![]() |
napięcie przedmeczowe (temat bedzie potem skasowany)
jakiego mam nerwa........
|
Zaczyna się odliczanie !!
Jak dla mnie - cały jutrzejszy dzień będę snuł się bez celu wyczekując na 20;45. Pamiętam jeden jedyny mecz po którym płakałem nie mogąć pogodzić się z porażką - to pamiętny mecz w Atenach. Apel do naszych piłkarzy i wszystkich związanych z Wisłą - zróbmy wszystko aby jutro żaden z kibiców nie musiał przeżywać tego co my wtedy po meczu z Panathinaicosem ... |
Dobra spokojnie juz. Maaskant powiedział, ze nie wie czy Maor zagra ale nie powiedzial, ze na 100%. Miejmy nadzieje, ze wszystko z Nim bedzie dobrze
|
Ależ przestańcie - przecież w meczu z APOEL-em u nas Maor nic Sobie nie pograł, a daliśmy radę.
|
Na prawdę ten temat powinno się do czwartku do godziny 12.Najpierw pogoda,później się okazało,że cypryjczycy o 2 klasy lepsi,później jeszcze kontuzje,teraz okazuje się,że wróżka,ciekawe co na to ośmiornica Paul.Ogarnijcie się trochę.
|
Hahaha , jak się sprawdzi , to kogoś trzeba będzie spalić na stosie .
Dla spokojnego przyszłego sezonu :) |
panowie wyluzujcie.
a najlepiej postawić jutro dużą sumę na Apoel. 1x zawsze jakaś nagroda pocieszenia ! : ) |
ku%wa wiecie ze Melikson na 100 procent nie zagra ze siejecie taka panike?
|
Cytat:
|
Musimy zdać sobie sprawę, że Maor wiecznie grał w Wiśle nie będzie... To wtedy przed każdym meczem będziemy narzekać, że będzie ciężko, bo jego już nie ma? Nie tędy droga... Owszem, Maor daje drużynie bardzo wiele, ale jakoś będziemy musieli sobie poradzić.
|
Cytat:
Jeśli to żart autora komenta to wyjątkowo niesmaczny ^^ w tej chwil kibic isły jest w stanie uwierzyć we wszystko - spisek Masonów Porwanie Maora przez UFO czy klątwe Voodoo Piechniczka. Stop Szatańskim pomiotom wróżbitom i szarlatanom - a kyż wiedźmo !! Na stos z nią jak sie potwierdzi ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Melikson bedzie czy nie , grac trzeba. Mamy go kim zastapić, jasne ze tej klasy zmiennika brakuje, ale spokojnie. Moze sie udac. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozatym dla mnie większym dramatem byłoby gdyby okazało się ze nie zagra ktoś z czwórki Pereiko, Chavez, Jaliens, Sobolewski bo to na nich będzie spoczywała największa odpowiedzialnośc za powodzenie misji LM W dalszej kolejności Melex i Małecki. |
A ja tam mysle ze Melikson i Lamey beda jutro do dyspozycji Maaskanta. Na przeciwbólowych, ale na pewno zostaną postawieni na nogi.
Stawiam 2:2 |
Ale Paul po śmierci wysłał telegram z krainy owoców morza w którym namaścił swojego następce nazywając go Paulem Juniorem :D I z tego co wiem w połowie sezonu Paul Junior miał wybrać mistrza niemiec z 3 drużyn BVB,Bayernu M i L i wskazał na BVB.Miejmy nadzieję,że wróżka taka skuteczna jak Paulowie już nie jest :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Wg mnie jeśli ktoś nie jest gotowy na 100% niech w ogóle nie wychodzi na boisko. |
Cytat:
Redakcja Orange Sport przed sezonem była u wróżki i pytała o wszystkie zespoły. I to własnie ona o Wiśle powiedziała. |
Cytat:
objelismy prowadzenie... ale poczatek pierwszej polowy pamieta ktos? o tym mowie... jutro bedzie podobnie, bo nie bedzie kto mial z ta pilka podcholowac troche owszem, Gerwazy spoko, az tak strata nie bedzie moze widoczna (moze to on zrobi to, ze zapamietamy go na lata!?), ale jak zagramy Sobolem i Wilkiem, to przeciez za chujaaa akcji nie zrobimy...!!! ....a, ale sie zestresowalem na noc... spac nie bede mogl :-/ |
Cytat:
|
Skoro masz mieć takie podejście, że "na pewno przegramy, jutro będzie podobnie", to chyba 5 lat temu, kiedy się tu rejestrowałeś, pomyliłeś adresy.
|
Cytat:
nie napisałem, że przegramy ale będziemy potrzebowali dużo szczęścia jutro sory, ale to fakty, a nie zaklinanie rzeczywistości nie bede pisal, ze wejdzie Gargula i nie bedzie widac roznicy, jak niektorzy Gargula nie potrafi wziac ciezaru gry na siebie my jutro nie bedziemy rozgrywac, co umie robic Gargula, tylko czekac za potrojna garda na swoja szanse mam nadzieje, ze to perfekcyjna mistyfikacja urzadzona przez Borka i Maaskanta :D |
przegrać możemy, ważne żeby awansować ;)
każdy ma jakieś obawy, pewne sytuacje z przeszłości działają podświadomie na nas...dobrze że nie na grajków (przynajmniej na większość) reszta zmieniła barwy |
http://www.youtube.com/watch?v=RTmdp...ature=youtu.be
0:04 taka ciekawostka... |
Obejrzałem sobie film wchodzę na forum na rozluźnienie przed snem, czytam ten temat i oczom nie wierzę.
O mało co sąsiadów nie pobudzilem śmiechem co wy wogóle ludziska za glupoty wypisujecie! Teraz to napewno nie usnę i na dodatek żonę obudziłem ehhh KABARET! |
"Czy Polacy obronią wynik na wyspie Afrodyty"
Trochę niefortunna wypowiedź, bo tam Polaków to z 2 będzie :) |
Stawiam, że do przerwy będzie nudne 0:0. W drugiej połowie wejdzie Melex za Ileva i zrobi akcje na 0:1. Później szaleńcze ataki Apoelu i dwie bramki dla nich w końcówce w tym jedna z karnego. Wszystko rozstrzygnie w ostatniej minucie po rzucie różnym dla Apoelu...
|
Brak Melexa to nie tylko strata w ataku ale też brak angażowania 3 zawodników Apoelu w uważanie na niego.
|
Mam dla wszystkich rade..
Ochłońmy, a jutro z całych sił trzymamy kciuki aby sen się spełnił.. Nadchodzi to o czym marzyliśmy całe lata.. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Otóż to. [10 znaków] |
Nie mogę już wytrzymać...... 20 h
|
zmyłka to spoko więc zakończmy temat. Diabli wie kto nasze forum czyta
|
Najgorsze jest to, że będzie bardzo ciężko obronić tytuł i za rok znowu znaleźć się w tym miejscu. Trzeba było rozegrać 35 spotkań (30 w lidze i 5 w pucharach) i brakuje ostatniego do spełnienia praktycznie niemożliwego, jakby się mogło wydawać na początku drogi. Po meczu z PAO widać, że nie zbyt często zdarzają się takie szanse. Liczę jutro na wielki mecz Sobolewskiego, który jako kapitan wprowadzi Wisłę do LM, stając się legendą. Zasługuje na to i bardzo mu będę kibicował aby strzelił jutro bramkę.
PS. Wisła to nie tylko Melikson. Maaskant jeszcze nie dawno twierdził, że na jego pozycji nie potrzebuje zmiennika bo ma już opcję rezerwową i ja mu wierzę. |
Ludzie -pijmy wódę, bierzmy ziółka, oglądajmy filmy akcji ale przestańmy zachowywać się na forum jak banda rozemocjonowanych panienek:shock:
Minimalny cel pucharowy (awans do grupy LE) został osiągnięty w sposób wyjątkowo pewny i konsekwentny. Ugraliśmy w dodatku korzystny wynik z pierwszego meczu. Będzie więcej - rewelacja, nie będzie - nie wolno rozdzierać szat, tylko nadal pewnie i kosekwentnie budować drużynę oraz cieszyc się kibicowską i piłkarską przygodą w Europie. Najgorsze co nas może spotkać to zbiorowe sepuku, spadek morale kibiców, drużyny i właściciela. Spokojnej nocy życzę... |
proponuje się po prostu pomodlić za Wisłę, tylko tyle możemy zrobić ;)
|
Cytat:
Byle to tak nie było że Maora brak i wszyscy posrani, nie wiedzą co z piłką zrobić. No ale z nim czy bez niego, trza sobie radzić |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl