![]() |
Liga Mistrzów 2011/12
V. Pilzno zmiotła Pyunik, 4:0 na wyjeździe.
Niby trudny teren, ale da się. |
Cytat:
|
Cytat:
mój post a tematu o Wiśle Armenia jest NAJSŁABSZĄ LIGĄ W EUROPIE - ostatni raz eliminowali kogokolwiek chyba 4 lata temu. |
Cytat:
Najwyższa pora, aby wylosowali jakąś polską drużynę... |
Valletta 0 - 2 Ekranas 36min
|
Mogren prowadzi z Litexem :) (Czarnogórcy)
|
Czikosz ma kontuzje ? Bo w składzie Slovana go nie ma.
E :w ogole to dzisiaj gra Flora z Dżemrok |
Bardzo dobrze bo Litex przegrywa:)
|
ma ktoś linka do streama Litexu??
|
Cytat:
|
Maribor wląsnie strzelił z wolnego brameczke walecznym Luksemburczyką.
|
ajj Litex wyrównał na remis...;/
|
dobrze Liutex 2:1 bo by mi kuponik uwalili ;)
|
Liga Mistrzów 2011/12
Zakładam nowy temat o rozgrywkach LM w sezonie 2011/12.
Posty przenoszę do tego tematu. |
Cytat:
Shamrock Rovers wygrywa w Dublinia po 65 minutach z... Florą Tallin reszta wyników jak na razie bez niespodzianki, przynajmniej dla mnie. Pyunik FC -Viktoria Pilzno 0-4 Valletta FC - Ekranas Poniewież 2-3 Mogren Budva - Liteks Łowecz 1-2 NK Maribor - F91 Dudelange 2-0 ŠK Slovan Bratysława - FK Tobol Kostanay 2-0 Wyjazdowicze, faworyci dają póki co radę :) |
Yyy.. czy Bangor City na godzinę przed meczem jadło jakiś fast food i wszyscy dostali rozwolnienia czy innego zatrucia? Żeby klub z Finlandii w meczu el. LM strzelił więcej niż 2 bramki to jakaś masakra :)
|
Poczekaj, zaraz będzie dyszka :)
|
ja jak to zobaczyłem to oczy wywaliłem... 9:0 :D
PS jest i dyszka :D PS 2. Litex 2:0 Mogren |
Tallin sie juz nie powtorzy - bo Flora Tallin odpadla
|
Na razie w eliminacjach LM bez niespodzianek - no może poza odpadnięciem Flory Talin:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html |
BATE niespodziewanie długo męczyło się z Linfield ale ostatecznie ich przełamało. Na pewno dużą niespodzianką jest remis Malmoe na Wyspach Owczych. Co ciekawe Wyspiarze prowadzili 1:0 do 90 min i ostro walczyli o dogrywkę. Reszta planowo, Flora nie była rozstawiona z Shamrock, oglądałem mecz i Irlandczycy prezentowali się znacznie lepiej. Jutro pewnie nie będzie inaczej właściwie tylko Videoton ma teoretyczne szanse odrobić 0-2 a reszta faworytów spokojnie przejdzie dalej.
|
Szkoda, ze nie trafilismy na Malmoe bo jest widac slabe, a co do meczu HJK to czy ktos w Azji obstawil dwucyfrowke za dużą sumę.
|
Filmik z meczyku Helsinkin-Bangor City 10:0
http://www.youtube.com/watch?v=za0STWuXSEM Co ciekawe 9 na 10 gili zostało strzelonych z .... kontrataku. Na podstawie tego meczu ciężko cokolwiek powiedzieć o poziomie Helsinek bo wyglądało to na meczyk sparingowy z IV-ligowym zespołem |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
To co zrobił obrońca HJK to coś niesamowitego ! Nie widziałem takiego samobója w profesjonalnej piłce jak do tej pory . Dinamo już praktycznie w IV rundzie.
Wie ktoś jak wyglądał przebieg meczu ? |
Maccabi - Maribor 1-1 po pol godzinie.
Slowency ladnie rozegrali przy bramkowej akcji. Mecz narazie na remis ale ze wskazaniem na gospodarzy. Po tym co narazie widze to oba zespoly na poziomie Litexu czyli w zasiegu Wisly;) |
Znajdę na cyfrze lub n-ce mecz Benfica-Trabzon ? Czy pozostaje net?
|
|
Cytat:
Cytat:
http://atdhenet.tv/38258/watch-benfi...vs-trabzonspor |
Cytat:
Cala wiara ze tradycyjnie przeciwnik padnie w drugiej polowie (jest u mnie 30 stopni i 80% wilgoci) i da sobie wbic 4 gole :D Kibice Wisly powinni sie modlic aby trafic na nas bo jesli w ogole przejdziemy to i tak juz bedzie cud. Wisla na chwile obecna 3 razy lepsza od Maccabi :( |
Głowa i Mierzejewski w pierwszym składzie, Paweł na ławce- za oficjalną Benfici.
Edit: dynek.pl u mnie ścinało, za to tutaj śmiga elegancko: http://www.stopstream.tv/ch7.html |
Cytat:
|
Maccabi rzeczywiście nie powala na kolana , przed chwilą mało brakło , a Maribor by prowadził .
|
Rosenborg - Plzen 0-1...
Maccabi - Maribor 1-1... |
Cytat:
|
Cytat:
Powoli zaczynam się martwić o to, że jednak możemy być rozstawieni. |
Mierzejewski kapitalnie gra
|
Cytat:
Bramka dla Benfici, bez udziału Głowackiego. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl