![]() |
Na stronie poinformowano, że pierwszy trening jest w poniedziałek o 17. Tylko czy będzie on na boisku głównym, czy bocznym? Wie ktoś?
|
no właśnie nikt nie wie i tu jest problem.
|
w zeszłym roku badania odbywały się na bocznym boisku.nie wiem jak jest teraz;p
|
Czy wie ktoś gdzie i kiedy treningi w tym tygodniu??
|
co to jest to zielone na płocie boiska treningowego ? żeby nie można było podpatrzeć jak się opierdalają ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Boisko tym materiałem ogrodzono już w poniedziałek a nie wczoraj, a i pooglądać można przez tą "siatkę" :D |
Janasowe triki :) Oby tym razem okazały się pożyteczne.
3 runda albo śmierć :) |
ej jest dzis trening o 10??
|
Witam, też chciałem sie zapytać jak wygląda jutro i w piątek sytuacja z treningami, bo będe w Krakowie i z chęcią bym się przeszedł, pozdrawiam
|
Akurat ten zielony materiał jest już od meczu z Beitarem...
|
Wie ktoś może o której dzisiaj wieczorny trening?
edit: Już nieaktualne, trening jest zamknięty jakby chciał ktoś wiedzieć... |
o ktorej jest dzis trening o ile jest jakis popoludniu/wieczór??
|
pisali tu gdzies ze o 18
|
Jest jakies info telefoniczne czy na treningu jest ten Pinto?:)
|
Dzisiaj trening jest zamknięty.
|
O której jest dzis trening??;>
|
Wie ktoś może o której jest dziś lub jutro trening ?
|
Dziś trening jeszcze o 18, jutro o 17
Pozdrawiamy |
O której są treningi jutro i w piątek? To dla mnie ważne. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
moglby ktos kiedys porobic jakies zdjecia jak marcelo trenuje z Wisla???
|
O której dziś trening??Wie ktoś może hmm
|
Dziś trening jest o 16 na boisku bocznym
|
jest jutro albo we wtorek trening rano?
|
w jakich godzinach i gdzie Wisełka ma treningi we wtorek i czwartek? Wie ktoś może?
|
Czy ktoś wie może czy jutro Wisła ma trening rano??
|
jutro maja trenowac 2 razy tylko nie wiadomo o ktorej godzine
|
ja proponuję zadzwonić i się zapytać :) tak kiedyś robiłem :)
|
Wie ktos moze kiedy sa treningi w tym tygodniu jeszcze? Gdzie to mozna sprawdzic? ;o
|
Wie ktoś, jaki jest plan treningów Wisły w następnym tygodniu?
Z góry dzięki za odpowiedź. |
Cytat:
:shock: |
Sorry, chodziło mi o następny tydzień :|
|
Wie ktoś jak jutro(dzisiaj) trening?
|
o której jest dzis trening ??
|
Treningi jeszcze są czy piłkarze już mają wakacje?
|
Cytat:
Piłkarze mają wolne |
Witam
będe od srody do piatku w Krakowie to pomyslalem ze fajnie byloby zobaczyc trenin wisełki ;) orientuje sie ktos o ktorej godzinie? i w jakim miejscu, na jakims bocznym boisku kolo stadionu?? Z góry dzięki za odpowiiedz ;) |
Może by się tak wybrać na najbliższy trening naszych profesjonalnych gwiazd jakąś większą ekipą...?
Wiadomo gdzie (pewnie boczne boisko) i kiedy takowy się odbędzie? |
Nie stosujmy zabrzańskich metod, Górnik skończył ligę niżej po akcji "kibiców". To, że dzisiaj zesrali mecz nie znaczy, że trzeba od razu wprowadzać zwyczaje libijskie gdzie po słabym meczu piłkarzy się inwigiluje i prześladuje. Na trening można iść ale nie w celu stwarzanie opresyjnej sytuacji.
|
Jestem za pojawieniem się na treningu. Oczywiście nie chodzi o jakieś wbijanie na boisko treningowe z nożami, no bez jaj. Ale myślę, że warto się pokazać większą liczbą. Niech czują naszą obecność, trzeba jasno pokazać że nie podoba nam się to jak hańbią dobre imie klubu. Najwyższy czas pokazać że słodkie pierdzenie po meczach i ciągłe przepraszanie nas nie interesuje, tu trzeba zmian, radykalnych zmian.
Bo jak tak dalej pójdzie to co zrehabilitujemy sie z Odrą (:rotfl:) i potem znów będzie to samo słodkie pierdzenie i przepraszanie po meczu z Ruchem? No chyba, że to już będzie za tydzień... ;/ Kiedy ostatnio przegraliśmy z rzędu 3 mecze? Skorża bije wszystkie możliwe rekordy, kilkanaście lat bez porażki z Lechem i Legią u siebie, 50lat z Cracovią to już historia. oby nie udało mu się ustanowić kolejnego. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl