wyświadcza Dudzie niedźwiedzią przysługę (stając się poniekąd wentylem bezpieczeństwa dla PO) i skłania mnie do tego, by w drugiej turze nie uczestniczyć w ogóle.

Wszyscy jesteśmy pisowcami. :lol:

LanceTS 27.03.2015 21:09

podobnie jak wyzej. Najpierw na JKM potem prawdopodobnie na Dude.

uposledzony_ale_kumaty 27.03.2015 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1396062)
Głos na Palikota jest ode mnie. Jedyny z tego towarzystwa, który coś osiągnął, a nie tylko żeruje z publicznych pieniędzy.

Osiągnął coś, że dostał za zadanie założenie partii "opozycyjnej" mającej pomóc w kilku głosowaniach obecnemu rządowi. Co przyznał sam Dębski, że Palikot głosował tak jak kazał Tusk, Komorowski czy Michnik dzwoniący dzień wcześniej przed głosowaniami.
Tak samo teraz w kampanii ma zrobić zamieszanie i zdobyć głosy lewicowców, aby w II turze zaatakować Dudę i swoje głosy przekazać wyważonemu,spokojnemu Bronkowi (prywatnie jego przyjacielowi)

dwdx1906 27.03.2015 21:18

Cytat:

Marian Kowalski też żył za swoje (i w przeciwieństwie do Janusza - niekradzione) :-)

pysio 27.03.2015 21:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez uposledzony_ale_kumaty (Post 1396066)
Osiągnął coś, że dostał za zadanie założenie partii "opozycyjnej" mającej pomóc w kilku głosowaniach obecnemu rządowi. Co przyznał sam Dębski, że Palikot głosował tak jak kazał Tusk, Komorowski czy Michnik dzwoniący dzień wcześniej przed głosowaniami.
Tak samo teraz w kampanii ma zrobić zamieszanie i zdobyć głosy lewicowców, aby w II turze zaatakować Dudę i swoje głosy przekazać wyważonemu,spokojnemu Bronkowi (prywatnie jego przyjacielowi)

Tak, tak.. na takie bajki to tylko na tym forum można kogoś złapać. Proponuję moderatorom zmienić nazwę na forum teorii spiskowych i kiedyś kibiców Wisły Kraków :)

pysio 27.03.2015 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dwdx1906 (Post 1396068)
Marian Kowalski też żył za swoje (i w przeciwieństwie do Janusza - niekradzione) :-)

Ma zarzuty pobicia, pewnie ukradł swojej ofierze telefon i pieniądze więc jest bandytą. Żałosny ten nasz krajek, gdzie byle prosty chłop z ulicy, bramkarz... zbiera 100 tys podpisów jego podobnych.

żal.

Gwiaździsty 27.03.2015 21:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1396063)
Mam podobnie, w pierwszej turze głos na JKM, w drugiej prawdopodobnie na Dudę - choć bezczelnie atakujący zwolenników prawicy pisowiec Gwiaździsty wyświadcza Dudzie niedźwiedzią przysługę (stając się poniekąd wentylem bezpieczeństwa dla PO) i skłania mnie do tego, by w drugiej turze nie uczestniczyć w ogóle.

Dobry kawał, odezwał się ten co sam bezczelnie atakuje PiS wraz z koleżkami z kanapowych partii. Poczytaj ich wpisy, obelgi od żydokomuny, czy zwierząt. Dlatego przestań robić z siebie wrażliwą panienkę i daj sobie wogóle spokój z polityką. Polska da sobi radę bez płaczków.

cash_X 27.03.2015 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1396070)
Ma zarzuty pobicia, pewnie ukradł swojej ofierze telefon i pieniądze więc jest bandytą. Żałosny ten nasz krajek, gdzie byle prosty chłop z ulicy, bramkarz... zbiera 100 tys podpisów jego podobnych.

żal.

A co jest złego w prostym chłopie? To że nie kupił polmosu za pieniądze polmosu? Tylko tyle paliłajza osiągneła

uposledzony_ale_kumaty 27.03.2015 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1396069)
Tak, tak.. na takie bajki to tylko na tym forum można kogoś złapać. Proponuję moderatorom zmienić nazwę na forum teorii spiskowych i kiedyś kibiców Wisły Kraków :)

Cóż w mediach, które czytasz tego nie napiszą, a Ty wierz dalej, że to była partia opozycyjna :D
http://niezalezna.pl/uploads/zdjecie...1425639805.jpg
https://twitter.com/artur_debski

Na jesieni nie zdziwię się jak Palikot i reszta z niedobitków TR znajdą się na listach PO, zrobią publiczne wystąpienia gdzie wyrażą skruchę :)

kerim1906 27.03.2015 22:03

to prawda co piszesz ale ten cały dębski jest po jednych pieniądzach z paligłupem ,ma kilka spraw za podrabianie odzieży , moim zdaniem osoba zadaniowana przez wsi ,obecnie rezyduje w zeteselu

Jaroo1 27.03.2015 22:12

Palikot i jego Ruch to mniej więcej coś jak Cracovia, nie wiem po co dyskutujecie w tym temacie o jakiejś bandzie meneli z pod znaku Janusza. I to jeszcze dyskutujecie z trollem.

Cytat:

proste pytanie ? jak wyobrażasz sobie ustalenie miejsc na takiej liście ? łatwo powiedzieć , trudniej zrobić , niestety nie jest to takie proste jak Ci się wydaje
Ja to sobie bardzo prosto wyobrażam. Polska jest podzielona na Okręgi Wyborcze w tych wyborach prawda? Każda z partii wchodzących w koalicję powinna być traktowana tak samo czyli podział na listach powinien być równy. Tych okręgów jest bodajże 41. Podzielić to np na 3 partie, daje to prawie równe 12. W 12 okręgach nr 1 na liście zajmują przedstawiciele KNP, w 12 KORWINa i w 11 RN. Później w tych Okręgach gdzie jedynki miało KNP to na drugim miejscu będzie ktoś od KORWINa i tak na zmianę.

Możnaby nawet zrobić tak, że wszędzie jedynki dostaje KORWIn, dwójki RN, trójki KNP, i dalej też taką przeplatankę. Myslę, że każdy kumaty, który by poszedł głosować to by wiedział czy zaznaczać na tej wspólnej liście przykładową 1, 2, 3
Żadna z tych partii nie ma 41 silnych kandydatów, nie mówię już o większej ilości. W ogóle bez sensu jest startować samemu w tych wyborach.

Chyba, że się mylę z tym podziałem i jest coś co pominąłem lub źle rozumiem, jeśli tak to pisz.

palikot 27.03.2015 22:13

ja głosuje na Janusza a potem na Kasię Cichopek w tańcu z Gwiazdami :D

Cytat:

No teraz widać jakim jesteś trollem, bo na Palikota głosowałem ja! :D

Gwiaździsty 27.03.2015 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1396078)
ja głosuje na JKM-a a potem na Kasię Cichopek w tańcu z Gwiazdami :D

Gratuluję konsekwencji, obaj kandydaci na jednym poziomie i to nie tylko procentowym :D

IncognitoTSW 27.03.2015 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1396071)
Dobry kawał, odezwał się ten co sam bezczelnie atakuje PiS wraz z koleżkami z kanapowych partii. Poczytaj ich wpisy, obelgi od żydokomuny, czy zwierząt. Dlatego przestań robić z siebie wrażliwą panienkę i daj sobie wogóle spokój z polityką. Polska da sobi radę bez płaczków.

Ja nie biorę ataków do siebie, one co najwyżej zniechęcają do prożydowskiego PiS-u.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1396071)
Polska da sobi radę bez płaczków.

A Duda da sobie radę w II turze bez poparcia wyborców innych kandydatów? :lol:

palikot 27.03.2015 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1396080)
Gratuluję konsekwencji, obaj kandydaci na jednym poziomie i to nie tylko procentowym :D

a tam :D Na pewno by nie zagłosował nad wyprowadzeniem pieniędzy z Zusu dla izraelskich kombatantów oklaleczonych przez komóchów i niemców :D

Ja nie rozumiem. Jak można głosować na ludzi, którzy jawnie zdecydowali o zrzeczeniu się suwerenności kraju? :D
To jest niebywałe... jak syjoniści ogłupili polski lud... wystarczyło sobie zwerbować kilkunastu agentów, którzy opowiadają o patriotyźmie, i silnym państwie, narodzie a głosują za traktatem lizbońskim, domagają się armii europejskiej a przy okazji wyprowadzają pieniądze polskich emerytów na rozkaz Izraela :lol:
Już nie mówiąc jak wprowadzili policyjne państwo, które potem rozszerzyli ich funfle z plarformy, z którymi razem rządzą i dzielą :D

AYALA 27.03.2015 22:33

Tak czy owak , o wszystkim zadecyduja leśne dziadki z pkw.

palikot 27.03.2015 22:35

a to inna sprawa, ale sport też ważny :D

pysio 27.03.2015 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1396078)
ja głosuje na Janusza a potem na Kasię Cichopek w tańcu z Gwiazdami :D

No teraz widać jakim jesteś trollem, bo na Palikota głosowałem ja! :D

Sam jesteś trollem. Na Palikota głosowałem ja gdy, Marian Kowalski miał 1 głos i tyle. Wtedy mój głos dał 50% Palikotowi i 50% Marianowi. Zatem nie ściemniaj i nie zmyślaj, moderatorzy mogą potwierdzić, że to ja głosowałem na Janusza Palikota!

ps. U mnie Palikot w ankiecie jest zaznaczony kursywą, a u Ciebie oszuście?

Gwiaździsty 27.03.2015 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1396081)
Ja nie biorę ataków do siebie, one co najwyżej zniechęcają do prożydowskiego PiS-u.

A Duda da sobie radę w II turze bez poparcia wyborców innych kandydatów? :lol:

Naprawdę nie przeceniaj roli głosów prosowieckiego Korwina. W waszą antysystemowośc mało kto wierzy, Taka sama "opozycja" jak Ruch Palikota.

Cytat:

a tam Na pewno by nie zagłosował nad wyprowadzeniem pieniędzy z Zusu dla izraelskich kombatantów oklaleczonych przez komóchów i niemców
Pewny jesteś ? Człowiek, który przez 20 lat budował i wspierał w PRL-u komunizm, w najgorszych latach tego systemu, kochający kacapów jak Bredzisław zdolny jest do o wiele większych numerów :lol:

Bronowianin 27.03.2015 22:41

W I turze oddam głos na panią Magdalenę Ogórek. Jednakże uważam, że lewica mogła postarać się o lepszego/lepszą kandydata/kandydatkę. Szkoda, że bariery 100 tys. podpisów nie udało się przekroczyć dwóm innym paniom: Annie Grodzkiej i Wandzie Nowickiej. W szczególności program tej pierwszej był interesujący.

Dopuszczenie do startu w wyborach prezydenckich panów Kowalskiego i Korwin-Mikkego uważam za nieporozumienie, hańbę i wielkie zagrożenie dla polskiej demokracji. Jak wiadomo pierwszy ma zarzuty pobicia (poza tym jest kandydatem nacjonalistycznego ugrupowania), a drugi uderzył innego polityka oraz w większości swoich publicznych wypowiedzi szerzy nienawiść i nietolerancję wobec innych ludzi.

Przestrzegam również przed oddawaniem głosu na pana Grzegorza Brauna. Jest to kandydat o poglądach skrajnie prawicowych, ponadto zatwardziały katolik który najchętniej przekształciłby Polskę w państwo teokratyczne. Jeśli ktoś nie wie, to dodam jeszcze że jest on zwolennikiem przekształcenia naszego kraju w monarchię...

palikot 27.03.2015 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1396086)
Naprawdę nie przeceniaj roli głosów prosowieckiego Korwina. W waszą antysystemowośc mało kto wierzy, Taka sama "opozycja" jak Ruch Palikota.

Pewny jesteś ? Człowiek, który przez 20 lat budował i wspierał w PRL-u komunizm, w najgorszych latach tego systemu, kochający kacapów jak Bredzisław zdolny jest do o wiele większych numerów :lol:

Nie tak bardzo kochał kacapów jak Jarek z Andrzejkiem syjonistów, bo w przeciwieństwie do nich nie obrabował emerytów i nie wysłał im żadnych pieniędzy :lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1396085)
Sam jesteś trollem. Na Palikota głosowałem ja gdy, Marian Kowalski miał 1 głos i tyle. Wtedy mój głos dał 50% Palikotowi i 50% Marianowi. Zatem nie ściemniaj i nie zmyślaj, moderatorzy mogą potwierdzić, że to ja głosowałem na Janusza Palikota!

ps. U mnie Palikot w ankiecie jest zaznaczony kursywą, a u Ciebie oszuście?

ŚMIECH NA SALI :D Nie potwierdzą, wiesz czemu? Bo to ja głosowałem, a ty głosowałeś pewnie na Grzegorza Brauna tylko się nie chcesz przyznać ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronowianin (Post 1396087)
W I turze oddam głos na panią Magdalenę Ogórek. Jednakże uważam, że lewica mogła postarać się o lepszego/lepszą kandydata/kandydatkę. Szkoda, że bariery 100 tys. podpisów nie udało się przekroczyć dwóm innym paniom: Annie Grodzkiej i Wandzie Nowickiej. W szczególności program tej pierwszej był interesujący.

Dopuszczenie do startu w wyborach prezydenckich panów Kowalskiego i Korwin-Mikkego uważam za nieporozumienie, hańbę i wielkie zagrożenie dla polskiej demokracji. Jak wiadomo pierwszy ma zarzuty pobicia (poza tym jest kandydatem nacjonalistycznego ugrupowania), a drugi uderzył innego polityka oraz w większości swoich publicznych wypowiedzi szerzy nienawiść i nietolerancję wobec innych ludzi.

Przestrzegam również przed oddawaniem głosu na pana Grzegorza Brauna. Jest to kandydat o poglądach skrajnie prawicowych, ponadto zatwardziały katolik który najchętniej przekształciłby Polskę w państwo teokratyczne. Jeśli ktoś nie wie, to dodam jeszcze że jest on zwolennikiem przekształcenia naszego kraju w monarchię...

A Kukiz? Przecież ten prawicowy oszołom, chce likwidacji ordynacji wyborczej! :D

pysio 27.03.2015 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1396088)
Nie tak bardzo kochał kacapów jak Jarek z Andrzejkiem syjonistów, bo w przeciwieństwie do nich nie obrabował emerytów i nie wysłał im żadnych pieniędzy ;)

ŚMIECH NA SALI :D Nie potwierdzą, wiesz czemu? Bo to ja głosowałem, a ty głosowałeś pewnie na Grzegorza Brauna tylko się nie chcesz przyznać ;)

A Kukiz? Przecież ten prawicowy oszołom, chce likwidacji ordynacji wyborczej! :D

ŚMIECH NA SALI DO KWADRATU.

Nie wiem kogo chcesz oszukać i wprowadzać w błąd, ale głos na Palikota oddałem ja! Mam na do dowody.

palikot 27.03.2015 22:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1396089)
ŚMIECH NA SALI DO KWADRATU.

Nie wiem kogo chcesz oszukać i wprowadzać w błąd, ale głos na Palikota oddałem ja! Mam na do dowody.

taaak :lol: a na avatarze masz Antka i głosowałeś na palikota :lol:
kogo chcesz nabrać, królu banicji? :D
Ide o zakład, że z Gwiaździstym wymieniacie się privkami o zamachach itp. :lol:

Gwiaździsty 27.03.2015 22:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1396088)
Nie tak bardzo kochał kacapów jak Jarek z Andrzejkiem syjonistów, bo w przeciwieństwie do nich nie obrabował emerytów i nie wysłał im żadnych pieniędzy :lol:

Sam pysia obrabowałeś z głosu na Palikota, więc obrabowałbyś też innych :lol:
Jeszcze raz powtarzam. Mikke jako działacz partyjny wspierał komunizm w Polsce przez 20 lat czym ma swój udział w obrabowaniu milionów Polaków. Członkostwa w komunistycznym ZMS-ie już mu nie będę wypominał, chciał być radzieckim pionierem to był :lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl