![]() |
Wisła Kraków - Mistrz Polski A.D 2011!
MISTRZ, MISTRZ NASZ TS!!!
Od dzisiaj każdy kolejny toast za Wisłę, za nasz TS!!! |
Mistrz mistrz nasz ts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jakby ktoś powiedział po pierwszych kolejkach, że będziemy świętować w maju - to bym się popukał w głowę...
Brawa dla wszystkich, którzy dołożyli swoją cegiełkę - ze szczególnym uwzględnieniem naszego dyr. sportowego i trenera. Teraz jeszcze kilka wzmocnień i może uda się zdobyć parę punktów w Europie... |
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!! BAWIMY SIĘ 29 maja !!! Do zobaczenia na Fecie Bracia !!!
|
przyznam z reka na sercu ze były momenty zwatpienia ale widac ze jesli sie wzmocnimy LM jest nasz
|
To Mistrzostwo smakuje dobrze, szczególnie ze nastąpiło po podniesieniu sie z kolan po meczach z karabachem, po zmianach niemal połowy drużyny, zostało wywalczone i oby tym razem było początkiem czegoś nowego, jeszcze lepszego i poraz kolejny mistrzowskiego:]
Czas zacząć świetowanie:P Mistrz Mistrz Nasz TS!!!:) |
Mistrz mistrz nasz ts !!
|
Mistrz w Krakowie a w POZnaniu majster ale na budowie.
Jak kazde derby maja wygladac jak te to jestem za utrzymaniem Cracovi, palpitacja serca, stan przed zawalowy, 15 lat mniej zycia ale warto |
Kto mistrzem jest? Kto mistrzem jest? OCZYWIŚCIE ŻE NASZ TS :D |
Brawo Basałaj !Teraz wzmocnienia ,odebrać stadion! Kordynator grup młodzieżowych ,baza sportowa i akademia piłkarska.Sponsor i L.M.Wisła Pany!!!
|
Tylko WISEŁKA!!! MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!
|
MISTRZOSTWO wrocilo w nalezne miejsce. MISTRZ MISTRZ NASZ TS! Nie ma nic piekniejszego jak zapewnienie sobie Mistrzostwa w meczu z Cracovią. Teraz mozna szukac nowych grajkow do druzyny
|
Gratuluję, sobie, Wam, piłkarzom i wszystkim w klubie. Idźcie bawcie się, świętujcie !
Patrzcie parchy, na koronację MONARCHY ! Mecz smakował wyjątkowo, mistrzostwo, wygrane derby i mam nadzieję: pasiaste damy w 1 lidze. |
Musimy wykorzystać wcześniej zdobyte mistrzostwo na walkę o LM. Dajmy szansę młodym. Nie ma czasu na odpoczynek bo najgorsze przed nami
|
Powiem krótko - Nic nie smakuje lepiej, niż mistrzostwo wywalczone w derbach :)
|
Jak pięknie się to wszystko ułożyło. Mecz derbowy, fajny doping, emocje i walka o zwycięstwo do ostatniej sekundy. Później już tylko radość i śpiew :D :D
Składam podziękowania dla sztabu trenerskiego i piłkarzy, a także dla prezesa i dyrektora sportowego. Dziękuję :) MISTRZ, MISTRZ NASZ TS !!! |
Moje marzenie na derby się ziściło: Melikson strzelił mistrzowską bramkę! MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!
|
powiem krótko D Z I Ę K U J E Mistrz Mistrz naszTS
|
Tylko Wisła:)
|
http://www.youtube.com/watch?v=JTq7JDv475w to samo bedziemy ogladac po meczu z polonia!! :D
|
Mistrz Mistrz nasz TS!
|
Mistrzem polski jest Wisła!
Wisła najlepsza jest! Wisłę trzeba szanować! Wisłę, ten nasz TS! |
to był dziwny sezon... ale najważniejsze że zakończony sukcesem! Mistrz Mistrz nasz TS!!!
|
Mistrz Mistrz nasz TS!
|
Mistrza już mamy ! Na Ligę Mistrzów czekamy !!!
Kilka wzmocnień i to może być najlepszy rok w naszym wykonaniu . Mam tylko jedno pytanie może ktoś wie , kiedy będą w sprzedaży koszulki mistrzowskie ?? |
Cytat:
i Właściciela. I ogólnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D |
Ja tylko jednego żałuję, że to nie był ostatni mecz, który by zesłał pasiaków do 1-szej ligi...
Ale jest i tak bosko!!!!!!! Mistrz!!!!!!! |
Relacja video z meczu (atmosfera, wywiady i radość) http://www.malopolskatv.pl/wisla-prz...etowala-tytul/
|
Radość po zdobyciu mistrzostwa - nie do opisania. Teraz tylko czekać na Polonię i fetę !!
|
Serdecznie dziekuje Pilkarzom,Trenerowi,Stanowi,Wszystkim ktorzy dolozyli swoja cegielke do tego MP,a przede wszystkim Panu Cupialowi.I goraca prosba do Nadprezesa o stworzenie szeroko rozumianych warunkow aby Wisla notowala staly progres sportowy i organizacyjny.oby nasze wiadome marzenia spelnily sie tej jesieni!Jak dlugo na Wawelu...
|
Wisła MISTRZ!
Lista zawodników którzy dołożyli choćby małą cegiełkę do naszego wspólnego mistrzostwa : Paweł Brożek Piotr Brożek Daniel Brud Gordan Bunoza Łukasz Burliga Osman Chávez Erik Čikoš Cléber Júnior Díaz Łukasz Garguła Cwetan Genkow Kew Jaliens Tomáš Jirsák Milan Jovanić Andraž Kirm Mateusz Kowalski Filip Kurto Wojciech Łobodziński Patryk Małecki Maor Melikson Dragan Paljić Sergei Pareiko Mariusz Pawełek Kamil Rado Andrés Ríos Michaił Siwakow Radosław Sobolewski Cezary Wilk Maciej Żurawski Rafał Boguski Nourdin Boukhari Serge Branco nawet tym którzy już w Wiśle nie grają , nalezy się ode mnie ogromne DZIĘKUJĘ! PS. Nie zapominając oczywiście o najważniejszych osobach czyli trio Maaskant , Basałaj , Valckx oraz całej rzeszy ludzi stojącymi w cieniu w naszym klubie . I osobne dziękuję dla naszego bossa , Bogusława Cupiała . |
Panowie, aż łezka się w oku kręci... Dalej nie mogę w to uwierzyć, że po raz 13 jesteśmy najlepsi na krajowym podwórku. Piękne chwilę, będzie co wnukom opowiadać za 50 lat :D
Dziękuję piłkarzom, sztabowi szkoleniowemu, Valckxowi za świetne transfery, Prezesowi za profesjonalizm w każdym calu, Panu Cupiałowi za miłość i wiarę w klub, kibicom, a przede wszystkim trenerowi - Panie Robercie, jest Pan naszą nadzieją na lepszą Wisłę - Wisłę, która ma szansę zagrać w pucharach. To dzięki Maaskantowi zespół potrafił powstać niczym feniks z popiołów po gruntownej fazie przebudowy. Stała się rzecz wielka - mamy Mistrza i nikt go nam nie odbierze! Panie i Panowie - Liga Mistrzów na na czeka! Oby w tym roku! :D Jesteśmy dumą tego miasta...! |
Przezyjmy to jeszcze raz !
http://www.youtube.com/watch?v=nRtX2OBMSsI Jest to coś co mozna powtarzać w nieskonczonoć. |
Chciałbym podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do zdobycia tego tytułu mistrzowskiego. Los sprawił, że możemy się nim cieszyć po Wielkich Derbach Krakowa - mamy więc radość podwójną, a może nawet potrójną ;) (mistrzostwo, zwycięstwo w Derbach, rewanż na Cracovii za poprzedni sezon).
Mistrz mistrz !!! Nasz TS !!! Teraz tylko należy nie popełnić błędów z lat ubiegłych i nie osłabiać drużyny przed pucharami (na co się na szczęście nie zanosi). |
|
Warto dodać jeszcze jedno.
Mistrzem zostaliśmy w sezonie, w którym pierwszy raz za mojego świadomego życia (całkiem młody jeszcze jestem :D) śpiewaliśmy na R22 - "Nigdy nie spadnie, Wisełka nigdy nie spadnie" :) Jakbym pisał głupoty to sorry %% coraz bardziej biorą górę :D |
Wielkie podziękowania za tego Mistrza - dla Cupiała i ludzi ,który wreszcie zatrudnił. Wreszcie do Wisły przyszli twórcy. Mistrz , Mistrz !!! Nasz TS !!!
|
Przede wszystkim podziękowania dla trenera, że to wszystko ogarnął. Dla piłkarzy, że nawet kiedy brakowało umiejętności to się starali. Dla Valcxaa, wiadomo za co :-)
Czytając artykuł na weszło zrozumiałem, jak niektórych boli to "najsłabsze mistrzostwo". Jasne, byliśmy słabi, ale przynajmniej idziemy we właściwym kierunku. Cytat:
|
Cytat:
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
Lepszego powrotu na R22 nie można było sobie wymarzyć, po tułacze w Sosnowcu po grze na Suchych Stawach, wracamy na swoje i po swoje!
Gratulację, należą się przede wszystkim trenerowi Robertowi Maaskant'owi - poukładał zespół jak należy, zmierzamy w dobrym kierunku - przynajmniej to mistrzostwo na to wskazuje. Życzę mu aby osiągnął jeszcze większe sukcesy a kierowana przez niego ekipa, cieszyła nasze oczy swoją grą. Podziękowania dla piłkarzy, każdego który w nawet najmniejszym stopniu przyczynił się do zdobycia przez Wisełkę upragnionego tytułu! Stan Valckx - właściwy człowiek na właściwym miejscu, życzę mu powodzenia i mam nadzieję, że jeszcze nie jednym jego transferem będziemy się cieszyć. Cóż więcej - Mistrza już mamy na Ligę Mistrzów czekamy! Tak na przekór wszystkim - Szczęśliwa 13! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl