![]() |
M jak Miłośc "Hanka Mostowiak nie żyje"
W dniu wczorajszym czyli 7.11.2011 Zginęła tragicznie Hanka Mostowiak po wjechaniu samochodem w tekturowe kartony przyczyną śmierci okazał się atak serca wynikły ze stresu powypadkowego. Bohaterka spędziła w rodzinie Mostowiaków ponad 10 lat, jej rodzinie a w szczególności Markowi jej mężowi składamy najszczersze kondolęcje. Bardzo was proszę moi mili abyście wypisali wasze wspomnienia na temat Hani i jej pięknego aczkolwiek krótkiego życia.
|
nie oglądałem tegoż serialu od dobrym paru lat i wczoraj też go nie oglądałem ale może mi ktoś podesłać linka z "sceny kartonowej"? :)
|
|
"jak to nie puszczają dziś M jak Miłość? jaka k. Liga Mistrzów?" :D uwielbiałem to :D
|
Dzisiaj prawdopodobnie dowiemy się w którym odcinku odbędzie się pogrzeb oraz jak rodzina mostowiaków pozbiera się po śmierci Hani, niedawno dowiedzieliśmy się że na grobie Hani nie będzie umieszcone jej zdjęcie.
|
Mogla wjechac chociaz w ekipe filmowa...
Hanka czemu nie zabralas ze soba reszty??!?!?!?! |
Wy tu sobie śmichy-chichy a Marek się pewnie tnie. Pamiętam jak kiedyś bodajże w 2004 roku oglądałem kilka odcinków to Kożuchowska była najlepszą dupą w tym filmie. Czyżby coś się zmieniło, że wszyscy z niej polewają? :)
|
Jak Rysiek z Klanu wjedzie w jakieś kartony uciekając z burdelu to dopiero będzie tragedia.
|
Cytat:
Z tego co czytałem to nie będzie pokazywany pogrzeb Hanki M.w zadnym z odcinków. |
Nawet tutaj głosicie, że Hanka nie żyje? Ludzie...
e: Cytat:
|
Cytat:
|
Jest dobra suka z niej.
Edit: U mojego młodego w szkole rozwiesili tak dla jaj czarno białe zdj Hanki |
[*]
.......... |
Cytat:
:d:d:d |
na tvp polonia pewnie będą powtórki w których Hanka jeszcze żyje.. nie panikujmy, niemniej jednak i tak obowiązkowa świeczka [*}
|
- puk puk
- kto tam? - na pewno nie Hanka Mostowiak... ps. Na Wawel! |
Na onecie już jest informacja że Hanie żegnało ponad 7milionów Polskiej społeczności
|
MAREK MOSTOWIAK ZMIENIŁ STATUS Z "w związku..." NA "wolny..."!!!
|
jesteście popaprani wszyscy :p
aczkolwiek sam wczoraj specialnie oglądałęm, a dzisiaj na polskich omawiany scene jakąś tam z "CHłopów" ( oczywiście nie wiem o co chodziło ) i babka to nas że Hanka coś tam, w klasie beka po czym nauczycielka też się zaczęła śmiać i że nie ta Hanka moi drodzy, także wiecie jej śmierć zrobiła karierę w całej PL [*][*][*][*][*][*] |
Tu kiedyś był chyba temat o Na Wspólnej. Dobry klimat.
|
Krzysiek Zduński się w grobie przewraca.....
|
|
-HANKA!!!!
-CO???? -Pudlo...!!!! |
Cytat:
|
|
Już po pogrzebie.... [*]
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Nie mniej jednak myślę, że Markowi będzie teraz smutno bardzo:( Poza tym: http://demotywatory.pl/3545337/To-byl-zamach Ciekawe, jak jednak głupia scena z filmu potrafi narobić mu reklamy wśród internautów ;) |
Cytat:
|
Jak można zabić się o pudła? o.O :D Mogli to zrobić jakoś efektownie :lol:[*]
P.s Dajcie dajcie krzyż gdzie jest krzyż :lol: P.s 2 nie mogłem się powstrzymać sry |
Cytat:
Cytat:
Foty !!!! :D |
przecież sobie wpisz w googlach :) i daj na grafike
|
http://www.youtube.com/watch?v=xf_lQ8FMif4
:D A Marek podobno ma być z tą dupą co u Mostowiaków teraz mieszka :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, gdzie Hanka dobra :D Z której strony :D Trzymajmy jakiś poziom, najgorsza w Kilerze, najgorsza w paru innych filmach, ma (pardon, miała) farta, że w MjM gra ta cała sędzina, bo też by jej przypadło to zaszczytne miano ;)
Jak dla mnie paszczur, no ale kto co lubi :D |
Cytat:
|
Hanka miała tętniaka i na niego zmarła <face> a nie o kartony...
|
No no ta młoda co mieszka z Markiem to dobra dupencja ;D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl